Eurobasket 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Koja komicna situacija sad na kraju, Sanon se svađa sa selektorom da li dati poen ili ne

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bogdanovic namjerno promasio bacanje da ne bi dobili 8 i vise razlike a Sanon ocito nije najbolje znao situaciju sa kos razlikom
Don't believe the hype.
Nadam se da ce diskvalifikovati i jedne i druge.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
selektor Ukraine, da li me dobro sjecanje sluzi, je li on jedno vrijeme vodio Latviu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
jest, vodio ih je na 2013 na eurobasketu koliko se sjecam
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Išli Hrvati da izbjegnu Srbe, Slovence i Francuze do finala, jedino mi to ima smisla u kontekstu namjerno promašenog bacanja. Prije svega su bježali od Slovenaca u četvrtfinalu, gledaju ljudi u budućnost 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta kazes na ovaj potez visokoh Ukra
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Trebinjac94
- Kontakt:
Pa sa promašenim bacanjem idu na Slovence u četvrtfinalu, jer valjda Ukrajina završava druga i ide u kostur sa Španijom i Litvanijom.
Blue Train
- Felixians4
- Kontakt:
Budemo li ovakvki,Finci će nas nakon izbacivanja iz kvala za SP(u Rijeci prolili pobjedu ko Srbi u Nišu protiv Belgije) pomesti s EB poput Rusije i Češke u 1/8 zadnja dva EB. Četvrtfinale bili to Srbija,Litva,Slovenija,Španjolska,manje bitno, tu smo outsider(mada je ovakva ESP idealan dar jesi il nisi),a uglavnom bi HRV izgubila,no krajnje žilavo u takvoj eliminacijskoj još od kraja 90-ih pa 2001. Turska, 2005. Španjolska, 2007. Litva 2009. Slovenija 2010. Srbija 2014. Francuska i 2016. Srbija
Iako se igralo lijepo od Ukrajinaca i nas,ostat će mrlja jer su jedni i drugi neiskusni u ovim kalkuliranjama pa su bili preprovidni
Ništa mi meni nije bilo jasno
Obrnuto, Ukrajina ide na Slovence u 1/4, a Hrvati na Litvu/Španiju.Trebinjac94 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 16:37Pa sa promašenim bacanjem idu na Slovence u četvrtfinalu, jer valjda Ukrajina završava druga i ide u kostur sa Španijom i Litvanijom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Strasno jebte, 10ak sekundi pre kraja, plej Ukrajine trazi instrukcije selektora a za to vreme selektor Hrvatske svom kolegi pokazuje rukom "gotovo je, kraj, ne radi nista". Treba izbaciti i jedne i druge.
Sto se tice Srbije, realno su za klasu bolji i od UKR, HR, Poljske ali bih isao na to da izgim veceras i idem na Ukrajinu pre nego Italiju.
Sto se tice Srbije, realno su za klasu bolji i od UKR, HR, Poljske ali bih isao na to da izgim veceras i idem na Ukrajinu pre nego Italiju.
Srbija ako izgubi veceras ide na Hrvate, ne na Ukrajinu. To im je mozda i najbolje jer time u cetvrtfinalu izbjegavaju Francuze.
Ne vjerujem da ce Srbi kalkulisati,ne sjecam da su ikada to radili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Srbija uvek isla na pobede u kosarci ali bas uvek, nikad nisu kalikulisali a mogli su i trebali par puta. Ali dobro pobedama se gradi samopouzdanje, nikad nije lepo izgubiti zadnju utakmicu pred nokaut fazu.
Majko mila brace,jedan lijepi od tablu,drugi u kontri cupa obruc 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Giannis djeluje kao lik koji bi mogao izvuci 40 minuta na terenu bez da sekundu sjedne na klupu. Strasno kakav atleta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.