Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Tocno tako od rijeci do rijeci..jbg izbori idu treba narod huskat jos viseRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 sep 2022, 11:47Ko zna ista ne treba ovde da pise. Uglavnom nista se bukvalno nije desilo a velika se hampa digla. SDA botovi iskoristili da ovo okrenu kao fašisticki napad a i oni sami znaju da to nije tako. Klasican navijacki upad, jedan od milion istih na obe strane.
Mostarski cigani 94
Nema zibje
Nema zibje
-
- Kontakt:
Ada blokada

Jbt ko da je u pitanju Buenos Aires i navijači Boke i Rivera a ne Mostar i dvije grupe od po maksimalno 200 ljudi pa da kantonalna policija ne moze suzbiti tu saku huligana i zaustaviti divljanje.
Nije da ja navijamo sad za rijamu nego samo cistom logikom potenciram da su ovo huligani pod necijom zastitom jer bi u protivnom davno sve ovo ugasile krivične prijave i sudski procesi.
Nije da ja navijamo sad za rijamu nego samo cistom logikom potenciram da su ovo huligani pod necijom zastitom jer bi u protivnom davno sve ovo ugasile krivične prijave i sudski procesi.
-
- Kontakt:
Ne upratih, jesu manijaci imali ljiljane na ogradi u Mostaru?
- HordeZlaSjever
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na njoj stoji uvijek vjerna BORDO ARMIJA !
-
- Kontakt:
Ma ne treba zatvoriti temu, samo malo vise brisanja i banova od strane admina. Ima nas koji volimo pogledati navijacke slike i izvjestaje sa svih terena u BiHVamosjedan je napisao/la: ↑08 sep 2022, 14:16RodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 sep 2022, 11:47Ko zna ista ne treba ovde da pise. Uglavnom nista se bukvalno nije desilo a velika se hampa digla. SDA botovi iskoristili da ovo okrenu kao fašisticki napad a i oni sami znaju da to nije tako. Klasican navijacki upad, jedan od milion istih na obe strane.ma ovu temu treba zatvorit radi mazluma s jedne i s druge strane koji cu procitali clanak na portalu i misle da sve znaju i pametuju ovdje
Glupa furka i prica skripara. Sad kad znaju da je zabrana, fol najavljuju gostovanje pa ce opet biti prica nisu nam dali i slicno.
Meni ovo vise vuce na politicko djelovanje zbog izbora koji dolaze. Tome nije mjesto na tribini i ne treba nikad biti, ali s obzirom s cije strane dolazi onda me nista ne cudi.
Meni ovo vise vuce na politicko djelovanje zbog izbora koji dolaze. Tome nije mjesto na tribini i ne treba nikad biti, ali s obzirom s cije strane dolazi onda me nista ne cudi.
Sta ste se naložili, bili su škripari poslije nereda i na grbavici vise puta,polazilo se i na koševo gdje su vraceni vise puta s Ivana! Netko ce doci na Ivan i reći će nisu nam dali, ne budite smijesni! To je nebitno, vise mi je smijesno ovo "političko" djelovanje, Široki i politikaMrkiMedo je napisao/la: ↑09 sep 2022, 17:01Glupa furka i prica skripara. Sad kad znaju da je zabrana, fol najavljuju gostovanje pa ce opet biti prica nisu nam dali i slicno.

-
- Kontakt:
Bravo za stanare franjevacke
ajmo rodjeni imena prezimena

Zadnja izmjena: Vamosjedan, dana/u 10 sep 2022, 14:26, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Opet neko akcijanje?Vamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:18Bravo za stanare Franjevackehajmo rodjeni imena prezimena od sinoc
![]()
![]()
-
- Kontakt:
posto insistiras na imenima, pretpostavljam da ih znas, vodi se mentalitetom i posalji klixu imena. K'o da je RA objavljivao imena, tako se ponasas i pisesVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:18Bravo za stanare franjevackeajmo rodjeni imena prezimena
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Samo sam ironicno napisao misleci na mog adu i ostale sto odma cim procitaju objavljuju po forumu, kakav rakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:15posto insistiras na imenima, pretpostavljam da ih znas, vodi se mentalitetom i posalji klixu imena. K'o da je RA objavljivao imena, tako se ponasas i pisesVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:18Bravo za stanare franjevackeajmo rodjeni imena prezimena
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Imena nekad izadju, nekad ne izadju, sve zavisno od toga do koga dodje info. Tako da nit ti ih je Ado objavio, nit iko ko ima veze s navijackim svijetom, nego vjerovatno covjek kojem je, ni krivom ni duznom, razbijen objekt bez ikakve potrebeVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:29Samo sam ironicno napisao misleci na mog adu i ostale sto odma cim procitaju objavljuju po forumu, kakav rakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:15posto insistiras na imenima, pretpostavljam da ih znas, vodi se mentalitetom i posalji klixu imena. K'o da je RA objavljivao imena, tako se ponasas i pisesVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:18Bravo za stanare franjevackeajmo rodjeni imena prezimena
![]()
![]()
![]()
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
"Cim procitaju objavljuju po forumu"killafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:33Imena nekad izadju, nekad ne izadju, sve zavisno od toga do koga dodje info. Tako da nit ti ih je Ado objavio, nit iko ko ima veze s navijackim svijetom, nego vjerovatno covjek kojem je, ni krivom ni duznom, razbijen objekt bez ikakve potrebeVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:29Samo sam ironicno napisao misleci na mog adu i ostale sto odma cim procitaju objavljuju po forumu, kakav rakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:15
posto insistiras na imenima, pretpostavljam da ih znas, vodi se mentalitetom i posalji klixu imena. K'o da je RA objavljivao imena, tako se ponasas i pises![]()
-
- Kontakt:
Imena izidju kad je politici to u interesu, a u većini slučajeva SDA ovi ljudi iz Mupa uredno proslijede u.medije...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:33Imena nekad izadju, nekad ne izadju, sve zavisno od toga do koga dodje info. Tako da nit ti ih je Ado objavio, nit iko ko ima veze s navijackim svijetom, nego vjerovatno covjek kojem je, ni krivom ni duznom, razbijen objekt bez ikakve potrebeVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:29Samo sam ironicno napisao misleci na mog adu i ostale sto odma cim procitaju objavljuju po forumu, kakav rakillafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:15
posto insistiras na imenima, pretpostavljam da ih znas, vodi se mentalitetom i posalji klixu imena. K'o da je RA objavljivao imena, tako se ponasas i pises![]()
Kad treba upirati prstom u Hrvate, iako se radi o navijackim sukobima. Za svoje interese okrecu priču na svoj mlin...
-
- Kontakt:
Policajci su odmah reagirali , a dolaskom na lice mjesta nepoznate osobe koje su zatekli su se oglušili o njihovu naredbu da se zadrže te su se dali u bijeg.
Policiji koja je krenula u potjeru za njima upomoć su, ponovo, priskočili građani.
Tako su dvije osobe policajci odmah sustigli u Franjevačkoj ulici, a nedugo potom i dvije u ulici Kraljice Katarine.
Tokom daljnje potjere, policajci su pronašli i posljednju dvojicu i to dok su ležali uz mezare u Liska haremu.
Nositelji europskih vrijednosti . Šta će Amir reci na ovo
Policiji koja je krenula u potjeru za njima upomoć su, ponovo, priskočili građani.
Tako su dvije osobe policajci odmah sustigli u Franjevačkoj ulici, a nedugo potom i dvije u ulici Kraljice Katarine.
Tokom daljnje potjere, policajci su pronašli i posljednju dvojicu i to dok su ležali uz mezare u Liska haremu.
Nositelji europskih vrijednosti . Šta će Amir reci na ovo
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ah, to su problemi i standardni mehanizam za grupisanje mase, niti jedni niti drugi nemaju veze s tim. Price o nekim "Hrvatima/Bosnjacima zeljnim krvi" a zapravo su to, bar otkako ja znam za sebe, u 98% slucajeva cisti navijacki sukobi. Mada je suvisno bilo razbijati stakla od objekata, al boze mojhalobing94 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:45Imena izidju kad je politici to u interesu, a u većini slučajeva SDA ovi ljudi iz Mupa uredno proslijede u.medije...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:33Imena nekad izadju, nekad ne izadju, sve zavisno od toga do koga dodje info. Tako da nit ti ih je Ado objavio, nit iko ko ima veze s navijackim svijetom, nego vjerovatno covjek kojem je, ni krivom ni duznom, razbijen objekt bez ikakve potrebeVamosjedan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:29
Samo sam ironicno napisao misleci na mog adu i ostale sto odma cim procitaju objavljuju po forumu, kakav ra![]()
Kad treba upirati prstom u Hrvate, iako se radi o navijackim sukobima. Za svoje interese okrecu priču na svoj mlin...
@Vamosjedan da, jer nece na klixu raja procitat, kljucno je da se ne pise na forumj

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.