Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

SanaBosna
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la SanaBosna » 04 sep 2022, 14:07

Ervin Omic i Adis Jasic u prvi sastav 11 protiv Austria Klagenfurt.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 sep 2022, 15:01

Sheyi je napisao/la:
04 sep 2022, 11:39
Maestro je napisao/la:
04 sep 2022, 11:03
Sheyi je napisao/la:
04 sep 2022, 09:11
Debitovao je Denis jucer pred kraj tekme par minuta, da osjeti malo igru :) nadamo se jos vise prilike u narednom periodu. :bih:
Sta je s Muharemovicem? Jel sad igra za U23 Juventusa? Vidim nije ga bilo u prvom kolu. Da nije povreda?
Bio je povrijedjen jos neko vrijeme prije, vjerovatno nije jos skroz fit, sad vise nije Juventus u23, neki novi projekat su uveli pa se zovu Juventus Next Gen.

Igrace on u prvoj postavi te ekipe u Seriji C, ja nisam s tim zadovoljan vala. Mogao je bolje da trasira put svoje karijere, moje misljenje.
Mogao je boljim putem ici. Ne bi lose bilo da je ostao u Austriji i poslje se brzo prebacis u Bundesligu. Mogao je imati vec trecu godinu profesionalnog fudbala umjesto da se vice po juniorskom ligama. U ovoj sas ekipi vidim pokraj njega jos onaj francuz sto nam je dao gol u kvalifikacijama na stoperu. Valjda tu bude igrao redovno i mozda ubrzo bude Serija A ili B. Ali i po meni je ovo losiji put. Ostank u Austriji bi bio bolji. Sto se defanzive tice ima tu fini imena za nase prilike. Ahmedhodzic i Hadzikadunic kao vec poznati. Tu dolaze Dedic, Smajic, Muharemovic i Gazibegovic. Treba probati dovesti Jasica. Solidno za nase prilike.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 sep 2022, 07:17

Dario dzumic zacimentiran u prvoj postavi ..0 0 protiv kaisera ..dosad svaku 90 min... I on I zolotic trebaju dobit poziv... dedica malog prebacit lijevo jer igra podjednako dobro sa obje noge... ako kola bude igrao lijevog stopera + svedzani dedic lijevo gazibegovic desno imali bi beton odbranu... hajradinovic opet 90 minuta I to skoro svaku tekmu do sada.. on bi trebao biti u prvoj postavi na poluspicu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 sep 2022, 20:19

Maestro je napisao/la:
https://www.express.de/sport/fussball/1 ... -ab-107817

Mnogo su nahvalali Huseinbasica, Kessler i Baumgart. Prevazisao je i njihova ocekivanja, odbili su nekoliko ponuda iz cvajte ovog ljeta za njeg. Bice decko izgleda dobar igrac :bih: :bow:

lol89
Kontakt:

Post Postao/la lol89 » 05 sep 2022, 20:21

Sheyi je napisao/la:
05 sep 2022, 20:19
Maestro je napisao/la:

Mnogo su nahvalali Huseinbasica, Kessler i Baumgart. Prevazisao je i njihova ocekivanja, odbili su nekoliko ponuda iz cvajte ovog ljeta za njeg. Bice decko izgleda dobar igrac :bih: :bow:
Jel' on vec "naš" ili se još uvijek misli?

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 sep 2022, 20:31

Sheyi je napisao/la:
05 sep 2022, 20:19
Maestro je napisao/la:

Kako Denisa tako i Rijada hvali Baumgart. Nije mala stvar kao 2004 godiste biti na klupi u ligi petice. Ako se sve poklopi mogli bi imati dva odlicna igraca za nase prilike.
Zato je steta da je Muharemovic odabrao put koji je odabrao. Bolje bi mu bilo da je ostao igrati profesionalni fudbal nego po Seriji C se vuci.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Normus90
Kontakt:

Post Postao/la Normus90 » 05 sep 2022, 20:36

Amar Muhsin 24 godine, majka mu je iz BiH, otac iz Iraka. Igra za Helsingborg u Švedskoj. Zadnje dvije utakmice koje je igrao od početka postigao je 6 golova, računajući kup i prvenstvo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 06 sep 2022, 16:35

Norveska nece zvati igraca koji presao u Rusiju. Hoce Basic ko nas dobit poziv?

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 06 sep 2022, 18:34

Neće Bašić dobiti poziv zato što ga još nije zaslužio :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 sep 2022, 18:35

A zašto bi Bašić dobio poziv?!

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 07 sep 2022, 10:03

Evo ljudi ja ovo ne kontam, Visca se oprostio od repke, I jest da ulazi u 33oj godini ali covjek vrijedi nam ko zlato na tu desnu stranu, kad dzeko moze u 36toj godini moze I on, ja da sam gospodin petev ja bi ga molio da se vrati. On jednostavno nema razlog da se oprosti ali psiha, jedna utakmicula kralju drugu ebemu sve, mora se to promjenuti najvise zbog morala nasi igraca i ovih mladji, bice i dobre i losi partija ali to je fudbal, mi smo svi previse kriticni na igrace, izvinjavam se zbog gramatike jesam rodjen u bosni otisao imao 3 godine van kao izbjeglice ali se trudim ali me nekad sramota javiti se na forum I kad zelim nesto da objasnim pa me neko pogresno shvati.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 07 sep 2022, 15:45

Amar Rahmanović prešao u Rusiju u Krylya Sovetov Samara

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 07 sep 2022, 17:31

SanaBosna je napisao/la:
07 sep 2022, 10:03
Evo ljudi ja ovo ne kontam, Visca se oprostio od repke, I jest da ulazi u 33oj godini ali covjek vrijedi nam ko zlato na tu desnu stranu, kad dzeko moze u 36toj godini moze I on, ja da sam gospodin petev ja bi ga molio da se vrati. On jednostavno nema razlog da se oprosti ali psiha, jedna utakmicula kralju drugu ebemu sve, mora se to promjenuti najvise zbog morala nasi igraca i ovih mladji, bice i dobre i losi partija ali to je fudbal, mi smo svi previse kriticni na igrace, izvinjavam se zbog gramatike jesam rodjen u bosni otisao imao 3 godine van kao izbjeglice ali se trudim ali me nekad sramota javiti se na forum I kad zelim nesto da objasnim pa me neko pogresno shvati.
Otjerali su naši navijace Viscu iz reprezentacije, mi ništa ne cijenimo šta imamo tako je naš narod

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2022, 19:53

Šta igra ovaj Huseinbašić? Jel Box to Box igrač?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 07 sep 2022, 22:54

1. VLADAN KOVAČEVIĆ

Je li definitivno raskrstio s nama i ocekuje poziv Srbije?

2. SAMIR MEMIŠEVIĆ

Momak koji od 5.6 do 6.9 (3 mjeseca) ima odigranih 15 cijelih utakmica u kineskoj ligi - maksimalan broj minuta (1350) gdje je dodao 3 gola i 2 asistencije KAO STOPER, nema mjesta u reprezentaciji a sigurno je kvalitetniji stoper od Kovacevica i Milicevica, pa ruku na srce i od Sanicanina i Dennisa! Je li klubovi iz Kine prave probleme sto se tice reprezentacije ili su jednostavno neke druge svima nama poznate radnje u pitanju?

3. HARIS HAJRADINOVIĆ

Zasto je ovaj momak zaboravljen? Sigurno je kvalitetnija i prije svega konstantnija desetka od Gojaka koji se neopravdano gura dugo vec u prvih 11.. ima odigranih citavih 5 utakmica ove sezone za Kasimpasu, a tome je dodao jedan gol...

4. MARIO ĆUŽE

Pokazao je o kakvoj se kvaliteti radi - suvisno je bilo sta pricati.. pored ovako deficitarnih krila u rosteru, gdje su mu konkurencija epizodni Menalo i Duljevic i ne tako bajni Ziljkic, sigurno da je imao mjesta biti pozvan na ovo okupljanje jer je u vrhunskoj formi prije svega na evropskom a onda i domacem nivou (koji bi iznjedrio jednog reprezentativca), ima dvojno drzavljanstvo - nije debitovao za Hrvatsku.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 sep 2022, 21:11

Huseinbasic usao u 70. minuti za Koln veceras

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 08 sep 2022, 22:22

Sheyi je napisao/la:
08 sep 2022, 21:11
Huseinbasic usao u 70. minuti za Koln veceras
koja je njegova prica? je li on nas ili je svabo, citaj burnic?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 sep 2022, 22:27

Kakav je Bešić, gleda li ko?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 16 gostiju.