Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Malo manje neshvatljivo od ostati na Cuadradu, Silji i Sandru i ne dovesti nikoga. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- muha milanez
- Kontakt:
Zato su Salemakers i Messias fenomenalni, ništa ne brinite 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Uopće nije, zamjenu za Perišića (Gosens) smo doveli zimus kad je postalo jasno da će nas napustit a Sanchez nije nikad u Interu igrao krila (jer nam je formacija 3-5-2) nego napadača i umjesto njega smo doveli jednog Lukakua.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 22:29ostali bez Perisica i Sancheza a nisu nikoga doveli na tim krilinim pozicijama, potpuno neshvatljivo
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Doktori su pisali, ima mjesec dana, kako ce Napoli biti sprdacina od tima...kad vidi cuda, Napoli brani cast cizme u CL..
Nije do vas, do onoga cikice je, sto ga ja prizeljkujem u Juventus da dodje i pravi tim...kad neko zna, onda zna..slijedece godine mu ugovor istice..
Doktori su pisali, kako je Inzaghi bolji od Cante nase drage...Canta bez poraza, a ovaj vec tri ubrao..do duse, treba pohvaliti naseg dragog Tudora sto vodi Marseille, bez poraza u ligi, ovdje mu je kumovao crveni karton...
"jamio" bi barem bod..u prvom su "hin" ubili..
Sta li ce slijedece doktori napisati...pratim..
Ko ce prvi sa prognozom tabele u Serie A? Cik ako smije...
1.Juventus
2.Milan
3.Napoli
4.Inter
5.Roma
6.Atalanta
7.Torino
8.Lazio
9.Fiorentina
10.Udinese
PS. ako ne prognoziras, ne rise na kraju sezone..
Generali poslije bitki neka se ne javljaju.. 
Nije do vas, do onoga cikice je, sto ga ja prizeljkujem u Juventus da dodje i pravi tim...kad neko zna, onda zna..slijedece godine mu ugovor istice..
Doktori su pisali, kako je Inzaghi bolji od Cante nase drage...Canta bez poraza, a ovaj vec tri ubrao..do duse, treba pohvaliti naseg dragog Tudora sto vodi Marseille, bez poraza u ligi, ovdje mu je kumovao crveni karton...
1.Juventus
2.Milan
3.Napoli
4.Inter
5.Roma
6.Atalanta
7.Torino
8.Lazio
9.Fiorentina
10.Udinese
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pa zar nije taj tvoj post u stvari general poslije (male) bitke? Svi navijači idenitčno tako razmišljaju tj. donose zaključke nakon par utakmica i onda ih promijene nakon drugih par i tako u krug. Eto sad Spalletti ispade neki stručnjak 
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Za ono sta radi u karijeri, zasluzio je skudeto dva. Dobar fudbal igra, nije nigdje podbacio. Sutra bi ga mijenjao za Mourinha koji ima brutalan cv btw.
embrace the chaos
Salernitana ti je povisoko, i monza se nece izvuci, ostalo se slazemJuventinisimo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 17:32Doktori su pisali, ima mjesec dana, kako ce Napoli biti sprdacina od tima...kad vidi cuda, Napoli brani cast cizme u CL..![]()
Nije do vas, do onoga cikice je, sto ga ja prizeljkujem u Juventus da dodje i pravi tim...kad neko zna, onda zna..slijedece godine mu ugovor istice..![]()
Doktori su pisali, kako je Inzaghi bolji od Cante nase drage...Canta bez poraza, a ovaj vec tri ubrao..do duse, treba pohvaliti naseg dragog Tudora sto vodi Marseille, bez poraza u ligi, ovdje mu je kumovao crveni karton..."jamio" bi barem bod..u prvom su "hin" ubili..
1.Juventus
2.Milan
3.Napoli
4.Inter
5.Roma
6.Atalanta
7.Torino
8.Lazio
9.Fiorentina
10.UdinesePS. ako ne prognoziras, ne rise na kraju sezone..Generali poslije bitki neka se ne javljaju..
![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da pratis znao bi sta sam pisao o "raspalom" Napoliju kojega su doktori proglasili klinicki mrtvim, koga su doveli i ko ih je doveo i ko im sastavlja tim, nevezano ko im je trener...Isto za scudetto koje ide Juventusu, prije ovoga posta...
Za cikicu iz Napolija sam pisao nakon Paraticijevog odlaska, pisao i zasto bi ga volio vidjeti u juventusu..itd
Isto tako sam prije dvije godine stavljao Milana za prvaka(promasio za vice prvaci), prosle nisam
Prognoza, ide/ne ide??
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nađi taj svoj post i prvi ću te priznat za najboljeg poznavaoca talijanskog fudbala.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:35Isto tako sam prije dvije godine stavljao Milana za prvaka(promasio za vice prvaci)
Zna se ko je bio pobjednik kad se tipovala citava sezona , doduse jedina do sad 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne mozes prognozirati u Augustu ishod prvenstva. Ja sam pisao za Kvichu pisao jos prije nesto je dosao u Napoli. Strasan igrac i strasan posao, da nije bilo rata ne bi on isao ispod 30-35 miliona. On i Osimhen sami mogu parirati napadu Juventusa( kad se Chiesa vrati Vlahovic- Chiesa) , ali Napoli nije tu stao doveo je i Raspadoria (kao jednog od najvecih talenata italijanskog fudbala) kao i Simeonea (koji se vraca na pravi kolosijek) a osim toga tu Lozano i Politano kao solidne opcije s klupe i kad se sve sabere trebali bi da imaju najpotentniji napad u Seria A sto su sinoc demonstrirali protiv Lpool-a.
Ove sto su ih otpisivali ne treba ozbiljno shvatati.
Spaletti nije los trener samo nije ni neka krema , ali opet sasvim ok.
Pisao je on ovo. Mogu ti to potvrditi. Mrsko mi traziti postove.Biscione je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:53Nađi taj svoj post i prvi ću te priznat za najboljeg poznavaoca talijanskog fudbala.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:35Isto tako sam prije dvije godine stavljao Milana za prvaka(promasio za vice prvaci)
Kao da je Napoli prvi put otvorio dobro prvenstvo, pa igrao tako dobro i 30tak kola, ispadali/igrali izmijesanim sastavima i u EL/LP da bi se posvetili Seriji A i na kraju bili gubitnici.
Okanite se vise mjesecni skudeta, i dizanja u nebesa, pa kasnije pisanje o amaterima, liga se igra 38 kola. Ligu ne osvaja uvijek onaj ko igra najbolji fudbal.
Okanite se vise mjesecni skudeta, i dizanja u nebesa, pa kasnije pisanje o amaterima, liga se igra 38 kola. Ligu ne osvaja uvijek onaj ko igra najbolji fudbal.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jao brukanja ne mozea Bugare i Latvijce dobiti
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Istina, ali ove sezone su po meni dosta jaci nego zadnje 2-3 sezone. Kao sto sam pisao Napoli ima atomski napad. Sredina je solidna , odbrana je solidna i mislim da su ozbiljan kandidat ove sezone. Pioli je vazio isto za luzera pa sta bi ?
- tutankamon1905
- Kontakt:
bi Inter sa Inzagijem. uvijek postoji veci luzer
Koliko puta je brate napisano, ali ovaj put izgledaju spremno
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Slazem se ja s tobom da se treba sacekati. 10 kola treba da prodje da se moze pricati o favoritima a barem jos 25 o kandidatu za novog prvaka. Svako ko daje nekakve prognoze mjesec-dva prije pocetka sezone ne razumije fudbal.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Joj ba tebe, apsolutno nebitno...Poenta je kada su svi pisali da milan nece ni u CL zaigrati(osim nekih milanista), ja se ubio pisajuci kako rade pametno nakon onih gluposti sa 200M potrosenih u nista, tada sam isto pisao da bi im bilo bolje da su doveli 3 prava igraca umjesto 10 polovnih...to je sva poenta...napraviti pravi roster, prvenstva su duga, iscrpna...jednostavno, ne moze se igrati sa jednim te istim igracima..Biscione je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:53Nađi taj svoj post i prvi ću te priznat za najboljeg poznavaoca talijanskog fudbala.Juventinisimo je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:35Isto tako sam prije dvije godine stavljao Milana za prvaka(promasio za vice prvaci)
Milanisti rade nekako iz sjene, bez nekih zvucnih pojacanaj, ODLICAN posao...Ali opet bi rekao da im treba jos par igraca samo za sirinu, bas iz ovoga gore razloga..ljudi zadnjih 2 godine "gube" neke znacajne igrace, ali ih zamijene uspjesno...to je to sto ti treba...duplo manje izdvajaju za plate nego Juve a i Inter..
Isto sto je sada poenta za Napoli, otisla im trojica igraca preko 30 godina a koga su sve doveli? Imaju puno siri roster nego prosle godine, usudim se reci i bolji..a kojekakvi likovi su ovdje pisali da se raspadaju ne uzimajuci u obzir sto su napravili odlican transfer ovog ljeta..
Meppo hvali Kvicu na sva usta...i u pravu je..igracina...vise im doprinese u napadu nego ona dvojica starkelja zajedno sto su otisli...Anguissa je isto zvijer..Kim isto tako...nista nisu izgubili, cak vise su dobili na kvaliteti i na sirini..
Opet, ne mislim da mogu uzeti scudetto...nisu uspjeli pored samo jakog Juventusa..a kamoli da ce sada pored jakih big3...moguce jeste, ali to se desava jednom u 20-30 godina..mozda je ovo jedna od tih..i o tome sam pisao...Juventusu nikada ne moze biti konkurent za scudetto Napoli, Roma i ostala buranija
Meni ne trebaju te kojekakve "titule" najboljeg ovog/onog..nista ja od toga nemam...promasim i ja koliko hoces, pa sta? Uf, ne mogu spavati od toga, yeah right..
Nisam ja nista pametovao, nego vidio neki pisu kako se Napoli raspao i ostavio svoj komentar iz razloga sto pratim Serie A i sto to nema veze sa realnom situacijom..
Ove godine liga je ujednacenija vise nego u zadnjih 20 godina...svaki bod ce praviti razliku..
Spallettija nisam ni spominjao..ali ne mislim da je los trener..
Ako Juventus poslije SP bude u punom sastavu, prognoziram da nece utakmice izgubiti...optimisticno, zar ne?
Do tada ce se sve vec uigrati, bice to pravi tim...to sam isto prognozirao zimus, da Juventus nece izgubiti do kraja...izgubili smo tri utakmice...poslije kradje i nesrece protiv Intera, scudetto nije bio dostizan...to je to..izgubili jos dvije nevazne tekme..
Prosle godine ih stavljao na 6 mjesto...
Prognoze su prognoze...sta i ako se promasi...pravi promasaj je kad stavis Napoli na 3 mjesto a oni zavrse 15...
Inace, propali smo skroz..Napoli i Lazio brane cast cizme na starom kontinentu...muko moja, predji na Allegrija..
PS. cekam 10 kolo, pa cu onda prognozu da mijenjam i krojim novu tabelu, samo da se zna...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.