Ispadaju od Brazila u 1/4.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ispadaju od Brazila u 1/4.
Pratiš li ovu statistiku što su izbacili Arapi.
naravno. čak su počeli pričati o tome da bi hayya kartica mogla prestati biti uslov za ulazak u zemlju od osmine finala, nije potreban bolji indikator da navala nije ni izbliza onakva kakvu su najavljivali. vjerovatno su sami sebi zakomplikovali život sa ovim sranjem oko smještaja i te glupe kartice, plus naravno sva negativnost od prvog dana nakon dodjele prvenstva.Virtu4l je napisao/la: ↑09 sep 2022, 06:35Pratiš li ovu statistiku što su izbacili Arapi.
Prodali su 2,45 miliona ulaznica, a samo 62 hiljade smještajnih jedinica, dostupno je još 137 hiljadaIzdali su samo 270 hiljada hayya kartica.
U suštini, navijači koji idu tamo su pokupovali sve ulaznice, bukvalno 5-6 ulaznica na jednu osobu, Katar će biti poluprazan a stadioni puni, idealna kombinacija
Vjerujem da ću u last minute sale doći i do Meksiko - Argentina.
A Hrvatska?dachodachoni je napisao/la: ↑24 sep 2022, 14:27Fede, Araujo, Nunez, Bentancur, Ugarte, Suarez, Vina, De la Cruz.
Prvi dark horse prvenstva![]()
Šta Hrvatska?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 sep 2022, 16:19A Hrvatska?dachodachoni je napisao/la: ↑24 sep 2022, 14:27Fede, Araujo, Nunez, Bentancur, Ugarte, Suarez, Vina, De la Cruz.
Zašto ne bi bila dark horseMortemHz je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:03Šta Hrvatska?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 sep 2022, 16:19A Hrvatska?dachodachoni je napisao/la: ↑24 sep 2022, 14:27Fede, Araujo, Nunez, Bentancur, Ugarte, Suarez, Vina, De la Cruz.
Pa Hrvatska je već jakaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:05Zašto ne bi bila dark horse
Hajde Argentina može uletiti u top5, ali Spanci su mi tanki, mogu iznenaditi možda kao košarkaši, ali realno nemaju kvaliteti za dalje od četvrtfinala, jače mi djeluju Hrvati.
A eto, ja kao Hrvat u 1/8 više želim Njemačku nego Španjolsku. Čine mi se kao veća opasnost.
ni od ovih jadnika ništa ako Thiago Silva i dalje bude prvi izbor na štoperskoj poziciji pored živih Markinjosa i Militaa
Skroz drugi igrač kad igra za Portugal, nema sumnje da će se prilagoditi, jer mu je ovo zadnji voz na SP.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 20:23Pošto će Ronaldo igrati Portugal ne da nije top5 favorit nego nije ni top10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.