Naravno, 2 auta kao i uvijek. Mi smo Sarajevo, oni su prolaznici

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno, 2 auta kao i uvijek. Mi smo Sarajevo, oni su prolaznici
Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.Lucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
historicarjoker90 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:55Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.Lucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
- Poslije njega osvojili jos dva kupa i dvije titule, i to ne mozes reci da je on postavio neke temelje jer je Krste jedini "njegov" igrac koji je ucestvovao u ostalim trofejimaLucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
Ma sto se palite na ove budalastine ikako. Svi oni su se saginjali kad je dosao Anicic, Musa, Drobarov i ostali.. Pravi posao radi Emir i sl., to je ovdje teferic bio, a sad isti ti pljuju sve redom. A niko nije vidio siru sliku a to je da ovdje NIKO AMA BAS NIKO nece doci ako nema neku povredicu, ako nije propao u karijeri, i ako mu izleti neka ponuda iz bilo koje druge drzave. Opusteno, navijamo za Sarajevo, bilo je i gorih dana.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 sep 2022, 12:29Najveći ljudski šljamovi su oni koji bi vratili jednog kriminalca u svoj Klub, samo zbog broja titula u njegovom mandatu i dovođenja jakih imena. Glupani glupi, ima bitnijih stvari u životu tipa PRINCIP.
Sto posto. Yebo ba suplju s ova tri ublehasa, likovi veze nemaju i nikakvog doprinosa igri ne daju, kao eto mladi su treba ih trpit. Daj ba imas 20 godina pa to su top godine za fudbalera, djeca po svijetu sa 16 igraju u prvom timu, ono sa 20 se nesto ceka da proradi da se privikne na atmosferu, da ga ne uvrijedi nacijac haha. Avdija je prekaljeni igrac i ako bude fit i izbjegne povrede doprinijet ce nego svi oni skupa.Zukanovic je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:00Dobar je Avdja za ovu sezonu.pustite te glupost u vezi Akademije.
evo igrao Trako forum mu sve jeb... igrali oba Ramica forum njima sve jeb... ne mozes staviti sada igraca od 17-18 godina da igra u ekipu koja je u krizi. nek igra prvu losu utakmicu odmah botovi pisu nije on za prvu ligu.
Ma naravno druže. Najgore je kad se neko uzme na zub, pa vazda udaraj po njemu. Drkali ga Hadžiću nakon prijelaznog roka, sad eto kriv za sve odjednom.SarajevoNG je napisao/la: ↑09 sep 2022, 12:42Ma sto se palite na ove budalastine ikako. Svi oni su se saginjali kad je dosao Anicic, Musa, Drobarov i ostali.. Pravi posao radi Emir i sl., to je ovdje teferic bio, a sad isti ti pljuju sve redom. A niko nije vidio siru sliku a to je da ovdje NIKO AMA BAS NIKO nece doci ako nema neku povredicu, ako nije propao u karijeri, i ako mu izleti neka ponuda iz bilo koje druge drzave. Opusteno, navijamo za Sarajevo, bilo je i gorih dana.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 sep 2022, 12:29Najveći ljudski šljamovi su oni koji bi vratili jednog kriminalca u svoj Klub, samo zbog broja titula u njegovom mandatu i dovođenja jakih imena. Glupani glupi, ima bitnijih stvari u životu tipa PRINCIP.