FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
90
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
62
31%

Ukupno glasova: 199

mnon46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mnon46 » 09 sep 2022, 11:19

Hajdeee je napisao/la:
09 sep 2022, 11:11
Nego, braco. Ide li se u Zenicu protiv Listice?

Hajmo organizacija. Ima dovoljno vremena do nedjelja da se organizujete.

Klub nas treba!
Naravno, 2 auta kao i uvijek. Mi smo Sarajevo, oni su prolaznici :bih:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 sep 2022, 11:24

Ovaj vikend bez mene.
Mislim godišnja se uzela svakako, al imam ja život i mimo FKS.
Pichkasti pristup u Mostaru je dovoljan da ne budem u dilemi da li ići u Zenicu ili provesti vikend po planiranom.
Koševo Zapad

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 09 sep 2022, 11:25

Šta sve čovjek ovde neće pročitati...

Treba gurati omladince, kad igraju **** im se sve po spisku i treba da napuste fudbal i nastave skolovanje...
Da je Avdija kojim slučajem otišao u Zrinjski **** bi se po forumu sve i svašta....
Hadžija kao i Dudić dobar, odličan, majstor.... Sad kurcu ne valja....

E sad zamisli da se mi pitamo sa foruma....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 09 sep 2022, 11:29

mnon46 je napisao/la:
09 sep 2022, 11:19
Hajdeee je napisao/la:
09 sep 2022, 11:11
Nego, braco. Ide li se u Zenicu protiv Listice?

Hajmo organizacija. Ima dovoljno vremena do nedjelja da se organizujete.

Klub nas treba!
Naravno, 2 auta kao i uvijek. Mi smo Sarajevo, oni su prolaznici :bih:

Idemo ljudi.

Kao sto bi rekla jedna pjesma "....ako stanemo sada, gubimo sve ...".
Nema stajanja BA. I kada padnes na "koljena" poslije udaraca, ustanes i boris se. Udaras jos jace!!!

Idemo burazeri. Jos jace, radi nas.

>>>>>>>>>>>>Zenica.
- FKS -

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 09 sep 2022, 11:37

cisto informativno
ovo dovodjenje igraca sa 37 godina i ugovori na jednu godinu ,te dovodjenje vec ozlijedjenih ili igraca za dugom ozlijednom historijom,da li nas to vodi ka novom remontu ekipe sad na zimu ili na ljeto.
cisto da se popije koja,jer ce to biti jubilarno deseto u pet godina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 sep 2022, 11:39

nokee je napisao/la:
09 sep 2022, 11:16
Znaci doslo se do prizivanja Ibrakovica (najveceg lopinasa u historiji FKS) e pa kod nas sto ima na pdfu likova, nema ni na jednom..
Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 sep 2022, 11:55

Lucas je napisao/la:
09 sep 2022, 11:39
nokee je napisao/la:
Znaci doslo se do prizivanja Ibrakovica (najveceg lopinasa u historiji FKS) e pa kod nas sto ima na pdfu likova, nema ni na jednom..
Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 sep 2022, 12:08

joker90 je napisao/la:
09 sep 2022, 11:55
Lucas je napisao/la:
nokee je napisao/la:
Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.
historicar :rol: :rol: :rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 09 sep 2022, 12:20

Lucas je napisao/la:
nokee je napisao/la:
- Poslije njega osvojili jos dva kupa i dvije titule, i to ne mozes reci da je on postavio neke temelje jer je Krste jedini "njegov" igrac koji je ucestvovao u ostalim trofejima
- Atmosfera je bila vrhunska i protiv Celtica i Atalante, samo sto je taj Gladbach bio prvi veliki protivnik nakon dugog niza godina (od Besiktasa) pa se raja dodatno nafurala. Zeljo je protiv Standarda imao 25 hiljada ljudi na tribinama jer jos od Newcastlea nisu imali tako "velikog" rivala i neke sanse da se plasiraju negdje. A i sta SD ima s atmosferom? Evo objasni koji je njegov ucinak u tom sto se raja nafurala.protiv Gladbacha? Tad smo bili svi nafurani generalno, Tan, milioni, ovo ono, na finalu kupa nas bilo 12 milja. 3 godine kasnije u finalu kupa protiv Sirokog jedva 7 hiljada, na proslavi duple ni 15. Te godine je derbi gledalo 25 milja, sad ne bude ni 10. Narod napusta drzavu, da ti sutra Marina dodje za SDa neces skupit raje kao u taj vakat.
- Nista manje spektakularna pojacanja nisu Catakovic (redovan strijelac u jacoj ligi od nase, strijelac u euro takmicenjima), Kapic (bio clan Paderborna), TSS, Musa, pa i Suljic, Mustedanagic. Takodje Ibrak je doveo i Mitrevskog, Purica, Barica, Vusljanina, Protica i jos bruku ubleha. To se ne spominje. Hadzija je pregovarao sa Hajrovicem, Becirajem, ako vec neuspjesne pregovore uzimamo kao referencu.
- Nije rekordan transfer, u tom trenutku je bio i Sarajevo ni 20% tog novca nije vidjelo. Sadasnji rekord je Mujakic, koji je otisao za Hadzijinog mandata.

Pored svega toga, Ibrak je lopov i kriminalac koji vise kilometara ima u tudjem gepeku nego ja u tramvaju. Daleko mu kuca od nas bila.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 sep 2022, 12:29

Najveći ljudski šljamovi su oni koji bi vratili jednog kriminalca u svoj Klub, samo zbog broja titula u njegovom mandatu i dovođenja jakih imena. Glupani glupi, ima bitnijih stvari u životu tipa PRINCIP.

SarajevoNG
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoNG » 09 sep 2022, 12:42

GalileoGalilei je napisao/la:
09 sep 2022, 12:29
Najveći ljudski šljamovi su oni koji bi vratili jednog kriminalca u svoj Klub, samo zbog broja titula u njegovom mandatu i dovođenja jakih imena. Glupani glupi, ima bitnijih stvari u životu tipa PRINCIP.
Ma sto se palite na ove budalastine ikako. Svi oni su se saginjali kad je dosao Anicic, Musa, Drobarov i ostali.. Pravi posao radi Emir i sl., to je ovdje teferic bio, a sad isti ti pljuju sve redom. A niko nije vidio siru sliku a to je da ovdje NIKO AMA BAS NIKO nece doci ako nema neku povredicu, ako nije propao u karijeri, i ako mu izleti neka ponuda iz bilo koje druge drzave. Opusteno, navijamo za Sarajevo, bilo je i gorih dana.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 09 sep 2022, 12:44

Zukanovic je napisao/la:
09 sep 2022, 09:00
Dobar je Avdja za ovu sezonu.pustite te glupost u vezi Akademije.

evo igrao Trako forum mu sve jeb... igrali oba Ramica forum njima sve jeb... ne mozes staviti sada igraca od 17-18 godina da igra u ekipu koja je u krizi. nek igra prvu losu utakmicu odmah botovi pisu nije on za prvu ligu.
Sto posto. Yebo ba suplju s ova tri ublehasa, likovi veze nemaju i nikakvog doprinosa igri ne daju, kao eto mladi su treba ih trpit. Daj ba imas 20 godina pa to su top godine za fudbalera, djeca po svijetu sa 16 igraju u prvom timu, ono sa 20 se nesto ceka da proradi da se privikne na atmosferu, da ga ne uvrijedi nacijac haha. Avdija je prekaljeni igrac i ako bude fit i izbjegne povrede doprinijet ce nego svi oni skupa.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 sep 2022, 12:48

SarajevoNG je napisao/la:
09 sep 2022, 12:42
GalileoGalilei je napisao/la:
09 sep 2022, 12:29
Ma sto se palite na ove budalastine ikako. Svi oni su se saginjali kad je dosao Anicic, Musa, Drobarov i ostali.. Pravi posao radi Emir i sl., to je ovdje teferic bio, a sad isti ti pljuju sve redom. A niko nije vidio siru sliku a to je da ovdje NIKO AMA BAS NIKO nece doci ako nema neku povredicu, ako nije propao u karijeri, i ako mu izleti neka ponuda iz bilo koje druge drzave. Opusteno, navijamo za Sarajevo, bilo je i gorih dana.
Ma naravno druže. Najgore je kad se neko uzme na zub, pa vazda udaraj po njemu. Drkali ga Hadžiću nakon prijelaznog roka, sad eto kriv za sve odjednom.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 sep 2022, 13:01

sta vam je kakav ibrakovic. to bi nas jos vise unazadilo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 sep 2022, 13:24

Hamdija Vrsajevic jedan je od nas!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 sep 2022, 13:36

ali komentari na FB " isao sa kraljicom elizabetom u skolu " :urnebes: :urnebes: . Najjaci navijaci na dunjaluku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 09 sep 2022, 13:38

Od koga smo puno ocekivali rijetko se pokazao, tako da je Svrsajevic taman.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 09 sep 2022, 13:39

Zamisli dodjes u klub i umjesto dobrodoslice ljudi pokusavaju nesto provaljivati u komentarima satro duhoviti. Seratori da ti se zeludac okrene.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 sep 2022, 13:46

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 sep 2022, 13:47

Ja stvarno nemogu da svatim 4 stvari kod nas pitara, cak pocnem proispitivat sam sebe, jesmoli mi prijatelji kluba volimol mi ovaj klub ako jesmo kako onda sve radimo ono sto bi najveci dusmani radili, naprmjer;

Slabo dolazimo na domace tekme, i ono sto dodje jebu djecu majku od presjednika kluba do cicstacice

Kao sto reko veoma slabasna posjeta (prosjek pojaca gradski derbi) al baklje topovski petarde dimne itd se ubaca u teren prekida se utakmica u 95%( to odgovara gostima vise radi odmora) dobijes kaznu dobijes zatvorenu tribinu nekad bude citav stadion suspendovan

Dodje MIRVIC covjek kaze ulozicu fini para zelim ovaj klub da uspije zelim svoim potomcima da ostavim nesto sto ce ih vezat za ovaj grad drzavu (ulaze ogromne pare svak vidi cak i Jakirovic je izjavio da ni HDZ koja je opljackala drzavu i koja finansira taj klub rekla mi nemozemo ni blizu placat sto FK SARAJEVO moze, i dodju neku tipovi u fazonu Ayla krade hadzija krade kapic uzima 10 glava nezna pucat penal, Fedja duduk

Bosanci podcjenjuju pjude koji vani zive a posebno tipove koji imaju biznise kao sto je mirvic tan nam itd.. TI LJUDI znaju vide i imaju sve u malom prstu, i samo da znate da oni sa tipovima dodig baje covic se igraju svaki dan, i u tim stranim zemljama a kamoli ayla ibrak hadzija, viste smjesni ako mislite da jedan emir moze prejebat mirvica za 10 km a kamoli za 100 k km..

To sto ljudi iz vana nezele da se svadjaju i spustaju na taj nivo neznaci da nevide neznaju i da su glupi..

Pustite covjeka nek radi nek ulaze nek igraci imaju platu (ja bi volio da imaju 100 k km mjesecno, ako Mirvic moze i hoce to da placa, koste vi da poredite platu iz bings i fudbalera, takavo je vrijeme gdje fudbal (opcenito sport) placa..

Pogledajte plate bayerna i doktora u njemackoj 100x veca plata nekog ispod prosjecnog fydbalera

Nemamo 10 k clanova a nesto se kofrcimo, da sam MIRVIC IGRAOBI BEZ NAVIJACA DOK IGRA NEDODJE NA SVOJE

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Hajdeee, misstianopenaldo, mnon46, Pena, Rule_hz, TETRAPAK i 110 gostiju.