Kad bude Džeko se oprašta od reprezentacije.
Doduše trebao je i ranije, ne znam što se bezze lomi, nije mu ovo uopšte potrebno u životu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kad bude Džeko se oprašta od reprezentacije.
Slazem se. Ako ovo bude zvanicno i protiv CG se ne uradí nesto ozbiljno pa makar i bilo 0-3 za crnogorce onda komotno nek nas Vico yebe do mile volje. Nikad necu reci A protiv vise.
Ma lagano mogu reći da klub ne pušta da njihovi igrači igraju u Rusiji i gospodski se izmaknu...Shategabri je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:10Kad bude Džeko se oprašta od reprezentacije.
Doduše trebao je i ranije, ne znam što se bezze lomi, nije mu ovo uopšte potrebno u životu.
Ovo nije uefin prozor ako se ne varam. Plan i jeste da se pozovu pretezno igraci iz drugog plana. Nisam sigurno. Ali nevezano covjece jel ide ekipa iz 1996. godine ili reprezentacije tkz republike sumske. Princip je isti. Do utakmice ne smije doci!! Ovo je ludilo. Ja ne znam jel ljudi shvataju koliko je ovo (ne)ozbiljno!
kaze da si naporan ko K, idi bolan malo na zrak, okupaj se jednom u panonskom...
Hvala na dobronamjernim savjetima, pokušaću te poslušati, vidim da si izuzetno potkovan u oblasti mentalnog zdravlja.babino je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:25kaze da si naporan ko K, idi bolan malo na zrak, okupaj se jednom u panonskom...
prestani mrziti samog sebe i sve ostale, toliko negativnosti godinama prosipati na forumu, bolest...
dodje lik na grebeni forum i na dnevnoj bazi casti neistomisljenike sa rijecima 'umri', 'pogini' itd.
i nemoj ziv bio sad lajati privatno da dzaba moram brisati poruke:-)
tako je, budi fin i miranMoodyHank je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:28Hvala na dobronamjernim savjetima, pokušaću te poslušati, vidim da si izuzetno potkovan u oblasti mentalnog zdravlja.babino je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:25kaze da si naporan ko K, idi bolan malo na zrak, okupaj se jednom u panonskom...
prestani mrziti samog sebe i sve ostale, toliko negativnosti godinama prosipati na forumu, bolest...
dodje lik na grebeni forum i na dnevnoj bazi casti neistomisljenike sa rijecima 'umri', 'pogini' itd.
i nemoj ziv bio sad lajati privatno da dzaba moram brisati poruke:-)
Ne može tako, mora Samso prenijeti objavu s Twitter profila svog guznog havera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.