vise mi lici na predstavljanje novog trenera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima ovdje dosta realnih likova, al ima i idiota sto su mi mrski volio bi tacno da se mane kluba taman da nas 500 ostane na utakmicama.Hamagara je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:25Šta sve čovjek ovde neće pročitati...
Treba gurati omladince, kad igraju **** im se sve po spisku i treba da napuste fudbal i nastave skolovanje...
Da je Avdija kojim slučajem otišao u Zrinjski **** bi se po forumu sve i svašta....
Hadžija kao i Dudić dobar, odličan, majstor.... Sad kurcu ne valja....
E sad zamisli da se mi pitamo sa foruma....
Jesu, vjerovatno će se uslikati par puta negdje na putu prema Zenici i onda će se vratiti kući i pisati kako su svi protiv njih i slično.
Jesu, pusti ove debile. Sad ce opet bit "mi krenuli al nam zabranjeno". Isto furaju vec 10 godina, uvijek oni nagodni da krenu al ih nesta sprijeci.
Uvijek sam zagovornik toga da igraju mladi igraci ali ovdje se slazem s tobom, jednostavno takva je liga i ne mozemo mi sad izmisljati toplu vodu.ajdohordas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 14:26Bekrić nas lično siluje zadnjih 5 derbija sa 36/37 godina.
Wagner najbolji strijelac kluba, lige i čega sve ne sa 39 godina.
Ahmo i dalje trpa sa 36 i to nakon teške povrede. I masa je primjera.
Benko 6 mjeseci i više bez utakmice u nogama prekuca u Gradačcu.
Stvarno će se Avdiji bit teško uklopit u ovu žabokračinu od lige sa svojih 36 godina.
Ovdje se vazda se.re za sve živo. Kakav god potez se uradi pojedini će naći manu. Kao da je čovjek potpisao na pet godina.
ne kontam,ne godi vam ibrakovic a 50 postova ste velicali Mamica koji je osudjen i krije se po nasoj drzavi,jos mu i tepate maminjo.joker90 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:55Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.Lucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
ma pojma nemaju, preletaci mrtvi. Putuju hadzijinim titanikomdonDondon je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:31ne kontam,ne godi vam ibrakovic a 50 postova ste velicali Mamica koji je osudjen i krije se po nasoj drzavi,jos mu i tepate maminjo.joker90 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:55Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.Lucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39
Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
Pa do juce ste govorili i ako je krao maakr je napravio ovakav Dinamo
da se razumijemo nisam ni za jednog
Znaci svih 15 dolazi
Nece oni doci. Ovo je samo jos malo zajebavanja s njihove strane ali I ovo im treba zapamtiti I fakturisati pa jednog dana im s kamatom sve naplatiti! PolahkoElCartel11 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:47Znaci svih 15 dolazi
Yebo te onaj ko mu je tepao, a ti njega. Nemoj to meni pripisivati. Uz dužno poštovanje, dakako. Ja mogu samo reći da Mamić, iako je lopov, za Ibraka je pojam. Ovaj drugi je samo ubleha, a ovaj je bar nešto napravio. Daleko im kuća obojici.donDondon je napisao/la: ↑09 sep 2022, 15:31ne kontam,ne godi vam ibrakovic a 50 postova ste velicali Mamica koji je osudjen i krije se po nasoj drzavi,jos mu i tepate maminjo.joker90 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:55Dragi Historičaru, pa Ibrak što je para namlatio od Sarajeva preko svih čovjeku znanih seoskih prevara i mutljavina, nije niko ni prije ni poslije njega uspio tako. Ne mogu da vjerujem da ima i jedan pitar da bi ga ponovo u prolazu sreo, a ne đubre vratio u klub. Od Cimirota samo Bog zna koliko je para u klubu, a koliko je hajrovala ostala stoka.Lucas je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:39
Ja znam da smo za njegovog mandata osvojili kup (prvi trofej nakon 7 godina), titulu (prva titula nakon 8 godina), igrali play-off EL prethodno izbacivši ozbiljne i jake protivnike (spektakl i atmosfera sa prve utakmice protiv Borussie se i danas prepričava), doveo tada ozbiljne igrače za ovu ligu poput Velkoskog, Jajala, Bilbije, Puzigače, Benke, dva puta posudio Delača od Chelsea, čak pregovarao sa Manchester Unitedom oko posudbe Vanje Milinković Savića, Borjan u jednom trenutku bio gotovo završen......., za njegovog mandata ostvaren rekordan izlazni transfer iz ove lige, kada je Cimirot potpisao za PAOK.
Pa do juce ste govorili i ako je krao maakr je napravio ovakav Dinamo
da se razumijemo nisam ni za jednog
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23, Zeko87 i 31 gost.