Meni lično zmajevi u GoT izgledaju puno bolje.ReX je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:16Jedina negativna stvar u ovih tri epizode HotD je po meni CGI, koji je par niova ispod GoTa. Ne znam, mozda sam ja u minoritetu (mada vidim dosta komentara da i drugi misle slicno)... Vrlo moguce je da druga firma skroz radi CGI, skoro pa uvjeren sam da je tako jer se vide velika razlika. Cyrax u prvoj epizodi, pa vatra opcenito, Seasmoke na trenutke, pa ako hocete i jeleni u trecoj epizodi.![]()
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
- Beduin
- Kontakt:
Nisam znao da ce biti nastavak Your Honor. Za nekih 2 mjeseca bi trebala krenuti!?
A skoro zavrsila i 2. sezona The Capture, to nastavljam gledati cim zavrse jos 2 epizode 2. sezone.
A skoro zavrsila i 2. sezona The Capture, to nastavljam gledati cim zavrse jos 2 epizode 2. sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hvala onome tko je preporucio Black Bird 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
VIGIL
Odlična
Rose Leslie ..
Odlična

Rose Leslie ..

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
kritike prema ROP su po meni pretjerane ove 3 epizode su po meni odlicne, ima mali zamjerki ali nista strasno...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Kakav brutalan soundtrack i kakve scene na završetku druge sezone Shield.
Nešto slabiju drugu sezonu se isplatilo odgledati samo zbog ovog završetka, genijalno.
Nešto slabiju drugu sezonu se isplatilo odgledati samo zbog ovog završetka, genijalno.
Leftovers, 2 sezona, 8 epizoda, nešto najbolje što sam ikad gledao.
Serija je inače jako sporo počela, od 7-8 epizode postaje zanimljivo, ali kako idu epizode i kockice se slažu, postaje fenomenalna.
Serija je inače jako sporo počela, od 7-8 epizode postaje zanimljivo, ali kako idu epizode i kockice se slažu, postaje fenomenalna.
Ne toliko popularna serija, a meni jedna od najboljih koje sam gledao. Ima odličnu treću sezonu, a posebno sam kraj.
-
- Kontakt:
Pregledao sam je, previše kompleksna serija zato i nije doživjela mega hype. Fenomenalna serija, 9/10 sam dao. Prva sezona je jako spora, moguće da raja prestane pratiti seriju nakon nje, ali toliko detalja i razvoja karaktera koja se rijetko vide u serijama.
House of dragon, krajnje očekivane scene već od prve epizode, a rijetko odvratni main character. Serija bazirana na srednjovjekovnom društvu.
Daemon izvlači seriju max. Žene su uništavali carstva, isto je prenešeno i na serije
Da po stoti put pohvalim hbo max, ljepota.
Daemon izvlači seriju max. Žene su uništavali carstva, isto je prenešeno i na serije

Da po stoti put pohvalim hbo max, ljepota.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni je House of Dragon fenomenalan do sada. Opravdao bukvalno sva ocekivanja koja sam imao i jedva cekam naredni ponedeljak da odgledam novu epizodu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ekstra serija, nemam zamjerke. HBO je opet napravio vrh stvar i narednih pet godina će dominirati sa HotD.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 7 gostiju.