Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Mogu ih zamisliti kako su tu odluku donijeli...
- I šta kažeš? Koliko su nam Rusi ponudili za prijateljsku utakmicu?
100.000 dolara.
- Auh, dobra lova...
Dobra lova...
Treći: Ali Rusi su pod sankcijama FIFE i UEFE?! ... Šta ćemo sa tim?!
- To jest...
(pauza od pet sekundi)
- Ali ne treba miješati sport i politiku.
Pa ja... ne treba miješati sport i politiku.
(pretvara se da je u dilemi)
Da ja nazovem, da javim?
- Ma nazovi ti...
Treći: Nazovi...
Ili svojim riječima da kažem: kad su shvatili šta im je ponudjeno ostalo im je bilo još samo da nadju pod kojim izgovorom će prihvatiti.
100.000 dolara.
- Auh, dobra lova...
Dobra lova...
- To jest...
(pauza od pet sekundi)
Da ja nazovem, da javim?
- Ma nazovi ti...
Ili svojim riječima da kažem: kad su shvatili šta im je ponudjeno ostalo im je bilo još samo da nadju pod kojim izgovorom će prihvatiti.
Znas I sam da je kopiranje privatnih poruka zabranjeno.
Ne već je Vico došao Čolpi i rekao mu da glasa, dobićeš toliko i toliko, ne talasaj plaho da ne bi u potoku završio i vozdra.Arnelv52 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:00Mogu ih zamisliti kako su tu odluku donijeli...
100.000 dolara.
- Auh, dobra lova...
Dobra lova...
- To jest...
(pauza od pet sekundi)
Da ja nazovem, da javim?
- Ma nazovi ti...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne radi se ovdje o parama da savez zaradi nego o politici i unistenju BiH fudbaia, sta se vi pojedini pravite pametni znate ko je Vico i ciji je od koga je dobio direkcije za ovo.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 09 sep 2022, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Malo je uzivanje postalo gledati kako politicari i ljudi na funkcijama handre narod u ovoj vukojebini

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeb.em ti čolpa porijeklo raspalo, prelivodo, poturice, balijo, pič.ketino mrtva
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Treba im se popišati na onu zgradu u kojoj vijećaju, a kad vidiš jednog pljunuti iz sve snage, ova prodana balijetina
Ali sve smo mi krivi za ovo, niko drugi, nikakav pritisak se ne vrši na njih i ljudi su u stanju da rade šta žele, te da ti aktivno rade na destabilizaciji i više te sjebu nego za tri godine padanja artiljerije nad tvojim gradovima.

Ali sve smo mi krivi za ovo, niko drugi, nikakav pritisak se ne vrši na njih i ljudi su u stanju da rade šta žele, te da ti aktivno rade na destabilizaciji i više te sjebu nego za tri godine padanja artiljerije nad tvojim gradovima.
Kad vojno oslobodimo makar 90% BiH, ovakve stvari se neće dešavati.AA23 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:11Treba im se popišati na onu zgradu u kojoj vijećaju, a kad vidiš jednog pljunuti iz sve snage, ova prodana balijetina![]()
bošnjanin
Pa cijeli dan ti ljudi pisu da je balija glasao za ovu odluku pobogu sivedranbadjun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:14Kad vojno oslobodimo makar 90% BiH, ovakve stvari se neće dešavati.AA23 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:11Treba im se popišati na onu zgradu u kojoj vijećaju, a kad vidiš jednog pljunuti iz sve snage, ova prodana balijetina![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prodane balije su i najveći problem. Najgora sorta ljudi.delinjo je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:15Pa cijeli dan ti ljudi pisu da je balija glasao za ovu odluku pobogu sivedranbadjun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:14Kad vojno oslobodimo makar 90% BiH, ovakve stvari se neće dešavati.AA23 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:11Treba im se popišati na onu zgradu u kojoj vijećaju, a kad vidiš jednog pljunuti iz sve snage, ova prodana balijetina![]()
Ali sve smo mi krivi za ovo, niko drugi, nikakav pritisak se ne vrši na njih i ljudi su u stanju da rade šta žele, te da ti aktivno rade na destabilizaciji i više te sjebu nego za tri godine padanja artiljerije nad tvojim gradovima.![]()
bošnjanin
Zato i kazem,da bi se ti obracunavao sa srbima i slicnim prvo moras tj trebalo bi da nemas ovih prodanih balija ,jer nama su oni gori od srba i hrvata zajednovedranbadjun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:18Prodane balije su i najveći problem. Najgora sorta ljudi.delinjo je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:15Pa cijeli dan ti ljudi pisu da je balija glasao za ovu odluku pobogu sivedranbadjun je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:14
Kad vojno oslobodimo makar 90% BiH, ovakve stvari se neće dešavati.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Yebem ja njima sve, izgleda treba opet rat savezu pokrenuti. Gdje su sad fanatikosi da krenu protiv vice, ne znam sta cekaju do sada. Igraci isto, ja se oboj stoci nikad ne bi odazvao na poziv. Ako i dodje do ove utakmice, ko se odazove da je igra, razapet ga odmah.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Svi smo znali sta ce se desiti od prvog dana kad je dosao Vico i po cijem nalogu.
Vecina je govorila treba podrzati repku bla bla a njima je najveca kazna prazan stadion.
Ja licno nit ih gledam od tada niti bi otisao na tekmu sve dok je ova garnitura na celu saveza nema smisla.
Evo ima tekma uskoro pa napunite opet stadion Vicku i cudite se kad nam ga slozi opet nesta
Igraci isto ne trebaju se vise odazvat ni na jednu tekmu dok ovi ne odu i dodje normalna garnitura
Vecina je govorila treba podrzati repku bla bla a njima je najveca kazna prazan stadion.
Ja licno nit ih gledam od tada niti bi otisao na tekmu sve dok je ova garnitura na celu saveza nema smisla.
Evo ima tekma uskoro pa napunite opet stadion Vicku i cudite se kad nam ga slozi opet nesta
Igraci isto ne trebaju se vise odazvat ni na jednu tekmu dok ovi ne odu i dodje normalna garnitura
Ovdje se mora Dzeko kao kapiten obratiti i dici glas protiv ovih ljudi. Ovo nije normalno i idealna je prilika da se sruse ovi monstrumi u savezu. Yebo im vico mater ko god ga je doveo, u kafani dogovore prave.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Evo i fb profila od smrada Fuada Čolpe:
https://www.facebook.com/fuad.colpa.37
https://www.facebook.com/fuad.colpa.37
Zadnja izmjena: ra1981, dana/u 09 sep 2022, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta vam je ljudi, nema od te utakmice ništa, koja će budala ići u Rusiju? Pa igrači srpske nacionalnosti prvi neće ići, možda samo Vico ode da popije kafu 

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, JackW i 24 gosta.