ajd valjda bude bolje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
El fenomeno, najbolji bez konkurencije
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sretno ti večerasEmir_ZENICA je napisao/la:Eh da je.....
ajd valjda bude bolje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Meni je Valentinovo bezze,prvo bacis se u trosak,mislim nepotrebno bacanje para,osteti me za nekoliko tiketa
drugo ja nmgu nosit ruzu kroz grad ili nekog plisanog medu,ma nema sansi,stidan previse

Sad mi radnica u premieru dala svoj clanski broj,da mi ne uzima porez ako dobijem..to mora da je ljubav

Sad mi radnica u premieru dala svoj clanski broj,da mi ne uzima porez ako dobijem..to mora da je ljubav
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto ti izljeva ljubavi, da si prije reko dao bi ti ja svoj članski broj. Slažem se s tobom u vezi Valentinova, ja za vikend radi njega nisam igrao kladionicuharry_90 je napisao/la:Meni je Valentinovo bezze,prvo bacis se u trosak,mislim nepotrebno bacanje para,osteti me za nekoliko tiketadrugo ja nmgu nosit ruzu kroz grad ili nekog plisanog medu,ma nema sansi,stidan previse
![]()
Sad mi radnica u premieru dala svoj clanski broj,da mi ne uzima porez ako dobijem..to mora da je ljubav![]()
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sretno i tebi
harry
Da si u vezi 2 godine sigurno bi joj kupio neki dobar,skup poklon,jeli tako ?
harry
Da si u vezi 2 godine sigurno bi joj kupio neki dobar,skup poklon,jeli tako ?
A C A B !
@Emir
Da je duza veza,naravno da bi,ne bi zalio marke,a ne furas snjom,kupis joj poklon,i prekinete kroz nekoliko dana,nema mi nista gore
Ljubav je kad ti cura da broj svoje clanske karte u kladionici,da ti ne uzmu porez... TO JE LJUBAV !!
Da je duza veza,naravno da bi,ne bi zalio marke,a ne furas snjom,kupis joj poklon,i prekinete kroz nekoliko dana,nema mi nista gore
Ljubav je kad ti cura da broj svoje clanske karte u kladionici,da ti ne uzmu porez... TO JE LJUBAV !!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
...a život leti,leti,stara ljubaviiiiiiiii,žao mi je što smo bili samo dobri drugoviii...
Zaljubljen već 3 godine,2x bio u vezi,2x prekidao.Zadnji put 23.decembra.
Znam da me voli i vjerujem da ćemo se kad-tad pomiriti.
Jedino čega se bojim je taj stih gore,ta zadnja rečenica,da neće biti tako.
Inače,cijeli dan ponavljam taj stih.
Zaljubljen već 3 godine,2x bio u vezi,2x prekidao.Zadnji put 23.decembra.
Znam da me voli i vjerujem da ćemo se kad-tad pomiriti.
Jedino čega se bojim je taj stih gore,ta zadnja rečenica,da neće biti tako.
Inače,cijeli dan ponavljam taj stih.
You'll never walk alone.
a što smo nježni danas
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ružu i cvijeće bi kupio da imam curu mislim to je gentelmanskiharry_90 je napisao/la:Meni je Valentinovo bezze,prvo bacis se u trosak,mislim nepotrebno bacanje para,osteti me za nekoliko tiketadrugo ja nmgu nosit ruzu kroz grad ili nekog plisanog medu,ma nema sansi,stidan previse
![]()
Sad mi radnica u premieru dala svoj clanski broj,da mi ne uzima porez ako dobijem..to mora da je ljubav![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Los_Blanos2
- Kontakt:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Prema najnovijem izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), građani Bosne i Hercegovine evropski su rekorderi u konzumiranju alkohola. U prosjeku jedan građanin BiH godišnje popije 56 litara čistog alkohola, što je otprilike 140 litara 40-postotnog alkohola, kakav je najčešće u rakijama.
Barem smo u necemu rekorderi
Barem smo u necemu rekorderi
- neutralan__
- Kontakt:
eto to i sjedeca odbojkaharry_90 je napisao/la:Prema najnovijem izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), građani Bosne i Hercegovine evropski su rekorderi u konzumiranju alkohola. U prosjeku jedan građanin BiH godišnje popije 56 litara čistog alkohola, što je otprilike 140 litara 40-postotnog alkohola, kakav je najčešće u rakijama.
Barem smo u necemu rekorderi![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ne znam igrat odbojke al znam pitneutralan__ je napisao/la:eto to i sjedeca odbojkaharry_90 je napisao/la:Prema najnovijem izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), građani Bosne i Hercegovine evropski su rekorderi u konzumiranju alkohola. U prosjeku jedan građanin BiH godišnje popije 56 litara čistog alkohola, što je otprilike 140 litara 40-postotnog alkohola, kakav je najčešće u rakijama.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- neutralan__
- Kontakt:
ja neznam ni jedno ni drugo osim pit kad puste dzigareFrutek je napisao/la:Ne znam igrat odbojke al znam pitneutralan__ je napisao/la:eto to i sjedeca odbojkaharry_90 je napisao/la:Prema najnovijem izvještaju Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), građani Bosne i Hercegovine evropski su rekorderi u konzumiranju alkohola. U prosjeku jedan građanin BiH godišnje popije 56 litara čistog alkohola, što je otprilike 140 litara 40-postotnog alkohola, kakav je najčešće u rakijama.
![]()
Ne slušam džigaru, i ne bi je slušo nema paraneutralan__ je napisao/la: ja neznam ni jedno ni drugo osim pit kad puste dzigare
- neutralan__
- Kontakt:
ma ni ja jbo to sta bi sa moje jetre bilo ....Frutek je napisao/la:Ne slušam džigaru, i ne bi je slušo nema paraneutralan__ je napisao/la: ja neznam ni jedno ni drugo osim pit kad puste dzigare
Nemam ja problema sa alkoholom daj ja ću pit (umjereno jer riganje i padanje i ostala sranja nisu moj stil)neutralan__ je napisao/la:ma ni ja jbo to sta bi sa moje jetre bilo ....Frutek je napisao/la:Ne slušam džigaru, i ne bi je slušo nema paraneutralan__ je napisao/la: ja neznam ni jedno ni drugo osim pit kad puste dzigare
- neutralan__
- Kontakt:
ja se napijem i na pavanje al to slabo kad 3 puta u zivotu
,ANTIDZIGARASI! 
..merhaba ljudi

Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 11 gostiju.