Da to,uvjek sam mijesao setove i gemove..Ode cener,bem mu Zheng ...Monolog je napisao/la:Misliš 2 naredna game-a?
5:4 za Zheng u drugom setu,idemo na 5 km ko osvaja naredni gem..Kvota na Zheng 2.15.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Da to,uvjek sam mijesao setove i gemove..Ode cener,bem mu Zheng ...Monolog je napisao/la:Misliš 2 naredna game-a?
još vi pure morate pojesti , to je da osvaja naredna dva gema , a to znači da uzima svoj servis i da mora sljedeći je brejknuti ...harry_90 je napisao/la:U bet live kladi ima uzivo kladjenje na mec Zheng - Shvedova,drug u kladi,a ja na netu,i pratim kvote,i samo mi saljem poruke,sinoc smo dobri bili na mec Juve-Inter 20 km4:3 za Zheng i uplatio cenera da Zheng osvaja dva naredna seta,kvota 3.35,dobitak 33.5 km .
Znam to ba,nemoras mi objasnjavat,kladim se dugo,i da sad nezz sta to znacitipster je napisao/la:još vi pure morate pojesti , to je da osvaja naredna dva gema , a to znači da uzima svoj servis i da mora sljedeći je brejknuti ...harry_90 je napisao/la:U bet live kladi ima uzivo kladjenje na mec Zheng - Shvedova,drug u kladi,a ja na netu,i pratim kvote,i samo mi saljem poruke,sinoc smo dobri bili na mec Juve-Inter 20 km4:3 za Zheng i uplatio cenera da Zheng osvaja dva naredna seta,kvota 3.35,dobitak 33.5 km .
harry_90 je napisao/la:Da to,uvjek sam mijesao setove i gemove..Ode cener,bem mu Zheng ...Monolog je napisao/la:Misliš 2 naredna game-a?
5:4 za Zheng u drugom setu,idemo na 5 km ko osvaja naredni gem..Kvota na Zheng 2.15.
Ma necemo i ovako nam je supertipster je napisao/la:a da se regate na neku online kladu pa da iz topline svog doma plasirate opklade na puno bolje kvote od tih u bet-live-u?
dobar tiket ,ide ti i ova Pavljuchenkova ,prošo si sigurno ili pobijedu ili više na gemoveharry_90 je napisao/la:Ma necemo i ovako nam je supertipster je napisao/la:a da se regate na neku online kladu pa da iz topline svog doma plasirate opklade na puno bolje kvote od tih u bet-live-u?evo jedan tiket uplacen u Premier kladi na marku,za sutra se cuvaju pare ...
Dordrecht - Volendam X/X 4.50
Mallorca - Bilbao ps1 1.60
Metz - Ajjacio X/X 4.60
Den Bosch - Fortuna ps1 1.60
Mayer - Del Bonis 1 1.35
71.54 km
To me i zeza,dugo cekam pare,a ovako odmah dobijesEmir_ZENICA je napisao/la:Stvarno harry zasto preko interneta ne igras ...logicnije jea isto ti ga dodje (samo malo duze pare cekas
)
harry_90 je napisao/la:To me i zeza,dugo cekam pare,a ovako odmah dobijesEmir_ZENICA je napisao/la:Stvarno harry zasto preko interneta ne igras ...logicnije jea isto ti ga dodje (samo malo duze pare cekas
)
![]()
@legenda
Nadam se da ce proci,a za sutra naravno da ce biti,cuj pitanja

ovaj tiket sam u poruci dobio jutros na travianu od clana saveza...Papalukas je napisao/la:Evo ljudi pogledajte sta mi je prijatelj prosao, inace da napomenem udje par puta mjesecno u kladionicu i nikad ne stavi vise od markicu)
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.