Koje metode imamo?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izvršni odbor FS Kantona Sarajevo sazvao vanrednu sjednicu jer je Čolpa odobrio meč s Rusijom
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo sazvao je za ponedjeljak vanrednu sjednicu Izvršnog odbora nakon što je predstavnik ovog tijela u Nogometnom savezu BiH Fuad Čolpa glasao za odigravanje prijateljske utakmice protiv Rusije.
Kako saznaje portal Klix.ba, članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo nezadovoljni su jer je Čolpa bio taj koji je glasao da se utakmica odigra.
Čolpa se nije konsultovao s ljudima koji su ga izlgasali i "poslali" u Izvršni odbor NS BiH, u tijelo u kojem predstavlja Kanton Sarajevo.
Članovi Izvršnog odbora FS KS, kako saznajemo, posebno su nezadovoljni jer je Čolpina odluka donesena u ime Kantona Sarajevo, a da pritom on nije konsultovao nikoga. Stoga, vanredna sjednica zakazana je za ponedjeljak, nakon čega bi Izvršni odbor FS Kantona Sarajevo trebao reagovati.
Javnost u BiH posebno je zgrožena odlukom da Čolpa bude taj koji je omogućio odigravanje ove utakmice. Naime, kako Komitet za hitnost Nogometnog saveza BiH broji šest ljudi (po dva predstavnika tri konstitutivna naroda), potrebno je da za donošenje odluke bude makar po jedan predstavnik iz svakog naroda.
Za je glasalo pet od šest članova Komiteta za hitnost koji su danas donijeli odluku da se prihvati poziv Rusije, zemlje koja zbog UEFA i FIFA sankcija ne može igrati nijedno takmičenje.
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su za, dok je jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić.
Dok se od nekih ljudi u Komitetu za hitnost NS BiH ova odluka mogla očekivati, malo je onih koji su to očekivali od Fuada Čolpe ispred Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo sazvao je za ponedjeljak vanrednu sjednicu Izvršnog odbora nakon što je predstavnik ovog tijela u Nogometnom savezu BiH Fuad Čolpa glasao za odigravanje prijateljske utakmice protiv Rusije.
Kako saznaje portal Klix.ba, članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo nezadovoljni su jer je Čolpa bio taj koji je glasao da se utakmica odigra.
Čolpa se nije konsultovao s ljudima koji su ga izlgasali i "poslali" u Izvršni odbor NS BiH, u tijelo u kojem predstavlja Kanton Sarajevo.
Članovi Izvršnog odbora FS KS, kako saznajemo, posebno su nezadovoljni jer je Čolpina odluka donesena u ime Kantona Sarajevo, a da pritom on nije konsultovao nikoga. Stoga, vanredna sjednica zakazana je za ponedjeljak, nakon čega bi Izvršni odbor FS Kantona Sarajevo trebao reagovati.
Javnost u BiH posebno je zgrožena odlukom da Čolpa bude taj koji je omogućio odigravanje ove utakmice. Naime, kako Komitet za hitnost Nogometnog saveza BiH broji šest ljudi (po dva predstavnika tri konstitutivna naroda), potrebno je da za donošenje odluke bude makar po jedan predstavnik iz svakog naroda.
Za je glasalo pet od šest članova Komiteta za hitnost koji su danas donijeli odluku da se prihvati poziv Rusije, zemlje koja zbog UEFA i FIFA sankcija ne može igrati nijedno takmičenje.
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su za, dok je jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić.
Dok se od nekih ljudi u Komitetu za hitnost NS BiH ova odluka mogla očekivati, malo je onih koji su to očekivali od Fuada Čolpe ispred Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Mogu ja razumiti srbe i hrvate da glasaju za ovakvu utakmicu, mahom ni ne vole ovu drzavi u reprezentaciju, ali da covjek koji je tu iz glavnog grada i svi znamo sta je taj grad predeverao i devera i dan danas, e sa time se ne mogu pomiriti.
Mogao bih ja sad provocirati Sarajlije i vracati milo za drago, poput ove djece kad pricaju sa Tuzlu i Tuzlake, ali ne. Fakat suosjecam, svariti ne mogu da se covjek tako lako proda i zaboravi sve sta se propatilo, bez trunke empatije prema svom napacenom narodu kojem i sad pripada i omalovazavaju ga, da i sad ratujemo protiv tih istih i nakon rata, a nekima je to ok. I onda ga vidis kako hoda gradom, pun sebe, moze mu se jer smo indolentni, daleko od hrabrih i ponosnih
Ja sam sa Zaretom Vujovicem (bivsim kosarkasem Sloboda Dite) bio u odlicnim odnosima, trenirali zajedno u gym i cesto pricali o svemu i svacemo, sve do onog trena kad je pricao o vitalnom interesu i kako je ugrozen kao srbin. A i dalje se po Tuzli i politici sepuri, nasmijan, j3be mu se za sve oko njega. Ali ja ga ne pozdravljam vise, okrecem glavu kad se mimoilazimo, javno sam ga cesto pljuvao znajuci da cita to i znajuci da on zna ko to pise. I sutra bih mu j3bao sve kad bi me pitao "zasto?".
A pitamo se zasto mladi odlaze van BiH, zasto ni u jednom segmentu ne napredujemo. Znamo mi zasto, samo svi cekamo novi rat ili da se neko drzne i pokrene lavinu da bismo mozda se i mi pridruzili. A sve manje ljudi je spremnih za takvo nesto.
Mogao bih ja sad provocirati Sarajlije i vracati milo za drago, poput ove djece kad pricaju sa Tuzlu i Tuzlake, ali ne. Fakat suosjecam, svariti ne mogu da se covjek tako lako proda i zaboravi sve sta se propatilo, bez trunke empatije prema svom napacenom narodu kojem i sad pripada i omalovazavaju ga, da i sad ratujemo protiv tih istih i nakon rata, a nekima je to ok. I onda ga vidis kako hoda gradom, pun sebe, moze mu se jer smo indolentni, daleko od hrabrih i ponosnih
Ja sam sa Zaretom Vujovicem (bivsim kosarkasem Sloboda Dite) bio u odlicnim odnosima, trenirali zajedno u gym i cesto pricali o svemu i svacemo, sve do onog trena kad je pricao o vitalnom interesu i kako je ugrozen kao srbin. A i dalje se po Tuzli i politici sepuri, nasmijan, j3be mu se za sve oko njega. Ali ja ga ne pozdravljam vise, okrecem glavu kad se mimoilazimo, javno sam ga cesto pljuvao znajuci da cita to i znajuci da on zna ko to pise. I sutra bih mu j3bao sve kad bi me pitao "zasto?".
A pitamo se zasto mladi odlaze van BiH, zasto ni u jednom segmentu ne napredujemo. Znamo mi zasto, samo svi cekamo novi rat ili da se neko drzne i pokrene lavinu da bismo mozda se i mi pridruzili. A sve manje ljudi je spremnih za takvo nesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ne mogu razumjeti ni Hrvate. Koji kura.c oni podrzavaju Rusiju sa stajalista BiH, dok Hrvatska kao drzava otvoreno je na strani Ukrajine, i siguran sam 99% Hrvata na cijeloj planeti.
A Colpi treba je.bati svu familiju prodan. u. Je.bala mu Rusija sve.
On mora podnijeti ostavku. Mora!!!!
- FKS -
Čudna je bosnjacka politika. Taj Colpa za kojeg do danas nisam znao je pristao da glasa za nesto što je cijeli svijet osudio. NS BiH je pod potpunom kontrolom S-H klanova koji su izabrali Durica svojim glasovima i ovog Čolpu i oni im sad uzvracaju. Šta je Duric koji je ispred USK uradio za taj kanton klubovi u tom kantonu svi ugašeni. Ova Odluka može biti uvod u potpuno rasuo. Kako se god bude razvijala situacija neće valjati.
Hrvati su u nadi da će im Srbi pomoći u rješavanju problema političkih zajedno sa njima i naravno očekuju podjelu BiH I priključenje njene teritorije Hrvatskoj i Srbiji. To se najbolje vidi u NS. Svi Bošnjaci koji su tu su se prodali. Nije samo Duric. Pogledaj sudije Borac I Zrinjski ne smiju biti oštećeni ni za jedan aut.Hajdeee je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:51Ma ne mogu razumjeti ni Hrvate. Koji kura.c oni podrzavaju Rusiju sa stajalista BiH, dok Hrvatska kao drzava otvoreno je na strani Ukrajine, i siguran sam 99% Hrvata na cijeloj planeti.
Ne rise svega ti, sve ste od države dobili. Čak i taj stadion što se sa njim hvalite.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 17:36Tako je @Antipolitika3
Jedini Zeljo je o svom trosku i trosku KS i Grada Sarajevo napravio hibridni teren
I naravno sve je to Zeljo vratio i KS i Gradu Sarajevu kroz utakmice reprezentacije na LJEPOTICI i igranje Veleza i TC Europskih utakmica i igranja Zelje Europskih utakmica sa Navrom Trans i Apollon na LJEPOTICI na tom terenu
Zato je Zeljo GOLEM
Neće se normalni odazvati, hoće oni iz nižih liga rs to im i jeste cilj. Godinama se radi ba uništavanju države i sporta u njoj.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:13Što mi moramo biti u svemu izrod? Ybt čuj sa agresorima tekmu da igramo... Pa izginuli svi da Bog da ko se odazove u Rusiji!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vidiš ti da se on nije konsultovao sa savezom kantona. Masno naplatio, glasao, pa sta bude.Hajdeee je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:51Ma ne mogu razumjeti ni Hrvate. Koji kura.c oni podrzavaju Rusiju sa stajalista BiH, dok Hrvatska kao drzava otvoreno je na strani Ukrajine, i siguran sam 99% Hrvata na cijeloj planeti.
Nije to samo Čolpa, većina naših političara prodaje svoj narod, i svoj moral, daje glas, a zauzvrat obezbijedi sebi, stan, funkcije i sl.
Treba bojkotovati reprezentaciju i navijači i igrači, dok god je ova banda na čelu, zbog ove odluke.
Ciganče koliko vas je Zrinjski bodova ostavio prošlu sezonu iza sebe. Samo reci pa ćemo izračunat čiji sihusrefbeg je napisao/la: ↑09 sep 2022, 22:08Hrvati su u nadi da će im Srbi pomoći u rješavanju problema političkih zajedno sa njima i naravno očekuju podjelu BiH I priključenje njene teritorije Hrvatskoj i Srbiji. To se najbolje vidi u NS. Svi Bošnjaci koji su tu su se prodali. Nije samo Duric. Pogledaj sudije Borac I Zrinjski ne smiju biti oštećeni ni za jedan aut.Hajdeee je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:51Ma ne mogu razumjeti ni Hrvate. Koji kura.c oni podrzavaju Rusiju sa stajalista BiH, dok Hrvatska kao drzava otvoreno je na strani Ukrajine, i siguran sam 99% Hrvata na cijeloj planeti.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
GDJE STE SADA MANIJACI, DOK ŽELJO UMIRE?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto klubovi ne tuže izvodace radova, svugdje na svijetu se penali placaju zbog kasnjenja, samo u nas ne
- Meraak1921
- Kontakt:
Nek nam se javio balo koji navija za Velez od pon do petka, pa za fks sub i ned- Momak na pregled glave dok nisi umro !
Voli only da bocka hahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene najvise fascinira Rvati iz Hrvatske podrzavaju Ukrainu ,ratuju za njih , dok ovi Rvati iz Hercegovine podrzavaju Rusiju i zele igrati prijateljski meč . Pitanje je ko su sad legitimni Rvati ?
Colpa uzimi metar konopca i bice ti sve oprosteno

Colpa uzimi metar konopca i bice ti sve oprosteno

Bilo kakvo izazivanje nemira i komflikta je u interesu i bosanskih Hr Sr. Ako riješe taj "problem" rado će nastaviti da se kolju međusobno.Hajdeee je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:51Ma ne mogu razumjeti ni Hrvate. Koji kura.c oni podrzavaju Rusiju sa stajalista BiH, dok Hrvatska kao drzava otvoreno je na strani Ukrajine, i siguran sam 99% Hrvata na cijeloj planeti.
Koliko god smiješno zvučalo, od proglašenja nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine do danas SDA, SNSD I HDZ su u "koaliciji ner jedino tako mogu opstati na vlasti, podrivanjem sukoba i izazivanjem međusobnog straha.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Trebamo ovo postaviti na mjesto,da se boje da bilo kojem nasem klubu svirnu faul,lafo ravnopravnost a samo mi isprastamo a ova manjina lafo vodi kolo,ali necete dugo. Prvo ove nase iz saveza hebat gdje stignemo. Prosla je suspenzija zbog Nanica to im je test bio vidjeli bosnjo je miran,sad nam tekmu sa Rusijom uveli,kradu pare od terene ovo smece uzima sebi pare sa jatacima iz saveza,zapalit komplet savez
-
- Kontakt:
Znas kako bosnjo razmisljamosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 00:00Trebamo ovo postaviti na mjesto,da se boje da bilo kojem nasem klubu svirnu faul,lafo ravnopravnost a samo mi isprastamo a ova manjina lafo vodi kolo,ali necete dugo. Prvo ove nase iz saveza hebat gdje stignemo. Prosla je suspenzija zbog Nanica to im je test bio vidjeli bosnjo je miran,sad nam tekmu sa Rusijom uveli,kradu pare od terene ovo smece uzima sebi pare sa jatacima iz saveza,zapalit komplet savez
1. Dobro je samo nek se ne puca
2. Moze plata 800KM samo da je prijavljen
Zato i jesmo u qurcu, nikakvog napretka, ne da stojimo u mjestu nego cak i nazadujemo iz godine u godinu, prca nas ko stigne
-
- Kontakt:
Kad su vec ugrozeni i kad su hrvati manjina otkud to da su 2 bosnjaka,dva hrvata i dva srbina u savezu? Jednog hrvata to je i previse jer su manjina pa nek se zale po sudovima,sve kontru treba udarat kao sto svi rade jer od ovog gore nece moci. Imal ko damu od bosnjaka iz saveza da nam sa Kosovom organizuju prijateljsku? Treba obavezno u svim aportovima sa Kosovom tekme pocet igratMostarskiSin je napisao/la: ↑10 sep 2022, 00:08Znas kako bosnjo razmisljamosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 00:00Trebamo ovo postaviti na mjesto,da se boje da bilo kojem nasem klubu svirnu faul,lafo ravnopravnost a samo mi isprastamo a ova manjina lafo vodi kolo,ali necete dugo. Prvo ove nase iz saveza hebat gdje stignemo. Prosla je suspenzija zbog Nanica to im je test bio vidjeli bosnjo je miran,sad nam tekmu sa Rusijom uveli,kradu pare od terene ovo smece uzima sebi pare sa jatacima iz saveza,zapalit komplet savez
1. Dobro je samo nek se ne puca
2. Moze plata 800KM samo da je prijavljen
Zato i jesmo u qurcu, nikakvog napretka, ne da stojimo u mjestu nego cak i nazadujemo iz godine u godinu, prca nas ko stigne
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Varijantas8, Zigazaga i 34 gosta.