Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Sreca u svemu je da kolkko vidim po ovim ukrajinakim instagram stranicim dosta njih razumije da mi imamo svoj donbas..ne krive drzavu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
'' Protiv sam odigravanja ove utakmice! Ja sam uvijek i samo za mir. Savez zna moje mišljenje! Nažalost, ja nisam taj koji donosi odluke s kim će BiH igrati, ali imam svoj stav koji je jasan i u koji ne ulazi igranje ove utakmice, dok nevini ljudi stradaju. Solidarišem se sa narodom Ukrajine u ovim teškim trenucima za njih”, rekao nam je Edin Džeko.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su ZA
jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić.
jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakva crna reprezentacija bosankih Srba. Vec sutra traziti ostavku svih koji su glasali za.
Reprezentacija bosanskih Srba hahahahaha pa ili će se igrati, ili neće. Nikakve polučetničke reprezentacije ne smiju otići i drkati kuratz po Rusiji u ime BiH.
41:34
Znaci ovi su redom zvali vjerovatno ove glavne igrace i potali ih za misljenje. Kad su im odgovorili negativno, oni opet na svoju ruku izglasali. Pametnom dosta, traziti i boriti se za ostavke ovih ljudi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Tu utakmicu treba prekinut kao i svaku sljedecu dok nas UEFA dobro ne kazni drugo nismo ni zasluzili sa ovakvim ljudima u savezu i dok se isti ne poskidaju.Svako odigravanje utakmica dok je na celu Viso i njegovi podanici nema nikakvog smislaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:37Ma neće igrati niko, šta vam je. Može otići reprezentacija bosanskih Srba, to je maksimum koji mogu dobiti. Nego nije loša ideja napuniti Bilino polje protiv Crne Gore ukrajinskim zastavama, razvući jednu ogromnu usto da obiđu slike cijeli svijet.
-
- Kontakt:
Ako se odigra, bit će to prva utakmica Rusije protiv jedne evropske reprezentacije nakon početka rata u Ukrajini.
Neće se ni odigrati svi su protiv osim zatucanih pripadnika srba s obe strane DrineKosarka123 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:44Ako se odigra, bit će to prva utakmica Rusije protiv jedne evropske reprezentacije nakon početka rata u Ukrajini.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sta mislite hoce li pasti ostavke ako se ogroman pritisak napravi? Ovog balijandera (izvinite na izrazu) Colpu istuc do mjere da ga ni mati ne moze prepoznat. To mogu jedino Famaticosi ili nase navijacke grupe klubova.Da izgaze go.vno maksimalno.Pomrle mu yebem.Mada ne ulijevaju mi Fanaticosi nadu da ista mogu promijenit.Prije su bili puno pozrtvovaniji i srcaniji sto se tice reprezentacije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Opet krivimo srbe, hrvate, cetnike, ustase, a balijesina Colpa je sve ovo omogucio. 2-2-2 iz tri tora, potreban je barem jedan glas iz jednog "naroda" da bi se donijela konacna odluka. Da je ovaj balijander glasao protiv nista od ovog ne bi bilo moguce, ovi su mi gori i vise ih mrzim od najveceg cetnika 

evo sanse da Kovacevic bude pozvan 

-
- Kontakt:
Ma ne da podržavam odigravanje utakmice, nego kažem kakvo je stanje. Četnitet se za budućnost ove države mora sravniti sa zemljom, a put do toga vodi ako Bog da i propadanjem Rusije.
Od proklamovane druge vojne sile svijeta postali su druga vojna sila, ali u Ukrajini. Mater li vam ****.
Od proklamovane druge vojne sile svijeta postali su druga vojna sila, ali u Ukrajini. Mater li vam ****.
Ajd ba pusti vise tu pricu..colpa jedan pijun koji bi majku za pare prodo a da ne proda drzavu..bitno je cija je ovo ideja..UZPOVCI I CETALJI..bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:50Opet krivimo srbe, hrvate, cetnike, ustase, a balijesina Colpa je sve ovo omogucio. 2-2-2 iz tri tora, potreban je barem jedan glas iz jednog "naroda" da bi se donijela konacna odluka. Da je ovaj balijander glasao protiv nista od ovog ne bi bilo moguce, ovi su mi gori i vise ih mrzim od najveceg cetnika![]()
Imamo svoji vagona al odvadite malo i adresirajte ovo na pravu adresu
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Nerminovic
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:37Ma neće igrati niko, šta vam je. Može otići reprezentacija bosanskih Srba, to je maksimum koji mogu dobiti. Nego nije loša ideja napuniti Bilino polje protiv Crne Gore ukrajinskim zastavama, razvući jednu ogromnu usto da obiđu slike cijeli svijet.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- f0rest1946
- Kontakt:
Ja ne znam citas li ti ista uopste, ovdje se najvise i zamjera i psuje Čolpi.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:50Opet krivimo srbe, hrvate, cetnike, ustase, a balijesina Colpa je sve ovo omogucio. 2-2-2 iz tri tora, potreban je barem jedan glas iz jednog "naroda" da bi se donijela konacna odluka. Da je ovaj balijander glasao protiv nista od ovog ne bi bilo moguce, ovi su mi gori i vise ih mrzim od najveceg cetnika![]()
Svi su krivi ali najvise AUTONOMAŠ Čolpa.
I ovom prilikom mu yebem komplet familiju.
-
- Kontakt:
Upravo.Victor je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:54Ajd ba pusti vise tu pricu..colpa jedan pijun koji bi majku za pare prodo a da ne proda drzavu..bitno je cija je ovo ideja..UZPOVCI I CETALJI..bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:50Opet krivimo srbe, hrvate, cetnike, ustase, a balijesina Colpa je sve ovo omogucio. 2-2-2 iz tri tora, potreban je barem jedan glas iz jednog "naroda" da bi se donijela konacna odluka. Da je ovaj balijander glasao protiv nista od ovog ne bi bilo moguce, ovi su mi gori i vise ih mrzim od najveceg cetnika![]()
Imamo svoji vagona al odvadite malo i adresirajte ovo na pravu adresu
- Beduin
- Kontakt:
Eto kapiten nas se oglasio, potvrdio da je bio u kontaktu sa Savezom i rekao im da je protiv ove utakmice, a ti dokaza da si istinski ljudski jad koji blati ambasadora nase zemlje i najboljeg sportistu kojeg je BiH imala i jos uvijek ima.inzomni je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:18I tako ce nam nas vrli Dijamant, sunce nase, presutit i ne protivit se igranju PRIJATELJSKE utakmice sa nekim ko je na njega pucao 4 godine, a danas ne da da se proglasi genocidom to sto je on prezivio...
Puna su mu usta Bosne i patriotizma, price kako mu je mama spasila zivot od ispaljene granate...
Svaka cast Edine jadu ljudski
Fuj![]()
Barem imaj obraza pa zamoli Admina da te banuje, smorcino.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:56Eto kapiten nas se oglasio, potvrdio da je bio u kontaktu sa Savezom i rekao im da je protiv ove utakmice, a ti dokaza da si istinski ljudski jad koji blati ambasadora nase zemlje i najboljeg sportistu kojeg je BiH imala i jos uvijek ima.inzomni je napisao/la: ↑09 sep 2022, 21:18I tako ce nam nas vrli Dijamant, sunce nase, presutit i ne protivit se igranju PRIJATELJSKE utakmice sa nekim ko je na njega pucao 4 godine, a danas ne da da se proglasi genocidom to sto je on prezivio...
Puna su mu usta Bosne i patriotizma, price kako mu je mama spasila zivot od ispaljene granate...
Svaka cast Edine jadu ljudski
Fuj![]()
Barem imaj obraza pa zamoli Admina da te banuje, smorcino.
"Nisam ja taj koji odlucuje". U fazonu necu ja igrat al eto kad vec mora igrat ce neko nafatat ce se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.