FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sto je najgore da pobjedjujeno hadzija bi bio najbolji sd, a ajla direktorica, a dudic murinjo, nevjerovatno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ako slučajno dobijemo više od dva razlike vjerovatno ce bit prica da osvajamo duplu krunu

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Lakse od ocekivano 3:1 
Sahinovic,Vrsajevic,Djokanovic,Drobarov,Tomasevic,Cirjak, Abubakar/Mustafic,Ikic,Varesanovic,Dzafic,Mulahusejnovic
SVI U ZENICU !!!

Sahinovic,Vrsajevic,Djokanovic,Drobarov,Tomasevic,Cirjak, Abubakar/Mustafic,Ikic,Varesanovic,Dzafic,Mulahusejnovic
SVI U ZENICU !!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 sep 2022, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Mirvic je samo pogrijesio sto je vratio celavog to nije ni za federalne i to mu je plafon, da tamo sa Husarom dogovara transfere i to je to.
Da valja nasao bi odmah drugi posao kad je dobio nogu kod nas.
Uh kako bi nam to dalo krila al nekako tesko da mogu biti tako optimistican. Nadam se da ces pogoditi rezultat.
You are someone else I am still right here
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Grob te yebo, niko ne spominje Ibrakove promašaje
Ja sam spomenuo prije par godina kad je on bio aktualan, yebala mi raja mrtve uredno.
Kakva ba pobjeda, ovdje ako bod izvucemo bice puna saka brade. Listica tradicionalno neugodna plus ljudi igraju jako dobro. Vece karine nisu sjedile na klupi i igrale za nas od rata na ovamo.
-
- Kontakt:
Što me trznu ovaj Kovačević na storiju, tačno sam nešto pomislio 

Siroki igra uzasan fudbal ove godine i imaju dosta vise bodova nego sto su trebali imati. Samo primjera radi u prvom kolu su dobili Igman 0:1 iz jedne sanse a trebalo biti bar 2:0 za igman. Na grbavici prvi put osutali iz ocaja u 95. Minuti i dodju do boda. Jos nekoliko utakmica su dobili ni sami ne znaju kako.
zar nisu najveće karine bile prošle sezone, drugi dio pretprošle, ona sa Melunovićem...?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Uz sve pehove koji nas prate ove sezone ne bi me iznenadilo da bas i protiv nas pogode iz jedine prilike na utakmici...keli je napisao/la: ↑10 sep 2022, 14:13Siroki igra uzasan fudbal ove godine i imaju dosta vise bodova nego sto su trebali imati. Samo primjera radi u prvom kolu su dobili Igman 0:1 iz jedne sanse a trebalo biti bar 2:0 za igman. Na grbavici prvi put osutali iz ocaja u 95. Minuti i dodju do boda. Jos nekoliko utakmica su dobili ni sami ne znaju kako.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Hadziju ne gotivim iskljucivo jer smatram da nije za te pozicije ali druze ti lazes i izmisljas da je to strasni. Unistio on Olimpik hahha svakakve nebuloze ces procitati. Kazu da mu se Mirvic ne smije ziv cuti,boji se kazu Hadzica da je to cudo jedno. Kako vam se da vise da izmisljatedonDondon je napisao/la: ↑10 sep 2022, 09:11pitaj ljude po Federacijskoj ligi kako je taj Adzija kupovao gdje je stigao,zavrno gdje je stigao,pravio ugovore kakve stigao i opet ugasio olimpik,nije bio u stanju napraviti ekipu za premierligu nego igrao 3 za 3 a gdje to nije mogao dolazio sa sudijamaŠTA_JE je napisao/la: ↑10 sep 2022, 08:02Dobro a sto to pises bez ijednog dokaza. Imas dokaz - Sam tuži I kutariši nas onda "truhle jabuke".umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:00Javna je tajna da se Emir ugrađuje u ugovore, a pritom, evo da ne pretjeram, nije u potpunosti dorastao svom poslu. To pitaru ne smeta, ali mu smeta da Ibraković dovode Delača, Benku, Jajala i ugradi se. Čovjek je dovodio te igrače bez ovih današnjih mehanizama kojih ima na pretek, i koji olakšavaju posao itekako.
Što se mene tiče, ako ćemo imati rezultate i ako ćemo imati pravu ekipu nek na toj poziciji bude ko hoće i nek radi šta hoće. Neće meni odgovarati jer ne radi sa mojim parama.
(To sto si napisao je otprilike ovo:"Javna je tajna da ovdje za 100 maraka pišu sta im kaze neko ko zeli da bude na nekoj poziciji u klubu... dakle bez dokaza - TRUBA!)
Pozdrav!
Mozda je isao logikom kad mu vec placamo i dajemo platu onda neka dode u klub i neka radi,neka je zaradi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 13:25Mirvic je samo pogrijesio sto je vratio celavog to nije ni za federalne i to mu je plafon, da tamo sa Husarom dogovara transfere i to je to.
Nemojte zaboraviti da je klub bio duzan da placa Emira do kraja njegovog ugovora.
Rijetko ko ovdje razmislja. Prva 3 kola sve perfektno. Sad nista zivo ne valja. A da smo dobili Slobodu i kone, sto se trebalo desiti, 90% stvari koje spominjete sada, ne bi ni spominjali.
Sutra aBd 3 boda. Imamo bolju ekipu, a i imat cemo podrsku publike. Zna se da nas najvise brine odbrana, ali kao sto kazu ljudi gore, Listica ima par solidnih igraca, a ostatak su djeca. Razumijem da smo istraumirani od desavanja u prethodnih godinu i po, ali necemo valjda strahovati od svakog zivog. Respekt da, ali strah ne.
Sutra aBd 3 boda. Imamo bolju ekipu, a i imat cemo podrsku publike. Zna se da nas najvise brine odbrana, ali kao sto kazu ljudi gore, Listica ima par solidnih igraca, a ostatak su djeca. Razumijem da smo istraumirani od desavanja u prethodnih godinu i po, ali necemo valjda strahovati od svakog zivog. Respekt da, ali strah ne.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, zagorski i 39 gostiju.