To znamo ti, Paja, Megamon i još par, ali za sve ostale ovo je praktično ko da igra Barca - TOŠK i mene nije briga, jer kakav god rezultat bude ja neću biti ljut jer za mene je Arsenal nešto više od trofeja, dokazivanja na forumu i izbacivanja rivala iz takmičenja. Ali njima nije.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@volimliverpool
To znamo ti, Paja, Megamon i još par, ali za sve ostale ovo je praktično ko da igra Barca - TOŠK i mene nije briga, jer kakav god rezultat bude ja neću biti ljut jer za mene je Arsenal nešto više od trofeja, dokazivanja na forumu i izbacivanja rivala iz takmičenja. Ali njima nije.
- -Paja
- Kontakt:
Sta krezavi autor teksta zna o Arsenalu? Ovakve tekstove ne treba ni citati jer su uvreda za prosjecno inteligentnog covjeka, da nisam upucen u stvari u i oko Arsenala ovaj tekst bi opet bio smijesan, jer pazi on dolazi do saznanja sta se u Arsenalovoj svlacionici prica
dje si informisani on zna ono sto ni Wenger ne zna
hajmo sad o stvarima o kojim ptice na grani znaju a to je da Nasri potpisuje novi ugovor na kraju sezone. Sto se tice Fabregasa, jedva cekam prelazni rok jer kad na kraju ljetnog prelaznog roka Fabregas ponovo ostane igrac Arsenala uslijedice konacni kraj te bajke jer pocetkom naredne sezone Fabregas ce potpisati novi ugovor te ce izleti igraca politickog kluba u medije o njegovom prelasku biti jos komicniji a navijaci ce biti jos komicniji jer ce na kraju reci "pa on nam i nije bio prioritet" 
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 14 feb 2011, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- Winston Smith
- Kontakt:
Bolju analogiju nisi mogao naciBosco je napisao/la:@volimliverpool
I da, nemoguce je da Arsenal prodje Barcu. Ako se ne znaju branit na Nou Campu kako ce se branit na Emiratima? Barca zavrsava prolaz u Londonu. Zadovoljila bi me pobjeda i od neka 2-3 gola razlike...
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Mandrače ima jedno prilično smiješna situaciju kada su članovi Barce BiH osluškivali šta se piše na našem forumu (Ars BiH) pa onda to izbacivali na naslovnicu i citirali nas. Prilično jadno.
- -Paja
- Kontakt:
Napredujemo 6 od 6 100% najaktivniji na temi Arsenala nego Mandrle sta si ono reko? 
Dio Arsenala
...stvarno ne trebas toliko puta ponavljati to za fabregasa...to da cesc nece u barcu smo shvatili i u prvih 20 postova koje si napisao vezano za tu temu...-Paja je napisao/la:Sta krezavi autor teksta zna o Arsenalu? Ovakve tekstove ne treba ni citati jer su uvreda za prosjecno inteligentnog covjeka, da nisam upucen u stvari u i oko Arsenala ovaj tekst bi opet bio smijesan, jer pazi on dolazi do saznanja sta se u Arsenalovoj svlacionici prica![]()
![]()
dje si informisani on zna ono sto ni Wenger ne zna
hajmo sad o stvarima o kojim ptice na grani znaju a to je da Nasri potpisuje novi ugovor na kraju sezone. Sto se tice Fabregasa, jedva cekam prelazni rok jer kad na kraju ljetnog prelaznog roka Fabregas ponovo ostane igrac Arsenala uslijedice konacni kraj te bajke jer pocetkom naredne sezone Fabregas ce potpisati novi ugovor te ce izleti igraca politickog kluba u medije o njegovom prelasku biti jos komicniji a navijaci ce biti jos komicniji jer ce na kraju reci "pa on nam i nije bio prioritet"
- -Paja
- Kontakt:
Svaki put kad vidim smradalonca nece mi biti mrsko ni jos 20 puta to ponoviti cisto da znamo ko tu bitku dobija.
Dio Arsenala
- Winston Smith
- Kontakt:
Pa ne znam oce li bit bas 6 od 6, al rekoh dovoljno meni i 3 gola razlike
Pitanje je je li to dovoljno Pepu, Leu i kompaniji...
A Fabregas i ne mora prelazit u Barcu. Dovoljno je i to sto iz Londona otvoreno priznaje da je navijac i clan Barcelone. Pojedose se ovi Arsenalovci.
Dakle, zasad - Fabregas, Arshavin, Diaby i Nasri otvoreno priznali da bi voljeli igrat u Barci (kad bi mogli, naravno
) Pitanje za milion kermica - ko je iduci? 
A Fabregas i ne mora prelazit u Barcu. Dovoljno je i to sto iz Londona otvoreno priznaje da je navijac i clan Barcelone. Pojedose se ovi Arsenalovci.
Dakle, zasad - Fabregas, Arshavin, Diaby i Nasri otvoreno priznali da bi voljeli igrat u Barci (kad bi mogli, naravno
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Nasri ?Winston Smith je napisao/la: Dakle, zasad - Fabregas, Arshavin, Diaby i Nasri otvoreno priznali da bi voljeli igrat u Barci (kad bi mogli, naravno) Pitanje za milion kermica - ko je iduci?
-Paja je napisao/la:Svaki put kad vidim smradalonca nece mi biti mrsko ni jos 20 puta to ponoviti cisto da znamo ko tu bitku dobija.
A meni je Arsenal bas simpatican klub
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Smijes se svojoj gluposti...Barca ima prepoznatiljv stil jos od 1899 znaci 111 godina..i ti mi spominjes kako Arsenal "tu igru prezentira već decenijama"legenda reala je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ali ovaj tekst dole im je vrh vrhova, sve da čovjek hoče pročitat besmislenije nemože.
http://****.com/nasri-jo-jedan-gunn ... -1653.html
Stvarno jadno.
ali najače je ono Arsenal kopira igru Barse koja tu igru prezentira već decenijama![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Barca ima prepoznatiljv stil jos od 1899 znaci 111 godina..
Ja mislio od onog nosonje al eto svaki dan nesto naucis..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Čovjek uči dok je živ.Raul_64 je napisao/la:Saurman je napisao/la:Barca ima prepoznatiljv stil jos od 1899 znaci 111 godina..![]()
![]()
![]()
Ja mislio od onog nosonje al eto svaki dan nesto naucis..
Hvala Bogu da ćemo mislit i dalje za razliku od tebe.
Sve sami mislioci,sta mislite zasto Arsenal nije 6 godina vidio nijedan trofej,,,
...
Možda zato što nije imao dovoljno dobru ekipu i dovoljno dobru klupu. A ni povrede nam nisu išle na ruku kao i dobre igre konkurenata.Saurman je napisao/la:Sve sami mislioci,sta mislite zasto Arsenal nije 6 godina vidio nijedan trofej,,,...
Bar u necemu da se slazemo..Bosco je napisao/la:Možda zato što nije imao dovoljno dobru ekipu i dovoljno dobru klupu. A ni povrede nam nisu išle na ruku kao i dobre igre konkurenata.Saurman je napisao/la:Sve sami mislioci,sta mislite zasto Arsenal nije 6 godina vidio nijedan trofej,,,...
Arsenal je sjajna momcad , i mislim da u ovom trenutku ako ko moze izbacit Barcu to su oni, ali ce morati odigrati iznad svojih mogucnosti utakmicu....Jedna dobra stvar je sto nece biti Kapetana Barce po Arsenal.
Ali eto neka bolji pobjedi i mislim da ce bolji pobjediti, a ko ce to biti vidjet cemo
A to da Barca tek sada igra ovako mozemo okaciti macku o rep, tek sada igra ovako ucinkovito , ali oni taj stid gaje od davnina i oni su taj stil donekle i izmislili , a ojacali ga dolaskom Cruyffa
Ali eto neka bolji pobjedi i mislim da ce bolji pobjediti, a ko ce to biti vidjet cemo
A to da Barca tek sada igra ovako mozemo okaciti macku o rep, tek sada igra ovako ucinkovito , ali oni taj stid gaje od davnina i oni su taj stil donekle i izmislili , a ojacali ga dolaskom Cruyffa
Zanimljivo,ali i pomalo dosadno pitanje.Prije svega selidbom na novi stadion nije se lahko bilo odmah adaptirati igracima i navijacima,jer haibery je bio nesto više od same tradicije.Saurman je napisao/la:Sve sami mislioci,sta mislite zasto Arsenal nije 6 godina vidio nijedan trofej,,,...
Drugi faktor je smjena generacija.Za smjenu generacija potrebno je 4 ili 5 godina,a arsen je to sa arsenalom napravio za godinu ili 2.Pogledaj samo igrace koji su igrali u finalu lige prvaka 2006,e onda naredne godine 80 posto neke (tada)nama nepoznate dječurlije uletilo u prvu ekipu,fabregas,flamini,denilson.To su sve mladi momci bili,a da bi se trofej osvojio potrebno je steci iskustvo.
Treci faktor su ogromni dugovi koji su proizašli grdanjom novog stadiona.Arsenal nije imao Abramovica ili nekog šeika da iskešira pola miljarde eura i da se nebi uocile posljedice,ali arsenal je imao vengera koji je sve to zajedno sa upravom posložio.Pogledaj samo juventus gdje je sada,pa i milan ce to uskoro biti.Junentus je totalno propao,a milan ce to uskoro.Budi siguran da bi se nesto slicno desilo i arsenalu da nismo imali vengera,koliko god ga kritikovali zbog toga sto 6 godina nije osvojio trofej-taj čovjek zaslužuje da mu se podigne spomenik.
Pored toliko dugova,uspio nas je održati u vrhu engleskog i europskog fudbala i ja sam mu lično mnogo zahvalan za to.
Racionalno upravljanje i korištenje sretstava uspjeli su ocuvati arsenal u vrhu.
Novac nikad nije bio garancija da ces osvojiti trofej.Celzi je uložio brdo love,pa nisu uspjeli osvojiti ligu prvaka.Real madrid isto tako.U zadniih 7 sezona nisu uspjeli proći ni 1/8 finala lige prvaka,a za to vrijeme mi smo igrali i finale i polufinale i četvrtfinale
Evo da i Paju pitam po posljednji put pred utakmicu Barce i Arsenala dali se smije kladit
I da odmah kazem, nisam sumnjive orijentacije, volim zene, mrzim Newcastle, Chelsea, Barcu i ostale poluklubove, a ulog bi trebao biti avatar
Si o no Pajaga?
I ako bih neko mogao napisati moguci sastav za sutra bio bih zahvalan.
I da odmah kazem, nisam sumnjive orijentacije, volim zene, mrzim Newcastle, Chelsea, Barcu i ostale poluklubove, a ulog bi trebao biti avatar
I ako bih neko mogao napisati moguci sastav za sutra bio bih zahvalan.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.