FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet Jaha sa Delicem na krilu, bas mu ne pase ta pozicija al hajd valjda zna sta radi
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- RollingPaper
- Kontakt:
Moze li neko napisati ovaj sastav u formaciji, kako ce ovo izgledat? Ko igra lijevo krilo?
-
desperados
- Kontakt:
Sretno momci, sretno Slobodo 

Sretno momci 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Teren uzasan usljed padanja kise.
Mi opet poceli igrati i stvarati sanse nakon primljenog gola.
Nakon nemoguceg promasaja u proslom kolu, danas opet Delic promasi cist gol za 1:1. Ali svakako mu nije mjesto ondje.
Delic bezobrazno i neosnovano zavaljen na desnom krilu, a Mehmedovic na lijevo ovaj put. Ne znam da li je zbog terena ostavio Sasu misleci da ce tesko sta uraditi s loptom po zemlji, ali to je do trenerovog neznanja da najagilnijeg igraca ostavlja na klupi.
Gol vjerovatno iz ofsajda postigli, ali vrijeme je bilo da i mi nafake kakve imamo.
Said jedva 10 min da moze odigrati? Pisaj ga onda, koji vrag ce ti u timu, uzima bezveze mjesto i platu.
Mi opet poceli igrati i stvarati sanse nakon primljenog gola.
Nakon nemoguceg promasaja u proslom kolu, danas opet Delic promasi cist gol za 1:1. Ali svakako mu nije mjesto ondje.
Delic bezobrazno i neosnovano zavaljen na desnom krilu, a Mehmedovic na lijevo ovaj put. Ne znam da li je zbog terena ostavio Sasu misleci da ce tesko sta uraditi s loptom po zemlji, ali to je do trenerovog neznanja da najagilnijeg igraca ostavlja na klupi.
Gol vjerovatno iz ofsajda postigli, ali vrijeme je bilo da i mi nafake kakve imamo.
Said jedva 10 min da moze odigrati? Pisaj ga onda, koji vrag ce ti u timu, uzima bezveze mjesto i platu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
desperados
- Kontakt:
Nije ovo dobro, ali nije toliko ni lose. U nekim situacijama se mora bolje regaovati. Idemo dalje 

Los pocetak sezone od 27 bodova osvojeno 10 ,mora to puno bolje inace smo donji..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vošnjak, Komazec, Delić vidi se kvalitet.. Ostalo manje više.. Kape, Osma naš, Salkin tanko tanko... Dobro je da nas nisu više povalili.Pun stadion, 075 on road.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Vosnjak klasa vidi se i bori se momak gine, svaka mu cast.
Komazec isto trci trudi se.
Mehmedovic jedan od najslabijih danas, da li je umor il sta vec.
Maksimovic solidan kao i Vranjes.
Delic isto dobar morao je bolje kod one situacije, imao je vremena i da primi loptu i plasira sut, al los teren odskocila mu je nezgodno u trenutku udarca.
Trebao je Bekica umjesto Komazeca ubaciti jer se vidio umor kod njega zadnjih 15-20 min.
Valjda Osmankovic nije ozbiljnije povrijedjen.
Opet potpuno isti gol primamo kao i protiv Zrinjskog, nismo naucili nista iz gresaka, kako je moguce da onako lose pokrivamo, steta.
Idemo dalje, sto je bilo je moze se promjeniti.
Nadam se sad +3 protiv Veleza ako Bog da.
Komazec isto trci trudi se.
Mehmedovic jedan od najslabijih danas, da li je umor il sta vec.
Maksimovic solidan kao i Vranjes.
Delic isto dobar morao je bolje kod one situacije, imao je vremena i da primi loptu i plasira sut, al los teren odskocila mu je nezgodno u trenutku udarca.
Trebao je Bekica umjesto Komazeca ubaciti jer se vidio umor kod njega zadnjih 15-20 min.
Valjda Osmankovic nije ozbiljnije povrijedjen.
Opet potpuno isti gol primamo kao i protiv Zrinjskog, nismo naucili nista iz gresaka, kako je moguce da onako lose pokrivamo, steta.
Idemo dalje, sto je bilo je moze se promjeniti.
Nadam se sad +3 protiv Veleza ako Bog da.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa u ovoj utakmici ima logike, mislim u svakoj ima logike, tako da se nadam da je to svjesno uradio.
Zeljo je najopasniji preko krila, a i bekovi im pomazu napadu, aktivni su jako. Nasi bekovi su spasavaj se ko moze i onda moras da poduplas sa igracima naprijed. Delic znas da nista nece uradit u napadu, slicno kao i Eldar lijevo ali bolje da sprijecimo golove, a naprijed sta uradimo. Nase bekove ako ostavis 1 na 1 sa bilo kim to i bi.
danas je pametno i postedio Kapeta, gurnuo iskusnijeg Civu, inace bi Amoa oplodio ovog malca.
i opet uz sve to vile nas pronosase kod crvenog kartona.
Eldara ne mogu kritikovati jer godinama gledam kako se igraci u Slobodi zrtvuju van svoje pozicije, da pokriju kolege koji ne mogu da ostanu na terenu. I sad premlad je Eldar da stigne i gore i dole. Slicna prica kao sa Smajicem kad je vadio Peru iz govana, ali neki igraci imaju dobar pr i marketing, raja ih voli i njima se sve oprasta i dzaba sto su igrac manje na terenu i citava ekipa trpi.
Vranjes danas pokazao da ce pomoci, vidi se korist koju donosi na sredini kako na zemlji tako i u zracnom duelu. Ali nespreman je za 90 min.
sto se tice napada najveci nam je problem ta staticnost i neprobojnost. Nemamo ofanzivnih igraca, krilnih probojnih. Nemamo naravno ni bekove. I sad je najveci izazov na Jahi kako da zakrpi slabost koju sad sve ekipe vide i gadjaju. Citava ekipa trpi i povija se da pokrije Osmica i Kapetanovica/Civica.
sreca u nesreci je sto osim Borca i Zelje slabo ko u ligi ima cestito krilo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Upravo zbog te sterilnosti u napadu, prvenstveno po krilima, volio bih da proba Haruna na beka, a Osmica na krilo. Jeste da nemas beka na klupi, ali moze se nesto skuckati u slucaju potrebe.
Osmic je daleko produktivniji i opasniji u fazi napada, moze brzinom probiti po strani, voli utrcati u prazan prostor i steta je Mehmedovica trositi bespotrebno na krilu. Radije ga sa klupe forsiraj da kao svjez proba napraviti nesto.
Isto tako i Delic, moze biti odlicna zamjena Vranjesu/desnom krilu, a moze se probati i u paru sa Vosnjakom/Mevlinom gdje bi imao jos jednu radilicu na sredini terena, a ujedno i igraca koji bi se ubacivao iz drugog plana.
Osmic je daleko produktivniji i opasniji u fazi napada, moze brzinom probiti po strani, voli utrcati u prazan prostor i steta je Mehmedovica trositi bespotrebno na krilu. Radije ga sa klupe forsiraj da kao svjez proba napraviti nesto.
Isto tako i Delic, moze biti odlicna zamjena Vranjesu/desnom krilu, a moze se probati i u paru sa Vosnjakom/Mevlinom gdje bi imao jos jednu radilicu na sredini terena, a ujedno i igraca koji bi se ubacivao iz drugog plana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gdje je kamerman što bi klepio trans 
Koji debil
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Steta za danas jer mislim da su bili zreli za poraza. Ali imamo i mi jos hljeba da jedemo da bi dobili ovakve utakmice. Kako god, nelose izgleda u odnosu na ono sto smo navikli proslih sezona. Ne znam za ofsajd, izgleda je bio cim se toliko proteze prica ali nek su i nas jednom sudije protiv njih "pogurale". Za crveni stvarno pojma nemam o kojoj situaciji pisu ljudi. Fin nas je broj bio. 075!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Realno i njihov gol je sumnjiv, zakacio je Amoah loptu a mislim da je Hodzic bio tad iza nase odbrane.Madal je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:17Steta za danas jer mislim da su bili zreli za poraza. Ali imamo i mi jos hljeba da jedemo da bi dobili ovakve utakmice. Kako god, nelose izgleda u odnosu na ono sto smo navikli proslih sezona. Ne znam za ofsajd, izgleda je bio cim se toliko proteze prica ali nek su i nas jednom sudije protiv njih "pogurale". Za crveni stvarno pojma nemam o kojoj situaciji pisu ljudi. Fin nas je broj bio. 075!
Zao mi je malo jer smo Edisa previse jeb.avali, dobar je on lik. Mislim da je jednom i posjetio mezar rahmetli Huke ako se dobro sjecam. Jest idealna osoba za provocirati na tekmama doduse.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Stupinaši uvijek najgori, tik iza Edisa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne poštujemo domaće, još manje goste
Neka jbg tekma je nismo u pozorištu, nego onako pišem da se meni čini kao regularan čovjek skroz.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Realna podjela bodova. I mi i oni postigli golove iz nedozvoljenih pozicija, valjda univerzalna pravda. Nakon onog pljuska i postojece drenaze nema tu igre vec ko se bolje snadje.
Forumasi su vec lijepo objasnili, Vosnjak ispred svih. Sa kakvom lakocom rjesava situacije. Pohvale cijeloj ekipi za energiju i tempo. Zeljo nikako nije los sastav.
Mulalic je musterija kakvu ne pamtim. Prima se i upali u sekundi. Nadam se da zna da je sve samo šega.
Forumasi su vec lijepo objasnili, Vosnjak ispred svih. Sa kakvom lakocom rjesava situacije. Pohvale cijeloj ekipi za energiju i tempo. Zeljo nikako nije los sastav.
Mulalic je musterija kakvu ne pamtim. Prima se i upali u sekundi. Nadam se da zna da je sve samo šega.
tuzlanska Sloboda
Realan je ovaj rezultat, samo se treba potruditi da zadrze Vosnjaka , jer on ima samo do kraja polusezone ugovor , trebaju se potrudit da ga zadrze sto duze, dok se ne nadje neka bolja zamjena.
Al ono danas na tribinama gdje navijaci, simpatizeri zelje sjede na istoj tribini gdje smo i mi je bas ruzno organizovano.. Da li mi onako sjednemo na Grbavici , ko zna kako bi zavrsilo..
Al ono danas na tribinama gdje navijaci, simpatizeri zelje sjede na istoj tribini gdje smo i mi je bas ruzno organizovano.. Da li mi onako sjednemo na Grbavici , ko zna kako bi zavrsilo..
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dobar bod danas, pokušalo se igrati prvo poluvrijeme teren u lošem stanju kiša ga uništila, ja sam zadovoljan nastupom svih igrača koji su dobili šansu danas opravdali su očekivanja. Jedino me zanima otišao je Sejmenović a bio je talentovan njega smo izgubili, hoćemo li i Mujarića ne znam zašto on nije dobio prilike zadnjih 5 utakmica dobar igrač, a ne može da dobije par minuta a priča se tanak roster, dobro jeste tanak sve razumijem ali onda se treba osloniti i na njega, mišljenja sam da moze pomoći ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.