Zato sam i pisao, trenutno sam van Bosne pa nemam precizne informacije hoceli biti sta. Bio je pred pocetak sezone na korak od naseg dresa, imao je interesa da sa nama potpise.Aristotel555 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:38E to bi vec bilo pravo pojacanje..napadač nam treba pod hitno..
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Daj Boze,nekako ne vjerujem da bi uz malo para dosao jer ako ne odrijese kesu na osnovu cega da ga privuku..
Pred nama je pa cemo vidjet..
Pred nama je pa cemo vidjet..
Imal gdje prenos?
-
- Kontakt:
Rekao Sam da danas dobijamo, da je optimizam na visokom nivou. Lakse se dise, uz nova tri boda. Kuzmanovic, Fejzic, Misic i Harun odlicni danas.
Pobjeda je ubjedljiva i zaslužena jer smo bili efikasni ali da je to bila neka velika igra ne bih rekao.U nekim dijelovima utakmice smo stajali dobro a bilo je i dužih perioda utakmice gdje smo bili u velikoj defanzivi. Sad počinju izgleda i problemi s povredama jer osim Hrkača i Pantelića imamo tu i Kulibalija a možda i još ponekog igrača.Roster je dosta manjkav kvalitetnim igračima na klupi i večeras smo vidjeli da izlaskom Kulibalija i ulaskom beskorisnog Mešinovića gubimo mnogo u napadu.
Sad se prebrojati,možda se neko i vrati u ekipu od povrijeđenih pa onda na Igman.
Sad se prebrojati,možda se neko i vrati u ekipu od povrijeđenih pa onda na Igman.
-
- Kontakt:
Kad sam vidio da ulazi Mesinovic znoj me oblio. Pa svaku loptu koju on primi znm da je izgubljena, muka ga gledati.. Igra nije bila idealna, meni isto smeta kad se povucemo na svoju polovinu, ali jednostavno igraci nekad moraju biti iza lopte zbog odmora, jer to je period kad igraci stoje u defanzivi i nema previse trcanja.CityCity je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:08Pobjeda je ubjedljiva i zaslužena jer smo bili efikasni ali da je to bila neka velika igra ne bih rekao.U nekim dijelovima utakmice smo stajali dobro a bilo je i dužih perioda utakmice gdje smo bili u velikoj defanzivi. Sad počinju izgleda i problemi s povredama jer osim Hrkača i Pantelića imamo tu i Kulibalija a možda i još ponekog igrača.Roster je dosta manjkav kvalitetnim igračima na klupi i večeras smo vidjeli da izlaskom Kulibalija i ulaskom beskorisnog Mešinovića gubimo mnogo u napadu.
Čestitke na pobjedi. Svi osim beskorisnig Misinovica su odlično odigrali.
Ako ko sazna nek javi za Kulibalija i Smailagica jel ozbiljna povreda. E da i Nargalic je potamak puno Smailagic bolji.
Ako ko sazna nek javi za Kulibalija i Smailagica jel ozbiljna povreda. E da i Nargalic je potamak puno Smailagic bolji.
Meni je nevjerovatno da se taj Mešinović još uvijek povlači po ekipi.Kakva je to struka da joj treba 100 utakmica da uoči nešto što je tako očigledno.Tu ne mislim samo na Jovića koji je došao prije par mjeseci nego i na sve prethodne stručnjake.Pa pobogu ljudi imate li oči vi koji vodite klub,u šta gledate na utakmicama svakog vikenda ili svakih tri-četiri dana,šta radite na treninzima?elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:13Kad sam vidio da ulazi Mesinovic znoj me oblio. Pa svaku loptu koju on primi znm da je izgubljena, muka ga gledati.. Igra nije bila idealna, meni isto smeta kad se povucemo na svoju polovinu, ali jednostavno igraci nekad moraju biti iza lopte zbog odmora, jer to je period kad igraci stoje u defanzivi i nema previse trcanja.CityCity je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:08Pobjeda je ubjedljiva i zaslužena jer smo bili efikasni ali da je to bila neka velika igra ne bih rekao.U nekim dijelovima utakmice smo stajali dobro a bilo je i dužih perioda utakmice gdje smo bili u velikoj defanzivi. Sad počinju izgleda i problemi s povredama jer osim Hrkača i Pantelića imamo tu i Kulibalija a možda i još ponekog igrača.Roster je dosta manjkav kvalitetnim igračima na klupi i večeras smo vidjeli da izlaskom Kulibalija i ulaskom beskorisnog Mešinovića gubimo mnogo u napadu.
Do sada smo trebali imati bar 2-3 alternativna igrača na toj poziciji.Da li iz vlastitog pogona,posuđenog igrača ili transfer nebitno.Pa čak i sada nije kasno da se angažuje neki solidan igrač koji je slobodan i nema klub.Mnogi klubovi popunjavaju slabe pozicije ali mi to trenutno ne radimo.
Cestitke za pobjedu, ali siguran sam da to moze i puno bolje...
Kao i obicno - vrlo nesigurna odbrana, previse sansi je napravila Sloga, bar u drugom poluvremenu...
Za mene Kuzmanovic danas najbolji, a moram naravno spomenut i Misica zbog dva gola.
Mesinovic, kao i skoro uvijek, - najgori i 100% beskoristan, ustvari nije beskoristan nego smeta i u napadu i u odbrani...
Svaki put kad damo gol Mehidic se iskljuci iz igre na nekoliko minuta i kreira sansu za protivnika...
Ovo kazem i pored toga sto se moze reci da igra solidno ove sezone.. Al svaki put kad damo gol - on prestane igrat na nekoliko minuta...
Ako su povrjedjeni Kulibali I Smajlagic, i jos ako ima i nekih suspenzija - mi cemo tesko sastavit 11 igraca za ove dvije uttakmice do pauze.
Kao i obicno - vrlo nesigurna odbrana, previse sansi je napravila Sloga, bar u drugom poluvremenu...
Za mene Kuzmanovic danas najbolji, a moram naravno spomenut i Misica zbog dva gola.
Mesinovic, kao i skoro uvijek, - najgori i 100% beskoristan, ustvari nije beskoristan nego smeta i u napadu i u odbrani...
Svaki put kad damo gol Mehidic se iskljuci iz igre na nekoliko minuta i kreira sansu za protivnika...
Ovo kazem i pored toga sto se moze reci da igra solidno ove sezone.. Al svaki put kad damo gol - on prestane igrat na nekoliko minuta...
Ako su povrjedjeni Kulibali I Smajlagic, i jos ako ima i nekih suspenzija - mi cemo tesko sastavit 11 igraca za ove dvije uttakmice do pauze.
Sjajna pobjeda.
Bila bi još sjajnija ako bi uspješno apsolvirali Igman u srijedu. Čestitke.
Bila bi još sjajnija ako bi uspješno apsolvirali Igman u srijedu. Čestitke.
Mešinović je jako talentovan mladić.
Međutim, vjerovatno nikad neće biti igrač zbog treme koja mu pojede koncentraciju.
Zbog toga hoda ko muha bez glave po terenu i više smeta nego što koristi.
Nukić je upropašten na beku. Dok je igrao krilo njegovi nedostaci se nisu vidjeli jer je koristio brzinu+ jako dobar centaršut iz trka
To su mu jedine dobre osobine.
Mehidić zna igrati. Slabosti su sporost i loša procjena. To su po meni tri naj kritikovanija igrača i po meni treba se riješiti sve trojice.
Međutim, vjerovatno nikad neće biti igrač zbog treme koja mu pojede koncentraciju.
Nukić je upropašten na beku. Dok je igrao krilo njegovi nedostaci se nisu vidjeli jer je koristio brzinu+ jako dobar centaršut iz trka
Mehidić zna igrati. Slabosti su sporost i loša procjena. To su po meni tri naj kritikovanija igrača i po meni treba se riješiti sve trojice.
-
- Kontakt:
Upravo... Jos kad pogledad da Mesinovic i Mehidic centriraju pred protivnicki gol, a tamo jedan ili nijedan nas igrac, dodje da zaplaces. Danas par puta tako centriraju nasih nema u sesnaestercu. Kod jedne kontre Mesinovic daje loptu bez da prethodna pogledam gdje se nalze nasi igraci. Nakon dugo vremena gledao Sam utakmicu na TV-u pa se dosta toga vidi.Beledija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:09Mešinović je jako talentovan mladić.
Sve je ovo dobro ali šta je sa tuzlaca. Nije zadovoljan ni prvim mjestom.
Naši igraci su tehnički potkovani i za očekivati je još bolju igru kad se ovi tereni urade.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:18Upravo... Jos kad pogledad da Mesinovic i Mehidic centriraju pred protivnicki gol, a tamo jedan ili nijedan nas igrac, dodje da zaplaces. Danas par puta tako centriraju nasih nema u sesnaestercu. Kod jedne kontre Mesinovic daje loptu bez da prethodna pogledam gdje se nalze nasi igraci. Nakon dugo vremena gledao Sam utakmicu na TV-u pa se dosta toga vidi.Beledija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:09Mešinović je jako talentovan mladić.
-
- Kontakt:
Izlaskom Kulibalija ocekivao sam i prizeljkivao Nukica ma krilu,al et..Fakat me zanima da li se neko bavi statistikom u klubu,da li vide da Mesinovic kao krilo skoro nikad nista nije napravio u fazi napada,ne sjecam se.
Mogle bi povrede malo poremetit ekipu..
Sve u svemu 3 boda, borbeni su bili danas..
Mogle bi povrede malo poremetit ekipu..
Sve u svemu 3 boda, borbeni su bili danas..
Obzirom da nemam vremena češće pisati, ali ipak sve komentare pročitam, napisat ću malo duži post.
Veoma bitna tri boda protiv ozbiljne ekipe koja do danas nije imala poraz u Doboju.
Razmišljao sam da li inače išta da napišem, jer sam razočaran kako ovdje komentarišemo iz krajnosti u krajnost.
Ne može me niko uvjeriti da ove sezone ne igramo bolje u odnosu na prošlu. Govorio sam da je Mišić konkretniji od Dofa i momak to potvrđuje igrom, ali što je bitnije golovima i asistencijama. Dofo je previše carinio loptu i zaustavljao nam razvoj igre prema naprijed. Dofo je jedino jači u duel igri od Mišića.
Kad kažem da idemo iz krajnosti u krajnost sa komentarima, mislim na euforiju kad pobjedimo Sarajevo u gostima ili izgubimo od Želje na Grbavici i Veleža u Gabeli. Ne mogu prežaliti što iz Gabele nismo bar bod donijeli, a uvjeren sam da Veležu nije sviran nepostojeći penal, koji je potpuno promjenio koncept igre, da tamo ne bi izgubili. Kad primiš prvi gol u gostima, a protivnik našpanovan do bola i uz to ima domaćinsko suđenje, pa ti onda ukradu skoro 15-20 minuta utakmice kroz valjanje i izležavanje po terenu, skoro je pa nemoguće izvući povoljan rezultat. Sudac nam je prekinuo desetak napada zbog 'faulova' u napadu...
Mene raduje da izgledamo kompaktno na terenu, da znamo držati loptu, da igramo puno visočije u odnosu na prošlu sezonu i da zabijamo dosta golova. Pogledajte samo koliko puta sada pritiščemo protivničku zadnju liniju i tjeramo ekipe na izbijanje lopte.
Oscilacije su bile i očekivane, kako zbog 4 utakmice u Evropi, tako i zbog zgusnutog rasporeda.
Zabiti do sada sa utakmicom manje, najviše golova i uz to biti prvi na tabeli je odličan posao.
Pored odličnog Mišića osvrnut ću se na ostale...
Mnogi spominju loše igre Nukića, čiji otac ima rak jetre i samo se čeka kada će preseliti. Nemojte ga onda bar vrijeđati i psovati mu. Svi znamo da Nuka nije dobar na beku, odnosno da je sa svojom brzinom puno bolji prema naprijed. Ali ne stavljam ga ja na beka, već trener, koji se konačno uvjerio da je Fereira puno odgovorniji na poziciji beka u odnosu na Nukića.
Dobra stvar koja nam se desila su Coulibaly sa svojom brzinom i Kuzmanović koji konstantno diže formu i unosi stabilnost i sigurnost. Zna zadržati loptu i osjeti se njegovo iskustvo.
Nisam zadovoljan Nargalićem koji i pored postignuta tri gola u PL, ima puno mana. Duel i skok igra su mu nula poena. Kad ganja zadnju liniju ili bekove, neshvatljivo se zaustavi par metara od igrača.
Mali Harun npr za razliku od Salke ide do kraja i smjelo ulazi u duel igru. Harun je dosta pokretljiv i mali stalno gura naprijed. Nema respekta prema nikome i to mi se sviđa.
Husu i Čelika neću komentarisati, jer su nam to slobodno možemo reći, pouzdani igrači koji te neće iznevjeriti.
Veselinović nam uopće nije trebao. Spor i istrošen igrač sa stalnim viškom poteza.
Mehidić dobar, konstantan i konkretan. Dvije asistencije i dva gola do sada su super učinak za beka.
Mešinović kao muha bez glave. Naši stoperi su zabili više golova od njega. Odigraš toliko utakmica, a zabiješ samo jedan gol u PL, katastrofalan je podatak za krilnog napadača.
Šukiloviću fali brzina i visina. Jedan solidan igrač, koji nažalost ne donosi prevagu u odbrani.
Od mlađih koji su još igrali su Mendeš i Brajlović.
Adrijan nije loš igrač, ali za razliku od njega, meni je mali Karić puno borbeniji i agilniji.
Brajla ako se ne varam bio na golu protiv Leotar i odradio posao skroz OK i na Grbavici također dobar. Po meni Bartola bespotrebno doveden i samo mu se bez veze daje ogromna plata.
Šteta za povredu Hrkača, koji je taman počeo 'dolaziti sebi'. Njegova visina u odbrani nam puno znači kod prekida.
Onaj Alan ( švicarac) je meni igrač malog fudbala i ne bih ga više komentarisao.
Sve u svemu, svim momcima i stručnom štabu želim puno sreće i uspjeha. A nama navijačima poruka da više vjerujemo igračima, da ih više podržavamo, da im ne stvaramo pritisak i da se malo opustimo. Ipak smo trenutno na vrhu PL tablice.
Veoma bitna tri boda protiv ozbiljne ekipe koja do danas nije imala poraz u Doboju.
Razmišljao sam da li inače išta da napišem, jer sam razočaran kako ovdje komentarišemo iz krajnosti u krajnost.
Ne može me niko uvjeriti da ove sezone ne igramo bolje u odnosu na prošlu. Govorio sam da je Mišić konkretniji od Dofa i momak to potvrđuje igrom, ali što je bitnije golovima i asistencijama. Dofo je previše carinio loptu i zaustavljao nam razvoj igre prema naprijed. Dofo je jedino jači u duel igri od Mišića.
Kad kažem da idemo iz krajnosti u krajnost sa komentarima, mislim na euforiju kad pobjedimo Sarajevo u gostima ili izgubimo od Želje na Grbavici i Veleža u Gabeli. Ne mogu prežaliti što iz Gabele nismo bar bod donijeli, a uvjeren sam da Veležu nije sviran nepostojeći penal, koji je potpuno promjenio koncept igre, da tamo ne bi izgubili. Kad primiš prvi gol u gostima, a protivnik našpanovan do bola i uz to ima domaćinsko suđenje, pa ti onda ukradu skoro 15-20 minuta utakmice kroz valjanje i izležavanje po terenu, skoro je pa nemoguće izvući povoljan rezultat. Sudac nam je prekinuo desetak napada zbog 'faulova' u napadu...
Mene raduje da izgledamo kompaktno na terenu, da znamo držati loptu, da igramo puno visočije u odnosu na prošlu sezonu i da zabijamo dosta golova. Pogledajte samo koliko puta sada pritiščemo protivničku zadnju liniju i tjeramo ekipe na izbijanje lopte.
Oscilacije su bile i očekivane, kako zbog 4 utakmice u Evropi, tako i zbog zgusnutog rasporeda.
Zabiti do sada sa utakmicom manje, najviše golova i uz to biti prvi na tabeli je odličan posao.
Mnogi spominju loše igre Nukića, čiji otac ima rak jetre i samo se čeka kada će preseliti. Nemojte ga onda bar vrijeđati i psovati mu. Svi znamo da Nuka nije dobar na beku, odnosno da je sa svojom brzinom puno bolji prema naprijed. Ali ne stavljam ga ja na beka, već trener, koji se konačno uvjerio da je Fereira puno odgovorniji na poziciji beka u odnosu na Nukića.
Dobra stvar koja nam se desila su Coulibaly sa svojom brzinom i Kuzmanović koji konstantno diže formu i unosi stabilnost i sigurnost. Zna zadržati loptu i osjeti se njegovo iskustvo.
Nisam zadovoljan Nargalićem koji i pored postignuta tri gola u PL, ima puno mana. Duel i skok igra su mu nula poena. Kad ganja zadnju liniju ili bekove, neshvatljivo se zaustavi par metara od igrača.
Mali Harun npr za razliku od Salke ide do kraja i smjelo ulazi u duel igru. Harun je dosta pokretljiv i mali stalno gura naprijed. Nema respekta prema nikome i to mi se sviđa.
Husu i Čelika neću komentarisati, jer su nam to slobodno možemo reći, pouzdani igrači koji te neće iznevjeriti.
Veselinović nam uopće nije trebao. Spor i istrošen igrač sa stalnim viškom poteza.
Mehidić dobar, konstantan i konkretan. Dvije asistencije i dva gola do sada su super učinak za beka.
Mešinović kao muha bez glave. Naši stoperi su zabili više golova od njega. Odigraš toliko utakmica, a zabiješ samo jedan gol u PL, katastrofalan je podatak za krilnog napadača.
Šukiloviću fali brzina i visina. Jedan solidan igrač, koji nažalost ne donosi prevagu u odbrani.
Adrijan nije loš igrač, ali za razliku od njega, meni je mali Karić puno borbeniji i agilniji.
Brajla ako se ne varam bio na golu protiv Leotar i odradio posao skroz OK i na Grbavici također dobar. Po meni Bartola bespotrebno doveden i samo mu se bez veze daje ogromna plata.
Šteta za povredu Hrkača, koji je taman počeo 'dolaziti sebi'. Njegova visina u odbrani nam puno znači kod prekida.
Onaj Alan ( švicarac) je meni igrač malog fudbala i ne bih ga više komentarisao.
Sve u svemu, svim momcima i stručnom štabu želim puno sreće i uspjeha. A nama navijačima poruka da više vjerujemo igračima, da ih više podržavamo, da im ne stvaramo pritisak i da se malo opustimo. Ipak smo trenutno na vrhu PL tablice.
-
- Kontakt:
Fakat smo čudna ekipa sa puno oscilacija.
Ili ubjedljivo pobjedimo protivnika ili nas ubjedljivo poraze.
Sto je još čudniji to se desi u 3-4 dana.
Nadam se da ćemo uhvatiti pozitivnu konstantu i držati se ovog vrha tabele. Lijepo je biti i jesenji prvak
Ubrzo će zaostala sa Igmanom pa onda onaj projekat saveza i to je već trećina sezone. Onda ostaju jos tri utakmice do polusezone mislim. I naravno mislim da se igraju dva kola kupa do pauze, tj ako prođemo prvo
Ili ubjedljivo pobjedimo protivnika ili nas ubjedljivo poraze.
Sto je još čudniji to se desi u 3-4 dana.
Nadam se da ćemo uhvatiti pozitivnu konstantu i držati se ovog vrha tabele. Lijepo je biti i jesenji prvak

Ubrzo će zaostala sa Igmanom pa onda onaj projekat saveza i to je već trećina sezone. Onda ostaju jos tri utakmice do polusezone mislim. I naravno mislim da se igraju dva kola kupa do pauze, tj ako prođemo prvo

-
- Kontakt:
Sa 95% tvog komentara se slazem i potpisujem. Sasvim je normalno i ocekivano da hvalimo kad su dobri, kudimo kad podbace, valjda zato sto volimo klub. Mislim da Mehidic ima propusta, juce odma posle naseg drugog gola pusta loptu, ljudi nam prave 100% situaciju. Veoma sporo ili nikako ne izlazi na blok prilikom protivnickog centarsuta. Jedan od losijih u duelu sa Velezom. Takodje ti golovi i asistencije su dobra strana sto pokazuje da se previse trosi ofanzivno, dok defanzivno trpi odbrana. Nukic, prica za sebe da ne ulazimo u razloge Lose igre, ne ulazimo u privatni zivot, jer ako budemo svasta pisalo onda moramo uzeti vise cinjenica u obzir, necemo iznositi sve, jer nema potrebe. Ili igras/mozes ili ne igras/ne mozes. Jednostavno se sve pokopilo, tako da je najbolje za njega i nas da se neko vrijeme zadrzi na klupi. Niko ovdje ne pise sto zeli uvrijediti nekoga, mrzi ili nekog treceg razloga. Ovdje iznosimo svoja misljenje i zapazanja, tu smo jer volimo ovaj klub i Boje. Da li smo ponekad subjektivni, vjerovatno jesmo, ali cisto iz "ljubomore" prema klubu jer nam je on ispred pojedinca - igraca. Usli smo u sezonu bez alternative na lijevom beku a imali smo Tomasevica kojeg smo trebali zadrzati. Usli smo sa Mesinovicem koji je iscrpio sve kredite. Harun Karic, momak koji zasluzuje da igra svaku utakmicu iz vise razloga. Zna igrati, hoce da igra, ne boji se, ima 19 godina i takvom igracu moras dati priliku i istrpiti greske koje ce doci jer nema Previse iskustva.Ani1984 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:35Obzirom da nemam vremena češće pisati, ali ipak sve komentare pročitam, napisat ću malo duži post.
Nakon čudnog i sumnjivog poraza protiv Veleža,u Modriči smo odigrali jedan dobar i uspješan meč tako da smo se vratili donekle u ravnotežu i vratili balans koji je bio narušen.Nije nimalo lagano pobijediti Slogu koja je dobra-napadački orijentisana ekipa sa iskusnim dokazanim trenerom.
Zasad se pokazuje kao pun pogodak premještaj Mišića sa krilne pozicije na poziciju ofanzivnog veznog igrača što je zasluga Jovića koji je to pozicionirao.Uz još neke korekcije (rehabilitacija Nukića na krilu i uklanjanje sa beka,zamjena za Mešinovića,par pojačanja (stoper,napadač ?) ovo bi mogla biti vrlo uspješna sezona.Pozitivno je da se mladi Karić sve više nameće kao kvalitetno rješenje u veznom redu iako ima samo 19 godina.
Interesantno je da smo do sada gubili bodove samo u utakmicama u kojima su nas sudije oštetile.Protiv "imamovićevih jurišnika" nije nam dosuđen očigledan penal,protiv želje poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda,a protiv Veleža nepostojeći penal-gol u 2 minuti i nedosuđeni crveni karton za nokaut Pantelića od strane veležovog mesara D Hasanovića.
Sve u svemu do sada to ide dobro ali prevelike oscilacije se moraju smanjiti ako želimo tim podići na još veći nivo.
Zasad se pokazuje kao pun pogodak premještaj Mišića sa krilne pozicije na poziciju ofanzivnog veznog igrača što je zasluga Jovića koji je to pozicionirao.Uz još neke korekcije (rehabilitacija Nukića na krilu i uklanjanje sa beka,zamjena za Mešinovića,par pojačanja (stoper,napadač ?) ovo bi mogla biti vrlo uspješna sezona.Pozitivno je da se mladi Karić sve više nameće kao kvalitetno rješenje u veznom redu iako ima samo 19 godina.
Interesantno je da smo do sada gubili bodove samo u utakmicama u kojima su nas sudije oštetile.Protiv "imamovićevih jurišnika" nije nam dosuđen očigledan penal,protiv želje poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda,a protiv Veleža nepostojeći penal-gol u 2 minuti i nedosuđeni crveni karton za nokaut Pantelića od strane veležovog mesara D Hasanovića.
Sve u svemu do sada to ide dobro ali prevelike oscilacije se moraju smanjiti ako želimo tim podići na još veći nivo.
Imamo ta dva kiksa protiv Želje i Veleža ono protiv Slobode su jednostavno teren i sudija odradili. Ovaj dva poraza posebno protiv Veleža su plod nezalaganja i neodgovornosti. Nije problem izgubiti ali želja ne smije biti upitna. Po meni od ovih novih, osim Kulibalija najbolji je Mico Kuzmanovic. Karić je isto kvalitet kao i Smailagic. Šta reći za Pantelica malo je igrao i ostaje da se vidi. Od igrača na koje se uvijek možemo osloniti su Celikovic, Huso, Mišić, pa donekle i Damir i Fejza iako njih dvojica kiksaju. Beskorisni i višak su Eleuot, Veseli, Misinovic pa donekle I Gavric. Šta će i kojom pitanjem biti sa Brajlovicem, Sukilovucem, Mendesom, Nargalicem ostaje da se vidi. Radujem se brzom okončanja Tusnja i utakmicama na boljem terenu. Jovic mora sam određivati taktiku i igrače. Nekako se osjećam nelagodnim kad vidim Tarana kako tokom utakmice daje instrukcije igračima a Jovic skrštenih ruku gleda. Sve u svemu tokom zime po meni treba raskinuti ugovor sa Eleuotom i Veselim urgentno, kao i sa Misinovicem i Gavricem.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 15 gostiju.