AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kad vidim Giampaola lošina me neka uzme
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tesko cemo mi izdrzati ovih 7min nadoknade, da Bog da
- Fantasista
- Kontakt:
Sramota da se ovako raspadnu kao da je 5 igrača manje.
Bravo momci, borba do zadnje sekunde, bitno je da su 3 bobe tu... FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Druže, gl sudac gledao je li ovaj utjecao na igru dok su ovi iz VAR povlačili linije.Fantasista je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:55Pa sudija je gledao skok Žironje, jasno se vidjelo na monitoru. Uostalom koja je logika da sudija na terenu gleda var ako je ofside, valjda ovi gore povuku liniju i videOldFashioned je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:38Nisu to gledali, poništen je opravdano gol zbog offsidea Girouda jer je on u trenutku prvog centaršuta bio najbliže golmanu.Fantasista je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:17Situacija koju je sudija gledao na monitoru je ona kada je Giroud povukao igrača Sampe koji je glavom izbio loptu do Rafe. Niđe veze, čist gol poništili. I ne znam kada će debili od komentatora skontat da sudija ne ide gledati VAR kada je ofside u pitanju, to riješe ovi što su u var sobi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jbt s igračem manje dadnu gol, pored 3 boda imamo psihološki efekat na ekipu i onda treba tražiti dlaku u jajetu
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Na kraju na jedvite jade ali jbg mora i to nekad.
Tomori ima baš loš ulazak u sezonu, neprepoznatljiv je.
Forza Milan!
Tomori ima baš loš ulazak u sezonu, neprepoznatljiv je.
Forza Milan!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
22 druga tekma u ligi bez poraza, idemo sad dobiti Dinamo u LP pa onda se okrenuti Napoliju pred pauzu za repke
Valjda Rebic i Origi budu spremni za iduci vikend
Valjda Rebic i Origi budu spremni za iduci vikend
- OldFashioned
- Kontakt:
Ono pogrešno dodavanje čini mi se, pa onda šprint i izbacivanje iz ležišta jednog igrača Sampdorie jednim potezom.celikmilan je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:49Misliš ono kad je bespotrebno reagirao i samo se potrošio a i mučila ga je noga?
Pravi je spoj Gattusa, AMbrosinija i Albertinija.
Giroud gigant; maestralna utakmica poput onih kad je pokopao Napolija, Intera, koga već ne prošle sezone.
Srećom je tu seoski trener GP da nas pogura
Ovakva pobjeda znači puno više nego 3 bobe, jednostavno šampionski - bravo Pioli, bravo momci ☆
Srećom je tu seoski trener GP da nas pogura
Ovakva pobjeda znači puno više nego 3 bobe, jednostavno šampionski - bravo Pioli, bravo momci ☆
Jedva, jedva, jedva. Samo što ne crkoh ovih zadnjih desetak minuta, pogotovo kod one trostruke prilike.
Mike
Ali 3 boda su bitna, golemo je pobjediti sa igračem manje u ovim okolnostima, pa ko god bio protivnik.
Al' yebo me svako ako razumijem zašto Pioli nije iskoristio dvije zamjene, pa tamo se Giroud pola sata vukao kao crkotina po terenu jer čovjek jednostavno ne može više, a imao je i Adlija i Diaza i Salamandera koji su mogli uskočiti. Ionako nam nije ni trebao napadač, samo su trebale svježe noge.
Ali 3 boda su bitna, golemo je pobjediti sa igračem manje u ovim okolnostima, pa ko god bio protivnik.
Al' yebo me svako ako razumijem zašto Pioli nije iskoristio dvije zamjene, pa tamo se Giroud pola sata vukao kao crkotina po terenu jer čovjek jednostavno ne može više, a imao je i Adlija i Diaza i Salamandera koji su mogli uskočiti. Ionako nam nije ni trebao napadač, samo su trebale svježe noge.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Marco molio Boga da Stefano uvede Diaza, al' evo ti qurac..
Bez ovakvih se pobjeda ne osvaja skudeto. Krenuli smo kao i prosle godine. Ovo je veceras super, bilo je momenata kad smo s igracem manje izgledali kao da mi imamo igraca vise. Malo smo se bezveze raspali u nadoknadi vremena, ali nema veze. Ovakve su mi pobjede najdraze. Svaka cast Pioliju i momcima, valjalo je ovo izdrzat. Drago mi je da je Calabria bio dobar.
Dobro je na kraju završilo, vezali smo dvije pobjede, sada pokušati dobiti Dinamo u LP.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Može se 5 igrača izmjenit ali u 3 navrata a on je već iskoristio 3rope11 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:53Jedva, jedva, jedva. Samo što ne crkoh ovih zadnjih desetak minuta, pogotovo kod one trostruke prilike.Mike
![]()
- nextterrain
- Kontakt:
Ma Giroud je trebao i ostati do kraja, koliko je samo lopti izborio, i ukrao vremena.
On i Kjaer su fantastični bili. Sad polako na Dinamo i nadati se da ce dobiti.
Tonali je klasa
Tonali je klasa
Ma Pioli je napravio dobru stvar sa promjenom formacije, ovo je večeras možda najviše njegova pobjeda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Upravo promjenom formacije je i protivnika zeznuo, ojacao odbranu i sredinu, a ujedno imao Thea vise prema naprijed.
Bas glup crveni, jednostavno se tako htjelo i Leao tu nije nista mogao.
Bas glup crveni, jednostavno se tako htjelo i Leao tu nije nista mogao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Upravo ovo, koliko samo lopti koje je Mike ispucao je završilo kod Girua. Pitanje kako bi završilo da on nije bio tu i da ga nismo koristili onako kako jesmo.nextterrain je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04Ma Giroud je trebao i ostati do kraja, koliko je samo lopti izborio, i ukrao vremena.
Tonali je klasa
Al onaj potez Tonalija kod aut linije
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.