Da ga neko na pressovima upita o tim blamažama, možda bi ponešto i rekao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:41Ja sam pauzirao od Dudicevih press konferencija i bilo cega vezanog za nas klub,sutra mozda upalim da odgledam 20 minuta da vidim kako manekeni igraju,za nadati se da necemo primit petardu jer protiv jacih to nam je standard postao. Dudic vidim o svemu prica osim o blamazama koje nismo nikad dozivjeli u ovoj ligi valjda mu to nije bitno,uigrqva covjek ekipu,TC izgleda ekipu ima na okupu 10 godina,SB takodje jedino mi nemamo ekipu dugo na okupu,samo sabura bice to sve dobro
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moraš pobjediti da bi platu dobioscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:18Gledam tuzlu kako se ljudi bore pri vodstvu od dva gola, ja ne znam sta je nasim manekenima....
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Vazi,ne pratim Sarajevo mjesec dana vec od 90tih ali me boli da gledam ovo na terenu trenutno,nije do rezultata nego do blamaza kad primamo 4 ili 5 jednostavno nisam vise mlad da dozivim svaki put nervni slom nakon blamaze. Koliko pratim Sarajevo rijetko kad smo u kontinuitetu izgledalo ovako jadno i bijednokeli je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:45I kad budemo dobro igrali upali 20 minuta, nemoj visemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:41Ja sam pauzirao od Dudicevih press konferencija i bilo cega vezanog za nas klub,sutra mozda upalim da odgledam 20 minuta da vidim kako manekeni igraju,za nadati se da necemo primit petardu jer protiv jacih to nam je standard postao. Dudic vidim o svemu prica osim o blamazama koje nismo nikad dozivjeli u ovoj ligi valjda mu to nije bitno,uigrqva covjek ekipu,TC izgleda ekipu ima na okupu 10 godina,SB takodje jedino mi nemamo ekipu dugo na okupu,samo sabura bice to sve dobro
-
- Kontakt:
Hocel nas biti milja sutra?
Naravno ko god moze treba doci i pruziti podrsku i u ovim teskim trenutcima.

Naravno ko god moze treba doci i pruziti podrsku i u ovim teskim trenutcima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Naravno nasi imaju sve na vrijeme, beton premije sto igraju ovako ?FCUM je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:01Moraš pobjediti da bi platu dobioscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:18Gledam tuzlu kako se ljudi bore pri vodstvu od dva gola, ja ne znam sta je nasim manekenima....
04.10.2009 !
Jer znaju da će je dobiti i da izgube.scudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:36Naravno nasi imaju sve na vrijeme, beton premije sto igraju ovako ?FCUM je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:01Moraš pobjediti da bi platu dobioscudetto89 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:18Gledam tuzlu kako se ljudi bore pri vodstvu od dva gola, ja ne znam sta je nasim manekenima....
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Dokle god je tako mi smo donji tebra , jebu nas godinama satro igraci !
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 10 sep 2022, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
SARAJEVO SIAMO NOI
to nisu navijači, to su simpatizeri, takvih je mnogo ovdje.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
Svaka čast za tekst

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sve rečeno, svaka čast. Sarajevo iznad svih.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Svaka cast na postu,jedan od bolji u zadnje vrijemeOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim.I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!

Za mene kome je bitnije i veci prioritet planinariti,filmovi,izlasci itd.nego doci na utakmicu voljenog kluba,ko prati utakmice preko Rezultati. com,nije navijac vec samo obicni simpatizer,da ne znam ti kako lose igramo.
Dolazio sam i kad smo bili daleko 1.i kad smo muku mucili sa 6.mjestom.Bio sam i prosle sezone kad smo golom u 87.minuti dobili nekakav Ljubic iz Prnjavora,bio sam i protiv Celtica i Atalante i Borusije a bit cu i sutra!
Jace je to od nas!
Utakmice gdje nas bude 1000 su mi najdraze,jer znam da su oko mene ljudi koji dolaze svaku utakmicu bez obzira na sve.Razocaranost je jedno ali ljudi nemojte biti navijaci rezultata i uspjeha.Mi smo navijaci Sarajeva,klub ostaje,igraci,treneri,uprave i sve ostalo bude odredjen period i prodje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gdje si ti isao u skolu ?? U Zrenjaninu ??OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!

Skola sa jednim navijacem Sarajeva u razredu nije postojala.
Uglavnom smo bili vecina svugdje,ponegdje je bilo vise navijaca Zvezde ,pa onda mi. A ostalo sitno.
Naravno ,da bojkotujemo Debelu seljacinu I njegove debilizme.
Ne gledam novine, vijesti ,portale, forume. Ne pratim objave,ne slusamo pressove.
U Zenicu naravno idemo ali samo sluzbeno. Dodjemo 5 minuta prije tekme pogledamo,ispsujemo Debelog I cim se zavrsi pravac kuci. Da u miru patimo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
zmireci pises sad jelAntikloc je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:57Ne gledam novine, vijesti ,portale, forume.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
spustio sam kriteriji
necu biti nezadovoljan ni bodom
kakva je godina yebiga
necu biti nezadovoljan ni bodom
kakva je godina yebiga
-
- Kontakt:
Ako je neko nervozan,razocaran i ogorcen momentalno to znaci da je simpatizer? Jednostavno mi je muka od Fedjinih nebuloza,od primanja petardi i njegovog hvalisanja,spominjanja Veleza i hebenog Goska kao da je vodio Real Madrid,i na ovom pressu je spomenuo opet i Velez i Gosk neka neko kretenu objasni da mi nismo ni Velez ni Gosk. Stvarno nemam volje na forumu dokazivat moju vezanost za klub u svakom pogledu.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!
Prosle godine gubili sa 1-2 gubili na penale (kup) i sta bi pusenje kite..
Dodaj 4 boda na ovo bodova sto imamo vidjeces (sloboda zeljo) vidjeces da bi bili prvi nakon 11 kola..
Tula city izgubila od zelje 4:2 do 70 min bioo 4:0 od veleza koji je fasovo 3:0 plod sloge fasovo 4:0
Zrinjski od borca i zelje izgubio u 95 minuti sloboda pogodila precku kod 0:1.,
Fedja igra ofanzivan fudbal u kojem defanzivci najvise trpe igdje moraju bit najbolji igraci a mi smo ostali bez 4 stopera za 2 dana
Dodaj 4 boda na ovo bodova sto imamo vidjeces (sloboda zeljo) vidjeces da bi bili prvi nakon 11 kola..
Tula city izgubila od zelje 4:2 do 70 min bioo 4:0 od veleza koji je fasovo 3:0 plod sloge fasovo 4:0
Zrinjski od borca i zelje izgubio u 95 minuti sloboda pogodila precku kod 0:1.,
Fedja igra ofanzivan fudbal u kojem defanzivci najvise trpe igdje moraju bit najbolji igraci a mi smo ostali bez 4 stopera za 2 dana
-
- Kontakt:
Ima li neko ko ide u zenicu da me poveze placam gorivo i pivu naravno?
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Tu dolazimo do razlike između navijača i simpatizera. Simpatizera je bilo, a kako vidim i danas su u većini. Hebo ti to kad on mene u ponedeljak ujutro pita "Kako prođosmo?"Antikloc je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:57Gdje si ti isao u skolu ?? U Zrenjaninu ??OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:01Slušam pojedine kako "prijete" da neće pratiti Sarajevo, ili ga već dugo ne prate... Rijetko pišem, al moram. Ja sam ga pratio kad sam bio jedini u razredu, prije nekih 35-40 godina. Sve zvezdaši, partizanovci. Pokoji dinamovac, čak i hakdukovac (da, u po Sarajeva!). U ratu bio u vojsci. Sanjao puno Koševo, ranjavan, mrcvaren, više gladan nego žedan. Al hrabar, odrasteš nazor jbg. I onda zasnuješ porodicu, počneš radit. Posao solidan, stabilno sve. Sarajevo voliš, ne mijenja se. Ljutiš se na njih, plačeš, veseliš se, tuguješ... Al voliś, naravno da pratiš. (Čuj navijaš, al ne pratiš???) Podržavaš maksimalno, materijalno, svakako, o ljubavi da ne govorim. I da hoću, promijeniti se ne mogu, niti želim. Sarajevo, FK Sarajevo je dio mene, to sam ja. Vi koji ga volite od danas do sutra, povedeni ovim ili onim interesom... nemojte. Idite dalje. Ne nervirajte se. Nije to za vas. Prosipajte svoju gorčinu negdje drugdje!![]()
![]()
![]()
Skola sa jednim navijacem Sarajeva u razredu nije postojala.
Uglavnom smo bili vecina svugdje,ponegdje je bilo vise navijaca Zvezde ,pa onda mi. A ostalo sitno.
Naravno ,da bojkotujemo Debelu seljacinu I njegove debilizme.
Ne gledam novine, vijesti ,portale, forume. Ne pratim objave,ne slusamo pressove.
U Zenicu naravno idemo ali samo sluzbeno. Dodjemo 5 minuta prije tekme pogledamo,ispsujemo Debelog I cim se zavrsi pravac kuci. Da u miru patimo.
SARAJEVO SIAMO NOI