Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najgore što nikad nisam mrzio taj borac i da je normalna država Banja Luka kao jedan od pet velikih gradova zaslužuje i treba da ima jak fudbalski kolektiv. To treba i našoj ligi.
Toliko su mi ogadili taj klub da im sve najgore želim
Toliko su mi ogadili taj klub da im sve najgore želim
-
- Kontakt:
Savez je glavni finansijer Borca pored vlade njihove. Ovo jos nije vidjeno nigdje pa ni kod nas,pojma nemam sta jos treba da se desi da se dignemo protiv ove tiranije i rusitelja drzave. Znas kad bi neki bosnjak potpisao ovo da se nekom nasem klubu posudi lafo 300 milja i jos da izdaju licencu NIKAD. Kod nas izbace Mladost,uniste Olimpic niko nista,nase spodobe iz saveza potpisuju bilo sta,sjede i uzimaju pare boli njih i za fudbal,terene,Vicu,ligu moze i sa Rusima prijateljska sve moze
-
- Kontakt:
Uopste nisam "poredio" kao klub, vec u smislu da ce neke stvari doci na naplatu. bojac ne poredim ni sa Proleterom iz Slavinovica, a kamoli sa Celikom.mk1008 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:13Celik je posteno i hrabro pristao samoinicijativno otici u najnizi rang takmicenja, kako bi podigili i oporavili svoj klub.. I Bgm ide im to fino, sporo ali napreduje se..elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:07Polako, to je samo jedno zrno u tegli pjeska. Zavrsice gore nego Celik.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... ook+status
Krepali daBogda
Dok smece zvano FK Borac profitira i profitirat ce dok je tu kriminalac Vico Zeljkovic..
Tako da poredit u istoj recenici Celik i ove profitere je uvreda...
Tuzla City / Sloga Simin Han
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ovo treba pohapsiti i povjesati
dvije hefte pred odlucujucu utakmicu sa CG i borbe za baraz ovo rade
a sto je najgore Bog zna sta sve rade a sto nije dospjelo u javnost
-
- Kontakt:
Sta ta SIPA radi? Ovi tereni to je najveca kradja koja je vidjena,ti i ja bi za duplo manje strucnije ljude imali i bolje terene napravili.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:23ovo treba pohapsiti i povjesati
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedino sto fercera i sto je organizovano u ovoj drzavi je kriminalmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:27Sta ta SIPA radi? Ovi tereni to je najveca kradja koja je vidjena,ti i ja bi za duplo manje strucnije ljude imali i bolje terene napravili.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:23ovo treba pohapsiti i povjesati
tereni su prica za sebe al evo vidis svi govore daj da se vise zavrsi al posljedice ce tek biti
yebem im mater
Al sto je najgore nisu u bojcu ni svjesni sta ce im radit i sudije i protivnici kad ode Vico iz saveza...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Prva mec lopta je za izbore, u slucaju poraza duduka u provaliji su. Nije vico uopste jak bez duduka, jer on mu cuva guzicu i bodri ga.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ovo je najgore. Bošnjo mrtvi će se prodat za puno manje nego što to rade ovi izdajnici u savezu, kojima ovim putem yebem najmilije.FCUM je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:14Samo ću reći da je obrnuta situacija da je umjesto Vice bošnjak a generalni sekretar srbin, nikad taj srbin ne bi potpisao nešto slično ni ti bi glasao kao Colpa. Nema gore nacije od naše.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... ook+status
Krepali daBogda
-
- Kontakt:
Napases mi se cundare i ti i poredjenje sa Čelikom.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:07Polako, to je samo jedno zrno u tegli pjeska. Zavrsice gore nego Celik.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... ook+status
Krepali daBogda
Od nas politika krade i uzima a ovima daje i štima sve.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:44Napases mi se cundare i ti i poredjenje sa Čelikom.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:07Polako, to je samo jedno zrno u tegli pjeska. Zavrsice gore nego Celik.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... ook+status
Krepali daBogda

- imekorisnicko
- Kontakt:
Šta tačno znači ovaj bojkot BHF-a?
-
- Kontakt:
Jesi to Sam smislio ili ti je neko rekao sta da napises. Sve sto je Celik u proslosti radio (ljudi koji su vodili Celik) sada radi bojac, pere pare preko strani igraca. Pumpaju plate strancima, procenat uzimaju sebi. Za Celik pouzdano znam igraca koji je ima jedan iznos na papiru, a sasvim drugi iznos dobijao. To isto bojac radi sa igracima iz Srbije. Nemam potrebu da ti se pravdam, ali nisam poredio genocidaski klub sa Celikom, jer to mi karakter ne dozvoljava. Vas sad koci politika i Kasimovic, sto uopste nema veze sa desavanjima koja su prethodila ovakvom stanju Celika.avenija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:44Napases mi se cundare i ti i poredjenje sa Čelikom.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:07Polako, to je samo jedno zrno u tegli pjeska. Zavrsice gore nego Celik.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:04https://www.klix.ba/sport/nogomet/kako- ... ook+status
Krepali daBogda
-
- Kontakt:
Koliko jos moramo gledati Vicu i m.tel jel jos godinu dana ugovor.
Ovo je samo dokaz kako se bosnje prodaju za sicu.
Usanovic Pasalic Dominkovic su bili male mace za ove danasnje ORGANE u savezu
Ovo je samo dokaz kako se bosnje prodaju za sicu.
Usanovic Pasalic Dominkovic su bili male mace za ove danasnje ORGANE u savezu
Sad ili nikad! Tjeraj **** iz saveza! Ako se svi ne dignu i ne otjeramo ih, pisaj ovo sve, samo djaba se igra ova liga i reprezentacija.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Svakakvog je kriminala bilo u ovoj ligi, ali ovo da savez Borcu pozajmi 300 hiljada, 2(dva) dana prije roka za licenciranje i to sve kako bi doticni klub izmirio dugove i dobio licencu je vrhunac kriminala..
Pored toga jos i prica o namjestanju: "Simptomatično je da svi ti planirani prilivi novca Borca u potpunosti odgovaraju iznosu kojeg im je Savez posudio te naslućuju da se unaprijed mogao pretpostaviti rasplet situacije na prvenstvenoj tabeli."

Pored toga jos i prica o namjestanju: "Simptomatično je da svi ti planirani prilivi novca Borca u potpunosti odgovaraju iznosu kojeg im je Savez posudio te naslućuju da se unaprijed mogao pretpostaviti rasplet situacije na prvenstvenoj tabeli."
-
- Kontakt:
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sve će se ovo zaboraviti za 5 dana...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Hordas1990, Pact1921 i 14 gostiju.