Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Nek su ispali futalji
-
- Kontakt:
Bravo Espannnaa nosi ove g*vnare
- alan_kardec
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:54Francuskaalan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:46ima li gdje na netu da se pogleda snimak utakmice od danas, Španija - Turska?
Baš me zanima kako glupani ispustiše pobjedu.![]()

ma ja, Francuska. Gledam na strimu sad Španija-Litvanija, pa sam odlutao skroz.
Kakav choke Litvanije

hvala.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:57alan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:46ima li gdje na netu da se pogleda snimak utakmice od danas, Španija - Turska?
Baš me zanima kako glupani ispustiše pobjedu.
Ovo je kraj .
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 10 sep 2022, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva pobjednicka reprenzetacija

Odavno veći Fail nisam vidio ko danas Turci šta napraviše.alan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:02delinjo je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:54Francuskaalan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:46ima li gdje na netu da se pogleda snimak utakmice od danas, Španija - Turska?
![]()
![]()
Kakav choke Litvanije![]()
![]()
![]()
![]()
Od gotovog veresiju
Kako lud Eurobasket, svaka utakmica drama za sebe 

" $ $ " превара овог првенства.
alan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:02delinjo je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:54Francuskaalan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:46ima li gdje na netu da se pogleda snimak utakmice od danas, Španija - Turska?
![]()
![]()
Kakav choke Litvanije![]()
![]()
![]()
hvala.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:57alan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:46ima li gdje na netu da se pogleda snimak utakmice od danas, Španija - Turska?
Baš me zanima kako glupani ispustiše pobjedu.
Ovo je kraj .
Nije ovo zanimljivi dio nego onaj kad su imali dva bacanja plus loptu pred kraj
Ne mogu oni Finsku procakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:01eto Hrvatskoj solidnih sansi da uhvate polufinale tobejarabi
- alan_kardec
- Kontakt:
ma ja bih da pogledam čitavu utakmicu, ako ima negdje
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa-Pa Litvanija...
Sabonis jedino protiv nas bio na nivou.
Sabonis jedino protiv nas bio na nivou.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo je protiv nas odigrao ko da je na All-Staru a sve ostalo kriminalno.

Španija je jednostavno pobjednička nacija, kakav god da sastav imaju oni će se boriti za medalju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Normalno kada ga je čuvao slina HalilovićUnofficialpage je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:11Samo je protiv nas odigrao ko da je na All-Staru a sve ostalo kriminalno.![]()
Španija je jednostavno pobjednička nacija, kakav god da sastav imaju oni će se boriti za medalju.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Od one ekipe Španije koja je uzela Mundobasket 2019 , tu su samo još Hernangomez i Rudy kao jedini od one njhove stare garde. Nema braće Gasol, Rubia, Lulla itd.
Totalno promjenjena i podmlađena ekipa, ali sa pravim naturalizovanim igračem Brownom
kako odigra lik.
Totalno promjenjena i podmlađena ekipa, ali sa pravim naturalizovanim igračem Brownom

- akisarajevo92
- Kontakt:
Litvanci su bukvalno ispustili pobjedu, imali su vodostvo većim dijelom meča, i to prilično komotno vodstvo za ovakve mečeve (6-10 razlike), ali šut im je zakazao na samom kraju regularnog dijela.
Sa druge strane, yebiga, Španija je Španija čak i u ovako krnjem sastavu. Svakako ne treba zaboraviti da ovi španski igrači ipak igraju u najjačoj ligi Evrope i to je samo po sebi dovoljno da ih svaku respektuje.
Sada idu na Fince/Hrvate, nekako kontam ako budu išli na Finsku da će ih izbaciti, a ako nalete na Hrvate tu bi im mogao biti kraj
Sa druge strane, yebiga, Španija je Španija čak i u ovako krnjem sastavu. Svakako ne treba zaboraviti da ovi španski igrači ipak igraju u najjačoj ligi Evrope i to je samo po sebi dovoljno da ih svaku respektuje.
Sada idu na Fince/Hrvate, nekako kontam ako budu išli na Finsku da će ih izbaciti, a ako nalete na Hrvate tu bi im mogao biti kraj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alan_kardec
- Kontakt:
znaju Hrvati da pobijede Špance.
2007. su ih dobili na EB u sred Španije i tako im se malo "osvetili" za onu sudijsku lakrdiju iz Beograda 2005.
2007. su ih dobili na EB u sred Španije i tako im se malo "osvetili" za onu sudijsku lakrdiju iz Beograda 2005.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Felixians4
- Kontakt:
2016. u grupi isto,no satrali su nas 2013. na otvaranju i zatvaranju(za broncu),2008. rutinirali u 1/4 OI,no to je bila premoćna Espana. 2017. egal u grupi,dobili oni.alan_kardec je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:31znaju Hrvati da pobijede Špance.
Ma nema šta,Španjolska: ALONSO,MARWUEZ,PEDROSA,LORENZO,NADAL,ALCARAZ,BUSTA,FERRER(O),MUGURUZA,NOGOMETAŠI,VATERPOLISTI,RUKOMETAŠI,KOŠARKAŠI,BEITIA,FUTSAL, klupski sport,struka,lige... Razvaljajuju zadnju dekadu i pol i jače.
Sve 4 selekcije iz ovog dijela ždrijeba prezadovoljne su bile kamo su upale u KO fazu,a Hrvatskoj se otvara šansa mada za pobijediti i Finsku,kamoli Španjolsu potrebno je odigrati bolje i s manje rupa nego inače.
Litva i Turska u clutchu užas nad užasima,čitav turnir,tragična sportska ispadanja. Crnogorci zakuhali,a gubili 27 u startu treće protiv kvalitetnijeg domaćina,svaka čast. Belgijci također prdvođeni D.Gjergjom. Dobili Španjolsku,držali egal sa Slovencima skoro 3 pune četvrtine.
Sutra sav pritisak na Srbima i Grcima, a UKR-POL, CRO-FIN svi vide ogromnu mogućnost s pravom
- alan_kardec
- Kontakt:
Šta sam ja upravo pogledao

Onaj choke Slovenaca protiv Grka 2005. u Beogradu je mala maca za ovo.
Jedan jako bitan detalj koji se u ovom klipu ne spominje, na nepunih 20 sekundi do kraja, Korkmaz pogađa oba bacanja, Heurtel dobija loptu i ide lik od koša do koša, turska odbrana bukvalno ne postoji, oni nešto skakuću oko njega ko djeca i gledaju ga kako polaže loptu u koš, znači apsolutno nikakva reakcija. Shvatio bih to da su izašli iz bonusa, ali oni imaju jedan mali faul da naprave i ljudi uopšte ne pokušaju da ga makar i faulom zaustave, da ne dođe lako do poena

Dakle, ljudi su lako mogli i u regularnom vremenu izgubiti dobijenu utakmicu, da im nije bilo sudija. Kasnije i u produžetku imaju napad za pobjedu, ali qrčeviti Korkmaz ko amater na terminu... Kad se trebalo qrčiti i unositi u facu nekom Dudi Sanadzeu, to je znao, a kad je gusto i kad se treebaju pokazati mooda...
Priznati nba i el igrači, ljudi koji uzimaju milione od košarke... Vodi ih dvotruki osvajač el... Mada mislim da ovo nije do trenera.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma tu utakmicu je Osman izgubio sa ovim bacanjima,jedno bi bilo dovoljno za pobjedu ,a oba i teoretska sansa bi bila zavrsena,igrac sa takvom reputacijom promasi oba bacanja,kakav je to strah evo jos mi nije jasno ,ovo poslije toga su sve nekako lancane i posljedicne reakcije i greske.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.