Plati porez ckopi jedna Američka, došao si ovdje u jednoj Bosni da peres pare i tajis porez.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:55Jesi to Sam smislio ili ti je neko rekao sta da napises. Sve sto je Celik u proslosti radio (ljudi koji su vodili Celik) sada radi bojac, pere pare preko strani igraca. Pumpaju plate strancima, procenat uzimaju sebi. Za Celik pouzdano znam igraca koji je ima jedan iznos na papiru, a sasvim drugi iznos dobijao. To isto bojac radi sa igracima iz Srbije. Nemam potrebu da ti se pravdam, ali nisam poredio genocidaski klub sa Celikom, jer to mi karakter ne dozvoljava. Vas sad koci politika i Kasimovic, sto uopste nema veze sa desavanjima koja su prethodila ovakvom stanju Celika.avenija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:44Napases mi se cundare i ti i poredjenje sa Čelikom.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 23:07
Polako, to je samo jedno zrno u tegli pjeska. Zavrsice gore nego Celik.
Od nas politika krade i uzima a ovima daje i štima sve.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Onaj celo pomocni samo sto nije uletio i zabio za Borac.
Zoru nedoceko!
Ova Rusija mora biti i kraj ovom savezu.
Zoru nedoceko!
Ova Rusija mora biti i kraj ovom savezu.
- Beduin
- Kontakt:
Dzemidzic heroj, a ne zlocinac. Gradski insan. 
Nek je bosnjo potpisao posudbu novcanih sredstava Borcu, ko bi drugi.
Nek je bosnjo potpisao posudbu novcanih sredstava Borcu, ko bi drugi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vikend je dobro počeo.
Još kad bi danas u Zenici bio x i da Posušje otkine koji bod id Zrinskog. Top.
Još kad bi danas u Zenici bio x i da Posušje otkine koji bod id Zrinskog. Top.
dzemidzicu kurvo pitaraska! stice te ona korona titula kad tad!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Tako je bruka sto je Zeljo dobio titulu u19 lige.
Danas se ocekuje visoka pobjeda Sirokog, najbolja igra
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ako se poslije ovog ne desi nesto radikalno i ne ustanete protiv ovog lopovluka, nemoj da neko se zali na sudjenje ili ista drugo. Nek vas guze dok vam oci ne ispadnu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nista nas nemoze iznenadit.Danas pitari deru Sirokobrjezane sa 3-0.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Stvarno kakav je ovo paradoks, "navijač" Sloge nekome morališe i soli pamet o platama i upumpavanjima

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Kako je moguce da imamo sudije ovakve covjece, kakve oni testove prolaze i sta. Da ne vidi ofsajd od metar, kojeg vidis na tv.u odma ne treba ti ni usporen snimak on trci po liniji i ne vidi ofsajd.strasno i hocemo neku ligu nesto, nema od tog nista.
Ne tako davno jednom klubu u premijer ligi na stadionu grbavica je poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda i umjesto 0:1 nešto kasnije smo imali 1:0.Trener domaćeg tima (inače sumnjivog odgoja i obrazovanja te ponekad bahat i nekontrolisanog ponašanja) ne spomenu ovu situaciju nikada ni u tragovima a zna redovno da kmeči i jadikuje zbog suđenja koje ne ide u korist klubu kojeg trenira.

ma pusti ih,umislili nesto,uzmi im ova dva igraca po krilima i mrtva sredina tabele suCityCity je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:16Ne tako davno jednom klubu u premijer ligi na stadionu grbavica je poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda i umjesto 0:1 nešto kasnije smo imali 1:0.Trener domaćeg tima (inače sumnjivog odgoja i obrazovanja te ponekad bahat i nekontrolisanog ponašanja) ne spomenu ovu situaciju nikada ni u tragovima a zna redovno da kmeči i jadikuje zbog suđenja koje ne ide u korist klubu kojeg trenira.
![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kazem ja jucerCityCity je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:16Ne tako davno jednom klubu u premijer ligi na stadionu grbavica je poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda i umjesto 0:1 nešto kasnije smo imali 1:0.Trener domaćeg tima (inače sumnjivog odgoja i obrazovanja te ponekad bahat i nekontrolisanog ponašanja) ne spomenu ovu situaciju nikada ni u tragovima a zna redovno da kmeči i jadikuje zbog suđenja koje ne ide u korist klubu kojeg trenira.
![]()
Ne spominje sto mu se na derbiju 90 minuta od prvog do zadnjeg zvizduka siljilo i opet nisu dobili
Ne spominje ni siljenje protiv Igmana
Ali zato kad kiksaju ako nema bas na nista vise da se vadi sudija kriv.Gluposti prica ja ne znam kako mu vise ne zabrane da izlazi pred kamere,bruka klub bezveze.O ponasanju tokom utakmice takodjer necu dalje
Sad ispada oni kao nesto drasticno pokradeni a sudjenje izuzetno korektno u 80% utakmice.Bilo je sitni gresaka na stetu i jedni i drugi ali necemo sad pretjerivati.Gol Zelje je sumnjiv koliko i gol Slobode
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 sep 2022, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Opravdavati jednu gresku drugom je samoubistvo, nikako ne shvatam tu ogranicenost uma da gresku opravdas drugom greskom. Promasio si nit, nije bitno kome se sudilo i sta kazem da mi nije jasno da linijski sudija ne vidi ofsajd od metar kojeg ti vidis na tvu odma ne treba ti usporen snimak, on se bavi tim i ne vidi ga na terenu pored linije.
admirrx je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:19ma pusti ih,umislili nesto,uzmi im ova dva igraca po krilima i mrtva sredina tabele suCityCity je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:16Ne tako davno jednom klubu u premijer ligi na stadionu grbavica je poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda i umjesto 0:1 nešto kasnije smo imali 1:0.Trener domaćeg tima (inače sumnjivog odgoja i obrazovanja te ponekad bahat i nekontrolisanog ponašanja) ne spomenu ovu situaciju nikada ni u tragovima a zna redovno da kmeči i jadikuje zbog suđenja koje ne ide u korist klubu kojeg trenira.
![]()
Glup ko noga. Isto ko da kažeš uzmi Parizu Neymara i Mbappea i nema ih niđe. Glupan !