Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne podrzavas rvatsku odma sovinista lolFelixians4 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Nisam bome znao da je šovinizam ovako dopušten i da uopće smatrate o Hrvatima to što smatrame. "HVALA".
Finci odigrali veličanstveno,a nismo ni mi bili uopće slabi,kudikamo ozbiljnije nego 2015. i 2017. kad smo bili pometeni u Osmini,no Markannen je ubio svako brašno u kojem god(a 6 ih se izmijenilo) čuvaru na sebi. Generalno igraju prelijepo,no nemaju snagu i agresivnost u reketu i Španjolci su definitivno presretni izborom protivnika za 1/2.
Šta bi sinoć sa Valančiunasom i dvostrukim NBA All-Starom Sabonisom ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:35evo ga i Markkanen na 40+
sta bi sa onom pricom da NBA igraci ne bi mogli raditi protiv tvrdih evropskih odbrana ono sto rade u NBA cirkusu![]()
O čemu ti,što ne možete normalno komentirati susjedne nacije? Hrvati pljuju i po svojim najjačim sportašima,reprezentacijama,izbornicima,a o košarci vlastitoj misle da je dno dna(što je daleko od točnog). Žalosti me da se ne može komentirati bez vrijeđanja,nipodaštavanja na nacionalnoj,osobnoj bazi s trollanjem.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Sreća pa onaj nesrecnik promasi ono bacanje i pobjegose od nas. Nabili bi ih 30 razlike sa Davidovcem i Kuridzom u petorci.
Oni i dalje zive u uvjerenju da se nesto pitaju u evropskoj kosarci. Osrednja zalost evropske kosarke.
Selami te babo , kaže da nije vaš
Nisam znao da je i Šumska na turniruZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Sreća pa onaj nesrecnik promasi ono bacanje i pobjegose od nas. Nabili bi ih 30 razlike sa Davidovcem i Kuridzom u petorci.
Oni i dalje zive u uvjerenju da se nesto pitaju u evropskoj kosarci. Osrednja zalost evropske kosarke.
Ne trebas biti sovinista, ali si odmah krenuo sa ustasama i tim stvarima i to dovoljno govori o tebi i tvojoj zadrtosti. Cijela Hrvatska javnost je svjesna od medija do navijača da je ova ekipa bezveze sa luzerskim mentalitetom i da nece daleko dokle se nešto ne promjeni, ali zato u svim ostalim sportovima dominira tako da negdje mora biti i crna rupa.Surreal je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:42Ne podrzavas rvatsku odma sovinista lolFelixians4 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Nisam bome znao da je šovinizam ovako dopušten i da uopće smatrate o Hrvatima to što smatrame. "HVALA".
Finci odigrali veličanstveno,a nismo ni mi bili uopće slabi,kudikamo ozbiljnije nego 2015. i 2017. kad smo bili pometeni u Osmini,no Markannen je ubio svako brašno u kojem god(a 6 ih se izmijenilo) čuvaru na sebi. Generalno igraju prelijepo,no nemaju snagu i agresivnost u reketu i Španjolci su definitivno presretni izborom protivnika za 1/2.
Ma pusti budale.Felixians4 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Nisam bome znao da je šovinizam ovako dopušten i da uopće smatrate o Hrvatima to što smatrame. "HVALA".
Apsolutno da jeste, jedan od najboljih hrvatskih kosarkasa ikad.
I ja sam je namah turio na papir.
Yebala vas kocka , imate temu za to
Sumnjam, pa ovi su otputovali kući prije četiri dana.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:30Prvi put gledam Cro na ovom EP, pa oni imaju isti problem zadnjih 10 godina. Organizacija napada. Osrednja evropska reprezentacija.
Msm da bi i sa Bosnom bili li-la da se sastanu.
Pa sam je forum sovinisticki, sta pricate vi? Cenzurisana rec b-a-l-i-j-a ali ne i cetnik i ustasa.Vjeverica777 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:48Ne trebas biti sovinista, ali si odmah krenuo sa ustasama i tim stvarima i to dovoljno govori o tebi i tvojoj zadrtosti. Cijela Hrvatska javnost je svjesna od medija do navijača da je ova ekipa bezveze sa luzerskim mentalitetom i da nece daleko dokle se nešto ne promjeni, ali zato u svim ostalim sportovima dominira tako da negdje mora biti i crna rupa.Surreal je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:42Ne podrzavas rvatsku odma sovinista lolFelixians4 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 16:36Nisam bome znao da je šovinizam ovako dopušten i da uopće smatrate o Hrvatima to što smatrame. "HVALA".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.