Izađi Nardine sam
3-0 smo trebali voditi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čekam Panteliju da mi elaborira kako je Halid novi Maicon.holyman je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:14Halid v2GalileoGalilei je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:06Tomašević je dobar atletičar, ali nema fudbalsku inteligenciju. Takvi su najgori.
Čist crveni Đokanovića je ovo biobodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:26Koliko mi imamo glupih igrača u ekipi to je čudo. Ono baš neinteligentnih... za ove žute Džafića i Andreja treba kazne pisati. Peci je mogao i crveni za ovo dobiti, ja ne znam šta momak radi.
3 zicera s 5 metara promašena u prvih 15 minuta, i sad se pati do kraja utakmice. Nekad mi je Feđe žao... Dal ne zna lopte primiti, ko od panj da se odbije svaki put kad je dobije.![]()
Ruši lika na centru ebote, nikakva opasnost. Nikad neću skontati ovako glupe startove, tzv. mentolski startovi.bodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:26Koliko mi imamo glupih igrača u ekipi to je čudo. Ono baš neinteligentnih... za ove žute Džafića i Andreja treba kazne pisati. Peci je mogao i crveni za ovo dobiti, ja ne znam šta momak radi.
3 zicera s 5 metara promašena u prvih 15 minuta, i sad se pati do kraja utakmice. Nekad mi je Feđe žao... Dal ne zna lopte primiti, ko od panj da se odbije svaki put kad je dobije.![]()