u pravu si, ostavise Poceka u igri, el sudije bi ga poslale u svlacionicu
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Srbija bi mogla imati bas ozboljnih problema protiv Slovenije zbog Jokiceve odbrane picka. Preduboko ostaje, a protiv Doncica, Dragica i Tobeya to moze biti recept za katastrofu. Melli je skoro svaki pick bio otvoren.
$
То је ' са $ ". $ у $ све, а у $ " & " %.
" ту је оно ¥ ", & $ ' '-у $ стране ?. ? посао су у ' $ " " " $ је о $ ". & ' је & $ ? " " $.
То је ' са $ ". $ у $ све, а у $ " & " %.
" ту је оно ¥ ", & $ ' '-у $ стране ?. ? посао су у ' $ " " " $ је о $ ". & ' је & $ ? " " $.
Kako igra micic wow
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
teraj **** napolje
Haha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nidje veze
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva žabarska forica talijanskog trenera 

Jel nabacio ikome s forum
Ako srbi ne udju u zavrsincu sa plus 10 moze svasta bit iako su za klasu jaci..jer nek ove krene sut na kraju guravo
Nisu sudije nesto pomogle nikom, mozda malo na stranu srbije..al fkt par fulova izmisljenu, al haj kad more janisu doncicu nek su i jokicu

Ako srbi ne udju u zavrsincu sa plus 10 moze svasta bit iako su za klasu jaci..jer nek ove krene sut na kraju guravo
Nisu sudije nesto pomogle nikom, mozda malo na stranu srbije..al fkt par fulova izmisljenu, al haj kad more janisu doncicu nek su i jokicu
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 11 sep 2022, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Stvarno sudije mogu okrenuti neutralne gledaoce da pocnu navijati kontra nekoga, pa jel realno da ovoliko sviraju kontra italijana, tacno ovo prvenstvo su sudije unistile
Bum bum
- akisarajevo92
- Kontakt:
haj sto izmisljaju slobodna za srbe, nego sto su italijanima dali 5 tehnickih. Ali o ovome se govorilo, kvalitet grupe Srbije je bio katastrofa sad tek dolazi pravi izazovi, a moglo bi se i past na prvom
Ovo mogu samo Italijani

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igraci uloge Srba su bili maestralni svaku utakmicu još od kvala za SP, pitanje je bilo šta će se desit kad im stane šut. Ovo je pravi test za njih protiv nezgodne ekipe
#Punoljetstvo
Ouu e sad bas sudije jedu vnago
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Spissu šuriiiiiii
Hahaha siluju sudije italiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.