Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
šta kaže Tegeltija, ili je njegova zemlja Slovenija hahahaha
Hhahahahhahaha, protiv sudijaaaaaa, vozi kuciiiiiiiii
Golemo, već jedan choke sa Đorđevicem, a evo i drugi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jel neko skontao da je na danasnje sve tri utakmice rezultat 94-86 

Orkestar:ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:34Zasad djelujemo kao savrsen orkestar. Odlican pregled, brza tranzicija i prvi favorit definitivno za zlato.
Imamo 2 odlicne postave, čak i MJK doprinosi. Uzivanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
@igrajlopte 🐦

Điha, điha nazad

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
To ovaj, najavio da ce Italiju prenositi sam ali da ce mec 1/4 finala prenositi sa nekim kolegomShategabri je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:57Reče da garantuje kako će talijanski selektor plakati na kraju utakmice![]()

sinoc su se i Nurkica dotakli u podcastu sa nekim ruznim rijecima o njemu
Don't believe the hype.
Pa na kraju su i istjerana. Uslisila mu se zelja realno.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 sep 2022, 19:59Al cim je onaj brat napiso “teraj gov.na napolje” kreno preokret![]()
Dosle na naplatnu silne kafane i izlasci tokom priprema + prelagana grupa koja je zamazala oci svima.
Zar su stvarno mislili nesto uraditi sa fakin Kuridzom,Marinkovicem,Risticem kojim je Buducnost vrh karijere
Zar su stvarno mislili nesto uraditi sa fakin Kuridzom,Marinkovicem,Risticem kojim je Buducnost vrh karijere

Jokicu plati konjaaaaaaaaaaaaaaaa
a ova dvojica gore smrdljivaca stavljaju thumbnail Doncica i Kuzme da navuku raju, napiso im to brisu komentari smrdi
a ova dvojica gore smrdljivaca stavljaju thumbnail Doncica i Kuzme da navuku raju, napiso im to brisu komentari smrdi
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 11 sep 2022, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bukvalno najbolji vikend ikad.
Gdje su nasi Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti? kardec, marconato, salex i ekipica?
Jeste se i bili digli do nebesa
Mamma Mia Grande Italia!!!
Jeste se i bili digli do nebesa

Mamma Mia Grande Italia!!!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Čekaj, zar oni, prvaci svemira, nisu već ovo osvojili?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hoce to kad igra nebeski narod, poruka s nebesaNebeskaSila96 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:00Jel neko skontao da je na danasnje sve tri utakmice rezultat 94-86![]()

Kalinic, Lucic, Jaramaz i Marinkovic 26 poena...PREMOCNI GUDURA CITAVA 2..Osim micica vanjska linija srbije je go qrac. Jednostavno Lucic i Kalnic sljakeri u odbranikoji ne mogu pogodit, jaramaz i vanja nisu taj nivo ..
Guduric kao i svaki put, vjerovatno najozvikaniji igrac od svih ma svijetu a da nemaju makar 15ppg
Jokic i Micic svaka cast za nastup nisu podbacili vukli su koliko mogu
Guduric kao i svaki put, vjerovatno najozvikaniji igrac od svih ma svijetu a da nemaju makar 15ppg
Jokic i Micic svaka cast za nastup nisu podbacili vukli su koliko mogu
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 11 sep 2022, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Nasem narodu kao i na svakom turniru ostalo da se raduje porazima Srbije. Jer nema cemu drugom. Tugy plaky.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nista drugacije nisu pisali ni Srbi na svojim portalima kad smo mi popusili od Litvanije
Don't believe the hype.
To sam racuno prije onih bacanja.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:00Jel neko skontao da je na danasnje sve tri utakmice rezultat 94-86![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.