Je li je pitao Senad šta o ratu ?Kosarka123 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:44Bas me razočarao Senadmarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 sep 2022, 19:53Kakav nevidjen glupan je ovaj Senad. Budaletina mozga opranog kokainom, ni sam ne zna ni sta prica ni pita.
Jasna, sve pohvale, ostala čvrsta do kraja
Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
Kosarka123
- Kontakt:
Jeste o SDAbombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:13Je li je pitao Senad šta o ratu ?Kosarka123 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:44Bas me razočarao Senadmarlostanf1eld je napisao/la: ↑10 sep 2022, 19:53
Kakav nevidjen glupan je ovaj Senad. Budaletina mozga opranog kokainom, ni sam ne zna ni sta prica ni pita.
Jasna, sve pohvale, ostala čvrsta do kraja![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Senada vrijedi gledati samo kada su izbori i to je to , kokain mu mozak spržio ...Kosarka123 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:16Jeste o SDAbombaysaphire je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:13Je li je pitao Senad šta o ratu ?Kosarka123 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 21:44
Bas me razočarao Senad
Jasna, sve pohvale, ostala čvrsta do kraja![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
Kosarka123
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel ovo i Nikolina Babic trudna 
Ni ona ne putuje u Australiju?
- marlostanf1eld
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja mislim da Marica uopšte nije trudna, druge stvari su tu u pitanju
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Cuj nije uopste trudna hahah pa zar nije lakse slagati da je povreda neg trudnoca, svakako ce se znati za pola godine.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:24Ja mislim da Marica uopšte nije trudna, druge stvari su tu u pitanju
-
Kosarka123
- Kontakt:
Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine krenula je večeras na dugi put do Australije, gdje će po prvi put u historiji nastupiti na Svjetskom prvenstvu.
Selektor Goran Lojo poveo je sljedeće igračice: Milica Deura, Nikolina Elez, Nikolina Knežević, Anđela Delić, Nikolina Delić, Matea Tavić, Miljana Džombeta, Dragana Domuzin, Jovana Marković, Hanna Halilović, Ajla Selimović, Ajla Ikanović.
Jonquel Jones naknadno će se ekipi priključiti u Sidneju, nakon što odigra WNBA finale sa svojim timom, Connecticutom.
Selektor Goran Lojo poveo je sljedeće igračice: Milica Deura, Nikolina Elez, Nikolina Knežević, Anđela Delić, Nikolina Delić, Matea Tavić, Miljana Džombeta, Dragana Domuzin, Jovana Marković, Hanna Halilović, Ajla Selimović, Ajla Ikanović.
Jonquel Jones naknadno će se ekipi priključiti u Sidneju, nakon što odigra WNBA finale sa svojim timom, Connecticutom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde djevojke našeKosarka123 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 22:24Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine krenula je večeras na dugi put do Australije, gdje će po prvi put u historiji nastupiti na Svjetskom prvenstvu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Čudi me kako niko ne spominje da recimo Vrancic nije zvao ni na pripreme a i odabrao Halilovic ispred Miseljic.50 nekih centara od kojih ce jedino minute dobiti Markovic najvjerovatnije i mozda Selimovic ako joj se smiluje.
Jesu dvije Ajle i Markovicka bolje od Sare Heljic? Zasto nje nema?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 22:29Čudi me kako niko ne spominje da recimo Vrancic nije zvao ni na pripreme a i odabrao Halilovic ispred Miseljic.50 nekih centara od kojih ce jedino minute dobiti Markovic najvjerovatnije i mozda Selimovic ako joj se smiluje.
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Sara je povrijeđena .Ajla je definitivno bolja i od ove Marković i Ikanović ali bojim se da će Marković zbog dobrog drugarstva sa sestrama Delić dobiti prednost ispred Ajle.Ghuraba je napisao/la: ↑11 sep 2022, 22:45Jesu dvije Ajle i Markovicka bolje od Sare Heljic? Zasto nje nema?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 22:29Čudi me kako niko ne spominje da recimo Vrancic nije zvao ni na pripreme a i odabrao Halilovic ispred Miseljic.50 nekih centara od kojih ce jedino minute dobiti Markovic najvjerovatnije i mozda Selimovic ako joj se smiluje.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Vrančić je samu sebe izbacila zbog slika sa srbijanskom zastavomShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 22:29Čudi me kako niko ne spominje da recimo Vrancic nije zvao ni na pripreme a i odabrao Halilovic ispred Miseljic.50 nekih centara od kojih ce jedino minute dobiti Markovic najvjerovatnije i mozda Selimovic ako joj se smiluje.
Meni najjace kad ona starka komentariše na engleskom,pa kaže : DžoM Be Taaa
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ma nista od Jones gubi 0-1 u WNBA finalu.
Navijati da izgubi 0-3 da se dozove pred nastupe ali tanko je to.
Navijati da izgubi 0-3 da se dozove pred nastupe ali tanko je to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Pa i ovo što su stigli do finala je isto velika sreća.Čikago je zabio samo 5 poena u zadnjoj četvrtini a imali su 9 razlike 4 i pol minuta prije kraja.Las Vegas daleko najbolja ekipa u ligi ,još imaju boljeg trenera,veću širinu i odmornije startere ,treba da se cudo desi da Konektikut uzme finale.
Ma navijamo da bude metla.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 21:24Pa i ovo što su stigli do finala je isto velika sreća.Čikago je zabio samo 5 poena u zadnjoj četvrtini a imali su 9 razlike 4 i pol minuta prije kraja.Las Vegas daleko najbolja ekipa u ligi ,još imaju boljeg trenera,veću širinu i odmornije startere ,treba da se cudo desi da Konektikut uzme finale.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- NerminFatic
- Kontakt:
Cinjenica da Marica zatrudni u godini SP je tako cudna i stupidna da je tesko razumjeti. Jedino ako se povreda otegla da bi i tada bila odsutna, u sto sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, Goalgetter, N3R3D, Vaya i 35 gostiju.