Eurobasket 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2022
Na stranu sve mane, zaista se ne sjecam zanimljviijeg EB, svaka repka igra niko gace ne skida..osim VB, Holandije koji ovjektivno i nemaju roster
Eo osim slovenija belgija svaka tekma je bila rezultataki neizvjesna
Eo osim slovenija belgija svaka tekma je bila rezultataki neizvjesna
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko ostavlja prostora saigracima Janis, da znaju upola iskoristiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ok znači ta svemirska Srbija je tu negdje s Hrvatskom. BiH je ispala u skupinama što je čini najvećim odronom u regiji. To je ok.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- kraljttbvb
- Kontakt:
Do sad ove 3 utakmice završile 94-86.
Hoce li i Grci i Česi nastaviti današnju tradiciju?
Hoce li i Grci i Česi nastaviti današnju tradiciju?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sve ok onda. Mislio sam da je iz Srbije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta treba da urade da dobiju tehnicku i nesportsku...
Zamalo
Da su sudije nisu pustile Grke u zadnjoj četvrtini da biju u odbrani bilo bi ovo vrlo izvjesno pobjeda Češke. Kako god, dobro su se predstavili i u većem dijelu meča odlično zatvarali Janisa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Zamalo

- Pensioner26
- Kontakt:
Syebase Česi za jedan koš da sve 4 završe istim rezultatom
Treba im video poništiti neki koš..

Zbog Pozzecca volo bih da nekim čudom ovo Italija osvoji
Danas se igralo do 94
15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Poraženi bi igrali do 86, da nisu Česi zeznuli

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hahah zamalo i ova zavrsi 94:86
Ukrajina - Poljska 86:94 utakmicu dobili formalni gosti
Finska - Hrvatska 94:86 utakmicu dobili formalni domacini
Srbija - Italija 86:94 utakmicu dobili formalni gosti
Grcka - Češka 94:88 utakmicu dobili formalni domacini
Da je ostao jos jedan par pa, da je dati kucu i auto na to, da ce dobiti utakmicu formalni gost
Ukrajina - Poljska 86:94 utakmicu dobili formalni gosti
Finska - Hrvatska 94:86 utakmicu dobili formalni domacini
Srbija - Italija 86:94 utakmicu dobili formalni gosti
Grcka - Češka 94:88 utakmicu dobili formalni domacini
Da je ostao jos jedan par pa, da je dati kucu i auto na to, da ce dobiti utakmicu formalni gost

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Klasicni pacenik iz manjeg bh. entiteta bez svoje drzave i reprezentacije.
Srbija je pocela furat to isto, fudbal crveni kosarka plavi

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Felixians4
- Kontakt:
Ovo je sve na svijetu. Igrače iz prvog i drugog teama Eurolige naziva panjevima,zato su Polonara,Spissu i Tonut svjetske klase crem de la creme. Na to nadodati da Kalinić ima briljantne postotke na ovom EB(Lučić kriminalne,a inače je izuzetan šuter),a ne mogu zabiti šut. Logika?RoninX je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:10micic se bas stegao. od panjina poput kaline i lucica i ne ocekujes da zabiju otvoren sut. guduric i marinkovic srpska verzija hasandica. onaj bugarin milutinov sporiji od lerica. na kraju....ostane samo Jokic kao klasa. ne vjerujem da ce vise htjeti da se cima s bogaljima.
Dajte ono,ko da niste nikad pratili sport pa sada radite da su se prošetali skupinom pa došla premoćna Italija(lani ih skinuli na kvalama) pa su kao Srbi slabi. Turniri su takvi,a Pešić će biti na tapeti,no i Đorđević i Kokoškov podjednako zasrali u zadnjim navratima. Litva je kvalitetnija od Španjolske pa eto,izugili 4/4 tijesna dvoboja. Vi tukli Sloveniju jedini na zadnja 2 EB zadnja.
Španija - Finska, očekujem da će Španija proći iako priželjkujem da to budu Finci. Uvjeren sam da Španci neće tako lako dozvoliti Markanenu da se razmaše kao Hrvati, a onda je već upitno mogu li vremešni Salin, Koponen i ostala klapa imati šuterski dan da izvuku tu pobjedu.
Njemačka - Grčka, jedva čekam da vidim sudijski kriterij na tom meču
Moglo bi biti svega, sad na stranu sudije al' Njemačka ipak nekako igra ljepšu košarku, više bih volio da oni prođu ali dajem podjednake šanse i njima i Grcima.
Slovenija - Poljska, ovo mi je nekako zicer četvrtfinala, očekujem rutinski prolaz Slovenaca i lakši meč nego protiv Belgije.
Francuska - Italija, isto će biti pravo zanimljiv duel, volio bih da Talijani prođu zbog stila igre ali iskreno očekujem da prođu Francuzi. Nekako vjerujem da će oni iskoristiti to što im protivnik nije Srbija, a i vala poznavajući Italiju vrlo je lako moguće da će im se šut ugasiti već sljedeći meč.
Njemačka - Grčka, jedva čekam da vidim sudijski kriterij na tom meču

Slovenija - Poljska, ovo mi je nekako zicer četvrtfinala, očekujem rutinski prolaz Slovenaca i lakši meč nego protiv Belgije.
Francuska - Italija, isto će biti pravo zanimljiv duel, volio bih da Talijani prođu zbog stila igre ali iskreno očekujem da prođu Francuzi. Nekako vjerujem da će oni iskoristiti to što im protivnik nije Srbija, a i vala poznavajući Italiju vrlo je lako moguće da će im se šut ugasiti već sljedeći meč.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.