Šta mislite, izbacit il' ubacit štogod? Ako ima prijedlog koji bi trebao proći barem 60%

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ovaj tiket sam u poruci dobio jutros na travianu od clana saveza...Papalukas je napisao/la:Evo ljudi pogledajte sta mi je prijatelj prosao, inace da napomenem udje par puta mjesecno u kladionicu i nikad ne stavi vise od markicu)
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6
Pa dobro,ja sam ovdje naveo kao iznenadjenje,pa valjda dodje,sta mislis o ovom prvom tiketu,imal kakvih sansi makar on,imam jos jedan al sa dva prelaza,tesko da ce doci,postavljen je ovdje,ja mislim na prethodnoj strani.SPY je napisao/la:Bilbao po meni ne bi trebao biti neko veliko iznenađenje, u jako dobroj su formi od zadnjh 5 utakmica 4 pobjede i 1 remi. Dok majorka ima 3 poraza, 1 remi i 1 pobjedu. Debakl na svom terenu prošli put.
Imam i ja Chelsea, Novaru i dodao sam Bilba X2. Mislim da je bolje danas manje parova odigrat na peticu.harry_90 je napisao/la:Pa dobro,ja sam ovdje naveo kao iznenadjenje,pa valjda dodje,sta mislis o ovom prvom tiketu,imal kakvih sansi makar on,imam jos jedan al sa dva prelaza,tesko da ce doci,postavljen je ovdje,ja mislim na prethodnoj strani.SPY je napisao/la:Bilbao po meni ne bi trebao biti neko veliko iznenađenje, u jako dobroj su formi od zadnjh 5 utakmica 4 pobjede i 1 remi. Dok majorka ima 3 poraza, 1 remi i 1 pobjedu. Debakl na svom terenu prošli put.
Papalukas je napisao/la:Evo ljudi pogledajte sta mi je prijatelj prosao, inace da napomenem udje par puta mjesecno u kladionicu i nikad ne stavi vise od markicu)
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6
Ponedjeljkom je tesko pogodit,za sutra cuvam pare,mozda se nesto i dobije..Sad igram live kladjenje sa drugom,tu me ide dobro zasad.Sretno ti da prodjesSPY je napisao/la:Imam i ja Chelsea, Novaru i dodao sam Bilba X2. Mislim da je bolje danas manje parova odigrat na peticu.harry_90 je napisao/la:Pa dobro,ja sam ovdje naveo kao iznenadjenje,pa valjda dodje,sta mislis o ovom prvom tiketu,imal kakvih sansi makar on,imam jos jedan al sa dva prelaza,tesko da ce doci,postavljen je ovdje,ja mislim na prethodnoj strani.SPY je napisao/la:Bilbao po meni ne bi trebao biti neko veliko iznenađenje, u jako dobroj su formi od zadnjh 5 utakmica 4 pobjede i 1 remi. Dok majorka ima 3 poraza, 1 remi i 1 pobjedu. Debakl na svom terenu prošli put.
ja u Derby-u...muhovic je napisao/la:
..a u kojoj kladionici vi to igrate na boje ?! ..posto u Millenniumu gdje ja igram,moze se igrati samo na brojeve,od 1 do 48
on igra u Remiu ,i tamo suhodža je napisao/la:Fulham-Chelsea...2
Fenerbahce-Kayserispor...1
Fulham-Chelsea...Preko 10,5 kornera
B.Griffin...Preko 21,5
kvota : 9,85
p.s.
@ hary
koje boje najčešće igraš na Bingu ??
Kod: Označi sve
http://www.premier-kladionica.com/detached/pracenje_listica/19316789391761-445175574
volimliverpool je napisao/la:Legendo,moja preporuka što se tiče Bet Livea-uvijek,baš uvijek igraj broj 5.Kada igram u Bet Liveu (u zadnje vrijeme slabije) peticu nikada ne izostavljam.
Inače moja dobitna kombinacija u toj kladi je :
5,10,20,30,40,43.
U Formuli:
Crvena boja i 7,19,27,30,39,46.
Eto šta najčešće igram i šta prvo igram u te dvije klade što se tiče Binga.
E jbg sad.legenda reala je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Legendo,moja preporuka što se tiče Bet Livea-uvijek,baš uvijek igraj broj 5.Kada igram u Bet Liveu (u zadnje vrijeme slabije) peticu nikada ne izostavljam.
Inače moja dobitna kombinacija u toj kladi je :
5,10,20,30,40,43.
U Formuli:
Crvena boja i 7,19,27,30,39,46.
Eto šta najčešće igram i šta prvo igram u te dvije klade što se tiče Binga.
igram je, jednu igram 1,10,15,20,22,43
drugu 5,10,15,20,22,43
uvijek izađu svi brojevi,e sad zavisi na koliko para ,pretežno 7ili 9 maraka
a jedan broj uvijek čekam sa stoje ili sedamdeset
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.