FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
29 februara u 12 satiBaby je napisao/la:Kad je izvlačenje parova kupa ?

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jesi siguran ?gavran je napisao/la:29 februara u 12 satiBaby je napisao/la:Kad je izvlačenje parova kupa ?

Bravo Kralju za post !!!zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje ima pojedinaca kome niko ziv ne valja jer eto nismo u ovih zadnjih 12 mjeseci osvojili "65 titula prvaka BIH i 48 puta bili pobjednici kupa i uz to jos nismo osvojili ligu prva 7 puta"????????????????? Zeljini igraci ne gladaju, ne zaduzujemo se, aktuelni smo prvaci, i ove sezone se borimo za titulu na dva fronta, Zeljo igra u Evropi i ove godine, radi se ne rakonstrukciji Grbavice i sad opet se nadze neko ko hoce da soli pamet..
Safet Susic "razmisljam da pozovem Misimovica da trenira sa Zeljom ili Sarajevom"
Nikad nisu pojedini zadovoljni ovim sto imamo, a to sto imamo ( mislim na cjelokupan klub i na ono u njemu ) je najbolje u Drzavi i to daleko najbolje !!!---> al opet ni to nije dovoljno.
Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se

@seyo : svaki ozbiljan klub svake godine mjenja garnituru dresova, a ta garnitura se sastoji od 2 ili 3 varijante dresova (rezervni ) Tako to sto ti pises nije bas tako

@nick : Cuj ova uprava se zaduzila pa nekom ostavila U "amanet" da otplacuje taj "dug "

Jel to tebi Zujo uzeo pare pa rekao da ce ti vratit na rate, nekoliko mjeseci proslo a jos ti nije uplatio ni prvu ratu

Znaci hocu da kazem da ne pises, da bi napisao nesto i da ti se broj postova digne za 1, nego ako hoces vec da napises da bude neke koristi od tog posta, a ne da pises neke stvari o kojima nemas POJMA, i da bude stvar gora, to je negativna kritika na covjeka koji je donio PUNO ovom Želji.
I et sad nesto pozitivno da napisem

Evo nama para od transfera ovog decka

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/edi ... lige/51791
Kolko imamo od njegovog trabsfera zna li se ?

Razumijes ti mene burazere moj 

Ma Toni brate ima ih hoce sve preko noci.. Eto Man.Utd, Barselona itd.. su nam postali klubovi sa kojima se trebamo mjerit LOL a nikako da shvate osnovne stvari npr. stabilnost kluba u nizu od par godina dovest ce do boljih rezultata i vise para. Cim imas vise para imas vise igraca koje mozes sebi priustit i samim tim povecati sebi izglede za jos bolje rezultate itd.. da ne odugovlacim. I taman opet sve kad bude cakum pakum za nas i kad budemo ako Bog da osvojili titulu prvaka BIH 5-6 godina za redom i kada Grbavica bude renovirana opet se ne mozemo poredit sa Barsom, United itd.. Treba biti realan u ovako doba ja sam sretan sto smo prvaci i sto smo koliko toliko stabilan tim i sto vise ne gledam neke Leotare, Brotnjo itd.. kako uzimaju titule a mi se borimo da prezivimo..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
mislim 15%Luca.Toni je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Vidim ovdje ima pojedinaca kome n
I et sad nesto pozitivno da napisem![]()
Evo nama para od transfera ovog decka
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/edi ... lige/51791
Kolko imamo od njegovog trabsfera zna li se ?
Einigkeit und Recht und Freiheit
rijetko pisem a svakodnevno citam vijesti , sigurno da su mnoge zamjerke za rad kluba na mjestu i da u svakom segmentu postoji mjesta za veliki napredak , ali taj napredak je itekako evidentan u odnosu na predhodne godine i ima trend rasta , vezano za proslavu hajduka i nasu proslavu , tesko se tu mogu povlaciti paralele 100 god nije isto kao i 90 god a meni ova proslava hajduka koji mi je drag veoma vise lici na neki vasar nego ozbiljnu proslavu ozbiljnog kluba , koncert neke pjevaljke koja pokazuje gacice , bakljada i vatromet , slavija iz praga , svaka cast torci ali hajduk je napravio seljacku zabavu i sigurno uzdrmao ugled kluba
omladinski nazadovao! marketing je isti kao i sa proslom upravom jer je direktor isti, u silaznoj putanji je konstantno, samo je pitanje kada ce se zamazati oci novim momcima koji bi radili volonterski! Taj isti marketing zajedno sa sportskim direktorom je rekao da ne treba web stranica klubu jer nemaju nista od toga!!???!!!??? sreca pa nemaju vece ovlasti...Luca.Toni je napisao/la: Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se![]()
@seyo : svaki ozbiljan klub svake godine mjenja garnituru dresova, a ta garnitura se sastoji od 2 ili 3 varijante dresova (rezervni ) Tako to sto ti pises nije bas tako![]()
Mozes nabrajati svasta kada nisi upucen...zujo, amar, cviko (ima jos par ljudi koji se ne eksponiraju a rade solidno) ostalo je 0 bodova, cak su neki i u minusu

za dresove: joma dvije garniture, pa legea dvije, pa onaj coli sto je poklonio

i cudi me da nisu opet izvalili kako se otvara fan shop...
I prestanite ponizavati Zelju sa kompleksima nize vrijednosti...ako vama nije Zeljo velikan ima nekih kojima jeste...ako vam je zivotni moto "suti dobro je samo nek se ne puca" ima nekih koji zele uvijek vise...bolje!
Nije to pohlepa nego ambicija! Svaka kritika je dobra kritika!
I haj kad me krenulo, yebalo vas ne citanje postova...procitajte dva puta pa replicirajte nekome, a ako niste shvatili pitajte ga je li "to i to" mislio, ako jeste, opletite! I yebali vas "argumenti" tipa "5 godina tuge cemera" i "kad nas je bilo hiljadu"! Ko god pokusa da kontrira to kaze, covjek bi rekao 10 000 ljudi islo a ne 1000! Bezbeli su se svi registrovali ovdje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- partibrejker1921
- Kontakt:
Moja je mana uvijek bila što sam se u potpunosti uvijek slagao s onim što Seyo kaže : )) Tako je i sad, aferim.Seyo_TM je napisao/la:omladinski nazadovao! marketing je isti kao i sa proslom upravom jer je direktor isti, u silaznoj putanji je konstantno, samo je pitanje kada ce se zamazati oci novim momcima koji bi radili volonterski! Taj isti marketing zajedno sa sportskim direktorom je rekao da ne treba web stranica klubu jer nemaju nista od toga!!???!!!??? sreca pa nemaju vece ovlasti...Luca.Toni je napisao/la: Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se![]()
@seyo : svaki ozbiljan klub svake godine mjenja garnituru dresova, a ta garnitura se sastoji od 2 ili 3 varijante dresova (rezervni ) Tako to sto ti pises nije bas tako![]()
Mozes nabrajati svasta kada nisi upucen...zujo, amar, cviko (ima jos par ljudi koji se ne eksponiraju a rade solidno) ostalo je 0 bodova, cak su neki i u minusu
za dresove: joma dvije garniture, pa legea dvije, pa onaj coli sto je poklonio, pa oni reklamni sto su samo zadnju tekmu odigrali i par prijateljskih, pa idemo ova sezona, dvije garniture i sada idu retro (sto je super samo trebaju cijelu polusezonu odigrati a ne jednu/dvije tekme)...nemoj ziv bio.
I prestanite ponizavati Zelju sa kompleksima nize vrijednosti...ako vama nije Zeljo velikan ima nekih kojima jeste...ako vam je zivotni moto "suti dobro je samo nek se ne puca" ima nekih koji zele uvijek vise...bolje!
I haj kad me krenulo, yebalo vas ne citanje postova...procitajte dva puta pa replicirajte nekome, a ako niste shvatili pitajte ga je li "to i to" mislio, ako jeste, opletite! I yebali vas "argumenti" tipa "5 godina tuge cemera" i "kad nas je bilo hiljadu"! Ko god pokusa da kontrira to kaze, covjek bi rekao 10 000 ljudi islo a ne 1000! Bezbeli su se svi registrovali ovdje...
Sve je to ok Sejo i u nekim stvarima se slazemo samo npr. evo uzmimo tu marketing sluzbu sta zapravo znamo o njoj? Koliko para imaju na raspolaganju da reklamiraju klub? A o ambicijama kluba ja mislim da nema ni jednog jedinog manijaka koji ti nece reci da su ambicije titula svake godine i liga prvaka samo se razlikujemo u misljenju kako doci do njega. Ja kazem prije ove garniture klub je bio pred kolapsom a sada? Pa zasto tim ljudima da podmecmeo nogu?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ovako, Izvini ali moram te ispravit odmah.Seyo_TM je napisao/la:omladinski nazadovao! marketing je isti kao i sa proslom upravom jer je direktor isti, u silaznoj putanji je konstantno, samo je pitanje kada ce se zamazati oci novim momcima koji bi radili volonterski! Taj isti marketing zajedno sa sportskim direktorom je rekao da ne treba web stranica klubu jer nemaju nista od toga!!???!!!??? sreca pa nemaju vece ovlasti...Luca.Toni je napisao/la: Ja sam prezadovoljan sa svim u klubu : prvi tim, omladinski pogon koji se dosta popravio, marketing koji je dozivio preporod dolazkom nove uprave, sponzori kojih je svakim danom sve veci broj ( u jako teskoj situaciji u drzavi ) brojem navijaca itd itd ne mogu nabrajat sta je sve dobro uradila uprava, al et to vam izgleda nije dovoljno. Puno gledate Barselonu cini mi se![]()
za dresove: joma dvije garniture, pa legea dvije, pa onaj coli sto je poklonio, pa oni reklamni sto su samo zadnju tekmu odigrali i par prijateljskih, pa idemo ova sezona, dvije garniture i sada idu retro (sto je super samo trebaju cijelu polusezonu odigrati a ne jednu/dvije tekme)...nemoj ziv bio.
pod 1. Omladinski pogon nije nazadovao to je sigurno ! evo pokazatelji istina mali su ovaj mali Zolotic i mali golman vedran, ima tu jos dosta nada, i ono sto je sigurno je da se sa omladinskim pogonom radi ozbiljno to ti sigurno kazem, ali naravno tu jos ima mjesta za ogroman napredak, i mislim da je to ono sto Ti želis da kazes i ako je tako tu se Slazemo.
2 Marketing-nije tacno da je marketing potpuno isti ili da je jos losi, pogledaj kolko se radi na promociji kluba: sjeti se "željo TV", pa onda se patentirao naziv" f k Željeznicar " i to smo MI orvi ( tj Zujo i kompanija ) uradili u cijeloj drzavi mozda cak i sire nisam siguran. onda oko tih dresova koji se ne proizvode da bi se trosile pare nego naprotiv, da bi ih neko kupio i zaradile pare, jer svaki klub mjenja dresove svake sezone, pa cak i u sred sezone, cis primjer je BAyern koji je u zadnje 2 godine promjenio bar 3-4 garnature dresove. Postavlja se pitanje STO ? odg je radi prodaje istih, te nova moda- nova garnatura, te "prisjecanje" ekipe iz neke i neke godine- nova garnitura u fazonu tih "nekadasnjih " dresova itd itd Da nastavimo sa marketingom : Samo pojavljivanje "nasih "ljudi tj ljudi iz kluba u medijima je neka vrsta promocije i marketinga, a pojavljivanja je bilo i tekako, (dnevni avaz vazda jedna strancia o Zelji (pripreme stadion ovo ili ono ) ****.ba, pa onda sve TV stanice ce najradije reci nesto O Želji pa makar i nebitno nego o nekom drugom premijerligašu itd itd )
Mislim da ovo gore napisano jasno pokazuje da se itekako DOBRO radi. tu naravno ima mjesta na NAPREDAK i tu se slazemo.
Ali ono sto bih htio da istaknem je : NE MOZE SVE PREKO NOCI !!!
Razumijes ti mene burazere moj 

o kakvom podmetanju pricas? ako ukazujemo na jako lose stvari koje se moraju dovesti u red jer to Zeljo MORA imati puno bolje, to nije podmetanje nogu niti ometanje rada! Ova ista garnitura nije htjela da cuje o Zelji proslih godina, svi su ledja okretali kada je trebalo pomoci oko sranja koja su ONI manje/vise napravili, ali sada se sve to zaboravlja! Da nije faruka bilo ne bi kluba bilo. Ko ima acc na "top secret" forumu lako moze doci do podataka koje je faruk iznio ljudima iz udruzenja. Klub tada nije napredovao ali nije se ni zaduzivao. Trebao je incijalni kapital, koji su unijeli u klub ovi trenutni. Marketing sluzba moze da zivi sama od sebe, ko kaze drugacije ne mora nuzno lagati ali sigurno nema pojma o marketingu. Iznosim ti opcenito misljenje o tome a ne podatke iz kluba koje ne treba da interesuju siru publiku. pa bolan fan shop se otvara preko godinu?!?! Pa na trepavicama bi ga napravio do sada!zeljocity je napisao/la:Sve je to ok Sejo i u nekim stvarima se slazemo samo npr. evo uzmimo tu marketing sluzbu sta zapravo znamo o njoj? Koliko para imaju na raspolaganju da reklamiraju klub? A o ambicijama kluba ja mislim da nema ni jednog jedinog manijaka koji ti nece reci da su ambicije titula svake godine i liga prvaka samo se razlikujemo u misljenju kako doci do njega. Ja kazem prije ove garniture klub je bio pred kolapsom a sada? Pa zasto tim ljudima da podmecmeo nogu?
Luca_toni molim te pribavi info u vezi ZeljoTV i prodaju godisnjih, pa ce ti biti jasne neke stvari (ima search pa pretrazi), ne mogu svaki put pisati. A sto se tice omladinskog, posto me ne znas pa mi ne mozes vjerovati na rijec, pitaj bilo kojeg trenera kako se radi kod nas u omladinskom (naravno nekog sa strane) i kakvi su arsini itd
Za marketing nisam rekao da je losiji, prije ga nije ni bilo ali hocu da kazem da to sve guraju neki drugi ljudi a ne ljudi iz marketinga, oni(on) su isti ostali.
Za marketing nisam rekao da je losiji, prije ga nije ni bilo ali hocu da kazem da to sve guraju neki drugi ljudi a ne ljudi iz marketinga, oni(on) su isti ostali.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Od kad je to 2011. prestupna godinagavran je napisao/la:29 februara u 12 satiBaby je napisao/la:Kad je izvlačenje parova kupa ?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahahahahahBianconeri1988 je napisao/la:Od kad je to 2011. prestupna godinagavran je napisao/la:29 februara u 12 satiBaby je napisao/la:Kad je izvlačenje parova kupa ?![]()
![]()

G R B A V I C A 2
Ovdje mnogi moraju da prestanu da gledaju Chelsea,Barcelonu itd itd jer mi jos nismo ni blizuu tog ranga.Trebamo mi neke stvari jos dosta da popravimo da bi se vidjela neka razlika,ovdje prije svega mislim na marketing koji je uzasan.Evo 90 godina obiljezavamo ove godine,jos 12 dana do Olimpika a zar nije logicno da ljudi koji su zaduzeni za marketing pocinju malo euforiju da dizu?Naprimjer moj savjet platit Hayatu ili vec nekoj drugoj televiziji bar 2 najave dnevno te utakmice zar to toliko kosta da se ne moze uradit?Ima tu jos dosta stvari i ovdje se na forumu moglo vidjet dosta kvalitetnih ideja.Nista se ne moze preko noci treba sve ic danom za danom i za nekoliko godina aBd sve bi trebalo da dodje na neku normalu i da se tu vidi razlika naseg voljenog kluba i ostalih klubova u ovoj smijesnoj ligi..

PL BiH -1 je napisao/la: Ko zna kolike pare ti klubovi zarade samo na tim artiklima. Zeljo slavi 90 godina a u BiH ima negdje preko 100.000 navijaca ali hajde da zaokruzimo na 100.000. Zamislite da tih 100.000 ljudi potrose minumum 20 KM to je ljudi 2 miliona maraka koje bi znatno ojacale klub. A uz dobru ponudu ljudi ce i do 50 KM potrositi samo im ponudi artikle.
Hoće, hoće, sve stoje u redu i čekaju. Ne budite naivni.
Pa ok ako imas te podatke ja bih te zamolio da ih postavis ovdje. A molim te reci mi zasto da vjerujemo vise Faruku a ne Zuji? I sam kazes da je za vrijeme Faruka klub stagnirao ali se nije zaduzivao jel tako? Eh ja koliko vidim mi sad napredujemo a ne zaduzujemo se jel tako? Pa mi ti sad reci sta je po tebi bolje? Nemojmo zaboravit da su ove ljude neki istjerali jer eto ispadosmo od Heartsa itd.. Kad kazes marketing sluzba moze da zivi sama od sebe zamolio bih te da mi to pojasnis jer koliko je meni poznato za svaki marketing treba i kesa. Hoces reklamu ovdje ondje sve se mora platit zar ne? A sto se fan shopa interesuje moje licno misljenje je da pare koje bi otisle na fan shop su bile potrebnije na drugom mjestu barem tada.Seyo_TM je napisao/la:o kakvom podmetanju pricas? ako ukazujemo na jako lose stvari koje se moraju dovesti u red jer to Zeljo MORA imati puno bolje, to nije podmetanje nogu niti ometanje rada! Ova ista garnitura nije htjela da cuje o Zelji proslih godina, svi su ledja okretali kada je trebalo pomoci oko sranja koja su ONI manje/vise napravili, ali sada se sve to zaboravlja! Da nije faruka bilo ne bi kluba bilo. Ko ima acc na "top secret" forumu lako moze doci do podataka koje je faruk iznio ljudima iz udruzenja. Klub tada nije napredovao ali nije se ni zaduzivao. Trebao je incijalni kapital, koji su unijeli u klub ovi trenutni. Marketing sluzba moze da zivi sama od sebe, ko kaze drugacije ne mora nuzno lagati ali sigurno nema pojma o marketingu. Iznosim ti opcenito misljenje o tome a ne podatke iz kluba koje ne treba da interesuju siru publiku. pa bolan fan shop se otvara preko godinu?!?! Pa na trepavicama bi ga napravio do sada!zeljocity je napisao/la:Sve je to ok Sejo i u nekim stvarima se slazemo samo npr. evo uzmimo tu marketing sluzbu sta zapravo znamo o njoj? Koliko para imaju na raspolaganju da reklamiraju klub? A o ambicijama kluba ja mislim da nema ni jednog jedinog manijaka koji ti nece reci da su ambicije titula svake godine i liga prvaka samo se razlikujemo u misljenju kako doci do njega. Ja kazem prije ove garniture klub je bio pred kolapsom a sada? Pa zasto tim ljudima da podmecmeo nogu?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
To vam je samo prijedlog. A sad kako ce se odraditi marketing i kvalitet artikala to je do organizatora.elSaik je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la: Ko zna kolike pare ti klubovi zarade samo na tim artiklima. Zeljo slavi 90 godina a u BiH ima negdje preko 100.000 navijaca ali hajde da zaokruzimo na 100.000. Zamislite da tih 100.000 ljudi potrose minumum 20 KM to je ljudi 2 miliona maraka koje bi znatno ojacale klub. A uz dobru ponudu ljudi ce i do 50 KM potrositi samo im ponudi artikle.
Hoće, hoće, sve stoje u redu i čekaju. Ne budite naivni.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 64 gosta.