Šta ste se usrali toliko
Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.
Pa sta ce napraviti realno? Kad su kreteni potpisali ugovor kao na koridilet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 16:24Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.![]()
Niko ih nije tjerao da potpišu ugovor kao na koridiFCB1986 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 17:17Pa sta ce napraviti realno? Kad su kreteni potpisali ugovor kao na koridilet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 16:24Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.![]()
a Cholomajmuni koriste situaciju.
Ti izgleda brzo zaboravio kako je ono kriminalno gowno ismijavalo Barcu. A on im je bio alfa i omega kluba preko 20 godina.salkan je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:31Čemu antagonizam prema jednom od najvećih klubova u Evropi? Ruku na srce, Bayern je Barcu smirivao u svakom ogledu kad je realno bio jači - i obrnuto. Mislim da su te relacije malo poljuljane na gore zbog nekih izjava iz uprave Bayerna vezano za finansijsku situaciju u Barci, ali tu nema nikakvog poganog rivaliteta. Mislim i da su večeras kladionice skroz polupale lončiće, jer staviti Bayerna za apsolutnog favorita večeras je čista ludost. Objektivno, Barca ima bolju ekipu i izgleda bolje u početku sezone. Ja se nadam dobroj utakmici, i pozitivnom rezultatu, ali mi nekako miriše na raspucavanje i na kraju X svi zadovoljni.
Uli Hoeness ismijao Barcelonu: “Taj klub je bez eura i više nikome ne može biti uzor. Barcelona nam više nije uzor. Bayern je favorit protiv Barcelone jer oni ne mogu da budu na najvišem nivou zbog prodaje važnih igrača i velikih ekonomskih problema. Barcelona je zapravo bankrotirala, a da se nalazi u Njemačkoj, to bi bio slučaj za stečajnog sudiju.Alaba mi je jednom rekao da mu je san zaigrati jednog dana za Barcelonu. Zatim sam ga pitao da li želi da pregovaram s njihovim stečajnim upravnikom", rekao je Uli Hoeness.
Nisam zaboravio, ali kako shvatiti ozbiljnim izjave nekog osuđenog kriminalca? Zar je takva osoba mjerodavna za takve zaključke? To nema veze sa onim što se dešava na terenu, a najbolja osveta takvima je već odrađena u ovom prelaznom roku. Keep calmlet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:42Ti izgleda brzo zaboravio kako je ono kriminalno gowno ismijavalo Barcu. A on im je bio alfa i omega kluba preko 20 godina.salkan je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:31Čemu antagonizam prema jednom od najvećih klubova u Evropi? Ruku na srce, Bayern je Barcu smirivao u svakom ogledu kad je realno bio jači - i obrnuto. Mislim da su te relacije malo poljuljane na gore zbog nekih izjava iz uprave Bayerna vezano za finansijsku situaciju u Barci, ali tu nema nikakvog poganog rivaliteta. Mislim i da su večeras kladionice skroz polupale lončiće, jer staviti Bayerna za apsolutnog favorita večeras je čista ludost. Objektivno, Barca ima bolju ekipu i izgleda bolje u početku sezone. Ja se nadam dobroj utakmici, i pozitivnom rezultatu, ali mi nekako miriše na raspucavanje i na kraju X svi zadovoljni.
Uli Hoeness ismijao Barcelonu: “Taj klub je bez eura i više nikome ne može biti uzor. Barcelona nam više nije uzor. Bayern je favorit protiv Barcelone jer oni ne mogu da budu na najvišem nivou zbog prodaje važnih igrača i velikih ekonomskih problema. Barcelona je zapravo bankrotirala, a da se nalazi u Njemačkoj, to bi bio slučaj za stečajnog sudiju.Alaba mi je jednom rekao da mu je san zaigrati jednog dana za Barcelonu. Zatim sam ga pitao da li želi da pregovaram s njihovim stečajnim upravnikom", rekao je Uli Hoeness.![]()
Ko da priča o GOŠKu iz Gabele![]()
Jel to već spremaš teren u slučaju poraza?
Druze ba sportski je i izgubiti..ako Barca bude bolja nek pobjedi..samo kazem da je najgori moguci sudija dobio ovaj mec da sudi...
Slazem se, ufurani debil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.