Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Meni je jedino smijesno da grupe kao Horde i Manjiaci nakon 15 godina i dalje prijete po internetu i zamaraju se Skriparima, ekipom od 50 likova. Alo, vi ste grupe iz glavnog grada, imate bazu sirom BiH i niste u stanju stat u kraj sakici likova iz gradica od 30 000 ljudi. Trebali bi se naganjati s Torcidom BBB Grobarima Delijama a ne brojat kolko godina skripari nisu bili na kosevu. Za vas je ponizenje sto uopce oricate o skriparima, samo nemate vi tolku razinu svijesti da to skontate
SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
Stvarno… Vec 15 godina slusamo svi istu pricu i prepucavanja, prijetnje u prazno. Smarate vise sa tim, uozbiljite se malo. Okrenite se malo buducnosti i necemu boljem, a ne ziviti proslosti i necemu sto je bilo prije 15-20 godina.since1948 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:59Meni je jedino smijesno da grupe kao Horde i Manjiaci nakon 15 godina i dalje prijete po internetu i zamaraju se Skriparima, ekipom od 50 likova. Alo, vi ste grupe iz glavnog grada, imate bazu sirom BiH i niste u stanju stat u kraj sakici likova iz gradica od 30 000 ljudi. Trebali bi se naganjati s Torcidom BBB Grobarima Delijama a ne brojat kolko godina skripari nisu bili na kosevu. Za vas je ponizenje sto uopce oricate o skriparima, samo nemate vi tolku razinu svijesti da to skontate
-
- Kontakt:
Kakvo izdanje skripara u Zenici
- Meraak1921
- Kontakt:
Manijake molim te da ne spominjessince1948 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:59Meni je jedino smijesno da grupe kao Horde i Manjiaci nakon 15 godina i dalje prijete po internetu i zamaraju se Skriparima, ekipom od 50 likova. Alo, vi ste grupe iz glavnog grada, imate bazu sirom BiH i niste u stanju stat u kraj sakici likova iz gradica od 30 000 ljudi. Trebali bi se naganjati s Torcidom BBB Grobarima Delijama a ne brojat kolko godina skripari nisu bili na kosevu. Za vas je ponizenje sto uopce oricate o skriparima, samo nemate vi tolku razinu svijesti da to skontate

Cak si u pravu, rjesili ste se internet huligana vise nego itko drugi. Ne skroz ali vecinom daMeraak1921 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:51since1948 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:59Meni je jedino smijesno da grupe kao Horde i Manjiaci nakon 15 godina i dalje prijete po internetu i zamaraju se Skriparima, ekipom od 50 likova. Alo, vi ste grupe iz glavnog grada, imate bazu sirom BiH i niste u stanju stat u kraj sakici likova iz gradica od 30 000 ljudi. Trebali bi se naganjati s Torcidom BBB Grobarima Delijama a ne brojat kolko godina skripari nisu bili na kosevu. Za vas je ponizenje sto uopce oricate o skriparima, samo nemate vi tolku razinu svijesti da to skontate
Manijake molim te da ne spominjes![]()
SAMO ŠIROKI!
Halo
Nemojte manijake spominjati
Vidite sta kaze meraak
Da ne bi bilo ZVEKETE ROĐACI

Nemojte manijake spominjati
Vidite sta kaze meraak
Da ne bi bilo ZVEKETE ROĐACI

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Uh, dobro si se sjetio ovoga

Jedna od dražih mi je bila i jesu li HZ prošle kroz Blatušu tamo sredinom dvijehiljaditih i "kraj grafita u Sarsjevu" u isto doba

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Avanti1926
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Horde izgledaju dosta bolje ove godine u odnosu na proslu godinu, dvije tekme na Kosevu vrhunske, Zenica isto dobra, prekucavanje na Grbavici i dobar Mostar.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Meraak1921
- Kontakt:
Kakvi yadovi u pm
- GoskGabela
- Kontakt:
Koliki su šabani RA to je nevidjeno.
Prošla utakmica u Gabeli, fol parole ostavite politiku kuci, a jedan od istaknutih likova grupe koji inače i drži te transparente je na listi jedne stranke za skupštinu HNZ hahaha.
Ultras no politica, how yes no
Prošla utakmica u Gabeli, fol parole ostavite politiku kuci, a jedan od istaknutih likova grupe koji inače i drži te transparente je na listi jedne stranke za skupštinu HNZ hahaha.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Hahaahahahahahhaa ma daj....falsifikovat će i to nekakoGoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:06Koliki su šabani RA to je nevidjeno.

- oldschool72
- Kontakt:
ko o čemu kurwa o poštenju.halobing94 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:15Hahaahahahahahhaa ma daj....falsifikovat će i to nekakoGoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:06Koliki su šabani RA to je nevidjeno.
Ultras no politica, how yes no![]()
![]()
Međugorski falsifikatori, a prćin van issa koje godine se bilježite s "osnućem"
Velež do groba
-
- Kontakt:
Pozdrav iz Međugorja uz dobro poznatu parolu za rodjeneoldschool72 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:18ko o čemu kurwa o poštenju.halobing94 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:15Hahaahahahahahhaa ma daj....falsifikovat će i to nekakoGoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:06Koliki su šabani RA to je nevidjeno.
![]()
Međugorski falsifikatori, a prćin van issa koje godine se bilježite s "osnućem"

A evo i sam sam se sad uvjerio u to.. da ovo rade i to momak iz prve ekipe smijesno a neki se transovi dizu za politiku i tribinu jos smijesnije nakon ovog.. furajte jednu pricu i tjt ne preskaci sa ideala na ideale kad je vec ta politika izgleda ideal drugiGoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:06Koliki su šabani RA to je nevidjeno.

Sokolovi Dobrinja !
-
- Kontakt:
O falsifikovanju prica simpatizer kluba koji je falsifikovao citavu svoju istoriju, cuj 1904 hahaha. O politici prica simpatizer kluba kome je politika prvo stvorila navijacku grupu pa tek onda klub. E moji kmetovi.....halobing94 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:15Hahaahahahahahhaa ma daj....falsifikovat će i to nekakoGoskGabela je napisao/la: ↑13 sep 2022, 11:06Koliki su šabani RA to je nevidjeno.
![]()
-
- Kontakt:
Hoćemo li predizborni poster zadat, kao što vi gurate imena i prezimena po internetu? Furdo RAspala
Ps. Jel Drežnica spada u ove mostarske mahale...pitam za prijatelja?
Ps. Jel Drežnica spada u ove mostarske mahale...pitam za prijatelja?
-
- Kontakt:
halobing94 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:54Hoćemo li predizborni poster zadat, kao što vi gurate imena i prezimena po internetu? Furdo RAspala

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, mnon46, ristagrad i 32 gosta.