Bit ce opet "topnici" ( haha uvijek se nasmijem na ovo topnici, nema municije nema trofeja

BUSI BUSI HA HA HA HA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Frankovci se nemaju što javljati.Mandrak je napisao/la:Tri komada uvaliti odmah u prvom mecu i završiti pricu, a kasnije neka topnici i frankovci kukaju zajedno i jedni druge tješe.

najbolji smo...Leader je napisao/la:Barça, el mejor del siglo XXI!!!
IFFHS, poredak klubova 2001.-2010.
1. Barcelona (Španjolska) 2550
2. Manchester United (Engleska) 2523
4. Liverpool (Engleska) 2414
5. Arsenal (Engleska) 2410
6. Bayern München (Njemačka) 2315
7. Milan (Italija) 2296
8. Real Madrid (Španjolska) 2257
9. Chelsea (Engleska) 2235
10. Roma (Italija) 2028
Još kada se uzme u obzir da je FCB bio bez trofeja od 99e do 2005e.DAVID VILLA je napisao/la:najbolji smo...Leader je napisao/la:Barça, el mejor del siglo XXI!!!
IFFHS, poredak klubova 2001.-2010.
1. Barcelona (Španjolska) 2550
2. Manchester United (Engleska) 2523
4. Liverpool (Engleska) 2414
5. Arsenal (Engleska) 2410
6. Bayern München (Njemačka) 2315
7. Milan (Italija) 2296
8. Real Madrid (Španjolska) 2257
9. Chelsea (Engleska) 2235
10. Roma (Italija) 2028
nema kapitena PuyolaToxicity je napisao/la:Nego, jeste li potpuni protiv Arsenala, jel' najboljih jedanaest na raspolaganju?
odigro' jednu sezonu, al et' zavolio sam barcu zbog njega u toj jednoj sezoni... nakon 5 godina preso' u real... po meni i nije izdaja zbog toga sto i nije sad ostavio neki predubok trag u barci... uredu sve to, dao je 47 golova, ali ne moze jedan igrac u jednom klubu biti jednu godinu i da ostavi toliki trag... a opet nije presao direktno iz barce u real nego tek nakon nekog vremena... bez sumnje velika klasa i steta sto nije ostao duze vrijeme u barci...Damir_BvB je napisao/la:Jedno pitanje za sve vjerne navijace Barce, mozetel mi molim vas reci, jeli za vas Ronaldo mislim pravi Ronaldo ne ovaj manekencic danasanji izdajica, zato sto je presao poslije u Madridska ****, i kako je to bilo tad kad je presao jesul navijaci barce tad lose to prihvatili kako je to bilo tad, a i poslije naravno. Kakve je on izjave davao jel on volio barcu ili real al me najvise zanima kako ste vi navijaci to sve prihvatili jel izdajica ili ne za barcine navijace ... Sorry sto smaram za vas mozda ne bitnim pitanjem ali stvarno me to zanima ... Pa ako bude ko voljan da tipka o ovome hvala ...
Nije izdaja i svaki navijac Barselone sjeca se njegovih igara u blaugrani. To sto je poslije otisao u Real to je njegova odluka. Za mene to nije izdaja. Dobar uvijek ostaje dobar.Scof1eld je napisao/la:odigro' jednu sezonu, al et' zavolio sam barcu zbog njega u toj jednoj sezoni... nakon 5 godina preso' u real... po meni i nije izdaja zbog toga sto i nije sad ostavio neki predubok trag u barci... uredu sve to, dao je 47 golova, ali ne moze jedan igrac u jednom klubu biti jednu godinu i da ostavi toliki trag... a opet nije presao direktno iz barce u real nego tek nakon nekog vremena... bez sumnje velika klasa i steta sto nije ostao duze vrijeme u barci...Damir_BvB je napisao/la:Jedno pitanje za sve vjerne navijace Barce, mozetel mi molim vas reci, jeli za vas Ronaldo mislim pravi Ronaldo ne ovaj manekencic danasanji izdajica, zato sto je presao poslije u Madridska ****, i kako je to bilo tad kad je presao jesul navijaci barce tad lose to prihvatili kako je to bilo tad, a i poslije naravno. Kakve je on izjave davao jel on volio barcu ili real al me najvise zanima kako ste vi navijaci to sve prihvatili jel izdajica ili ne za barcine navijace ... Sorry sto smaram za vas mozda ne bitnim pitanjem ali stvarno me to zanima ... Pa ako bude ko voljan da tipka o ovome hvala ...
Kad se spomene Ronaldo, uvijek i pomislim na Luis Nazaria de Limu. On je bio veliki igrač, koji se ne smije zaboraviti. Gledala sam ga u Barci, odigrao je jednu sezonu, ali pogrešno je reći da nije ostavio traga, kako nego gore napisa.Damir_BvB je napisao/la:Jedno pitanje za sve vjerne navijace Barce, mozetel mi molim vas reci, jeli za vas Ronaldo mislim pravi Ronaldo ne ovaj manekencic danasanji izdajica, zato sto je presao poslije u Madridska ****, i kako je to bilo tad kad je presao jesul navijaci barce tad lose to prihvatili kako je to bilo tad, a i poslije naravno. Kakve je on izjave davao jel on volio barcu ili real al me najvise zanima kako ste vi navijaci to sve prihvatili jel izdajica ili ne za barcine navijace ... Sorry sto smaram za vas mozda ne bitnim pitanjem ali stvarno me to zanima ... Pa ako bude ko voljan da tipka o ovome hvala ...
I ja se ne slažem s IFFHS-inim izborom Wengera za najboljeg trenera desetljeća. Ali mislim da su u ovom slučaju u pravu, tj. da je Barcelona najbolji klub XXI st. (prvih 10 godina), ne kažem to zato što sam Cule, nego to govore trofeji i ostali uspjesi.melanholicar je napisao/la:da naglasim da nemam ništa protiv ponosa Catalunye,da se slažem da su najbolji klub trenutno u Evropi,al isto tako ovaj IFFHS je krajnje smješna statistička organizacija da ne pričam o nekim kriterijumima koji su i samoj javnosti nepoznati.
Ronaldo i Pesetro se ne mogu usporediti. Ronaldo je u FCB ostavio dubok trag iako je odigrao samo jednu sezonu. Nije otišao direktno iz FCB u RMCF, za razliku od Pestera koji je otišao izravno u redove najvećeg rivala, osim toga Figo je bio 1. nekatalonski kapiten Barcelone.Scof1eld je napisao/la:pa da... npr uporedi njega i figa.. eh to je izdaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.