Ima utakmica u veoma dobrom kvalitetu. Meksicki komentator.Ponos Torina je napisao/la:mi da smo mogli sta i da imamo taj kvalitet dobili Mexico pa makar da je i predsjednik Mexickog saveza sudio.....Jednostavno nismo kvalitetno igrali niti je kvalitetan tim bio...Mexico jednostavno jaci,bolji,vise zelje i htjenja,borbe i svega sto nama manjka!!!
Plus 30 000 nasih navijaca![]()
![]()
![]()
Konstantno razocarenje!!! nista vise....
http://www.footballtorrent.com/2011/02/ ... ovina.html
Pustiti da nam sudi Mexikanac je ipak naivno, ali naravno samo nas savez nebih imao nista protiv toga, a isti tip je bio vec jedanput suspendovan. Kad ti neko uvali onakav penal, pa taj isti prvo ponisti dizanjem zastavice, da bi ga odobrio nakon sto ulazi lopta. I kad jos ponisti jedan gol stojeci 30 metara iza (ne pored) situacije i tu tek pisti kad vidi da ce gol pasti, a linijski sudija ne reaguje, onda mi nemozes reci da je nasa repka morala ipak da pobjedi, ako su obadvije ekipe igrale ravnopravno. A ako mi nismo imali borbe i zelje ovaj put, onda stvarno neznam, kamo srece da Rumuni nalete na ovakvu nasu reprezentaciju.
A koliko su nas Mexikanci nadigrali vidi se po tome, da su kao igraca utakmice proglasili svog golmana...
Sto se tice nasih navijaca. Svaka cast za one sve zastave i docek nasih igraca, onako se to radi. Navijanje se samo culo, kad su ovi utisali Vuvuzele. Pogledaj utakmicu jos jedanput u miru.