Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Brijac
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Brijac » 14 feb 2011, 15:22

I ja sam za to da se Begovic kazni.. Mozda niko od nas ne zna tacno sta se desilo.. Mozda je i Pape zvao i poprico sa njim.. mislim da ima dosta informacije koje mi ne znamo i u biti nije bitno da li je znamo.. Samo znam jednu stvar, svaka ekipa mora imati disciplinu.. Taj trener koji ne uvodi disciplinu u svoju ekipu za mene nije trener.. Sta mislis da bi Ferguson pustio nekoga vako da se ponasa.. Njegova rijec je zadnja.. I nikada nije dozvolio da pojedinici budu veci od ekipe.. Tako isto mora Pape da postupi.. Isto tako se Zlatan Ibrahimovic ponasao i dvoumio se hoce li igrati za reprezentaciju.. Onda mu je novi trener Erik Hamrén dao ultimatum od pola godine dok pocnu kvalifikacije da se razmisli.. Ako se ne javi do tada, nece dobiti poziv.. Kada moze Sejo Salihovic doci u Mexico i trcati kao lud cijelu utakmicu i ako ima jednu vaznu utakmicu protiv Bayerna iste sedmice, onda vala moze i Begovic doci i braniti jedno poluvrijeme.. Ígra za reprezentaciju je dobrovoljna.. Ti koji ne zele nek ne igraju.. Niko ih ne goni.. Na kraju krajeva, Supic je branio pa smo uspjeli izboriti baraz..

Pozdrav

bilalx

Post Postao/la bilalx » 14 feb 2011, 16:27

Brijac je napisao/la:I ja sam za to da se Begovic kazni.. Mozda niko od nas ne zna tacno sta se desilo.. Mozda je i Pape zvao i poprico sa njim.. mislim da ima dosta informacije koje mi ne znamo i u biti nije bitno da li je znamo.. Samo znam jednu stvar, svaka ekipa mora imati disciplinu.. Taj trener koji ne uvodi disciplinu u svoju ekipu za mene nije trener.. Sta mislis da bi Ferguson pustio nekoga vako da se ponasa.. Njegova rijec je zadnja.. I nikada nije dozvolio da pojedinici budu veci od ekipe.. Tako isto mora Pape da postupi.. Isto tako se Zlatan Ibrahimovic ponasao i dvoumio se hoce li igrati za reprezentaciju.. Onda mu je novi trener Erik Hamrén dao ultimatum od pola godine dok pocnu kvalifikacije da se razmisli.. Ako se ne javi do tada, nece dobiti poziv.. Kada moze Sejo Salihovic doci u Mexico i trcati kao lud cijelu utakmicu i ako ima jednu vaznu utakmicu protiv Bayerna iste sedmice, onda vala moze i Begovic doci i braniti jedno poluvrijeme.. Ígra za reprezentaciju je dobrovoljna.. Ti koji ne zele nek ne igraju.. Niko ih ne goni.. Na kraju krajeva, Supic je branio pa smo uspjeli izboriti baraz..

Pozdrav
Pa nek onda kazni i Dzeku...

p.s. utakmica se nije igrala u Mexicu ;)

sanchi
Kontakt:

Post Postao/la sanchi » 14 feb 2011, 16:46

Brijac je napisao/la:I ja sam za to da se Begovic kazni.. Mozda niko od nas ne zna tacno sta se desilo.. Mozda je i Pape zvao i poprico sa njim.. mislim da ima dosta informacije koje mi ne znamo i u biti nije bitno da li je znamo.. Samo znam jednu stvar, svaka ekipa mora imati disciplinu.. Taj trener koji ne uvodi disciplinu u svoju ekipu za mene nije trener.. Sta mislis da bi Ferguson pustio nekoga vako da se ponasa.. Njegova rijec je zadnja.. I nikada nije dozvolio da pojedinici budu veci od ekipe.. Tako isto mora Pape da postupi.. Isto tako se Zlatan Ibrahimovic ponasao i dvoumio se hoce li igrati za reprezentaciju.. Onda mu je novi trener Erik Hamrén dao ultimatum od pola godine dok pocnu kvalifikacije da se razmisli.. Ako se ne javi do tada, nece dobiti poziv.. Kada moze Sejo Salihovic doci u Mexico i trcati kao lud cijelu utakmicu i ako ima jednu vaznu utakmicu protiv Bayerna iste sedmice, onda vala moze i Begovic doci i braniti jedno poluvrijeme.. Ígra za reprezentaciju je dobrovoljna.. Ti koji ne zele nek ne igraju.. Niko ih ne goni.. Na kraju krajeva, Supic je branio pa smo uspjeli izboriti baraz..

Pozdrav
to je ok sto pises ali sta je sa ostalim koji nisu isli hoce li i oni biti kaznjeni ili oni mogu opet da rade sta hoce cuo si ibru ako me kazne idem iz repke sta sa njim
adeko

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 14 feb 2011, 17:03

Ne podrzavam ovo sto rade Stoke i Begovic,ali onda treba kazniti i Papca i on se kolko znam nije odazivao na pozive...onda nisu trebali svi i mirna Bosna,ili svi ili niko i zbog toga nastaju ovi problemi :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 feb 2011, 18:00

Stoke City enter talks with Bosnian FA to end Asmir Begovic dispute
FA had tried to prevent him playing on Saturday after friendly no-show

Stoke City have revealed that they are to enter talks with the Bosnian FA over goalkeeper Asmir Begovic following a dispute regarding playing time for his national side.

The 23-year old, who has also represented Canada at Under 20 level, pulled out of Bosnia's clash with Mexico in Atlanta last week, leading to Bosnian chiefs reporting him to Fifa and attempting to get the shot-stopper barred from playing against Birmingham on Saturday.

Begovic has already caused a stir in his homeland by refusing to play for the national team, citing illness as his excuse to pull out of a friendly against Slovakia in November.

Stoke's chief executive Tony Scholes has admitted that talks have already taken place but that neither the Potters or Bosnia are in a position with which they are happy as of yet.

He told The Sentinel: "There was an initial objection from the Bosnians to Asmir playing on Saturday and that followed a misunderstanding between them and Asmir over whether he had to travel to the United States last week.

"As a result, we entered into extensive discussions with them in the latter part of last week and, after those discussions, they didn't object to him playing against Birmingham.

"We also agreed that we would go and meet them to avoid this sort of thing happening again.

"Asmir is proud of his country and is keen to carry on playing for them.

"We just need to find a solution that meets the Bosnian FA's requirements, our club's requirements and, of course, which also meet Asmir's own desires.

"I would also like to stress that at no point has the club put any pressure on Asmir not to go and play for his country."
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Brijac
Kontakt:

Post Postao/la Brijac » 14 feb 2011, 18:37

Ljudi sami znate da se Ibricic svaki put odazvao i vidi se da je jako zainteresovan za igru.. Covjek je imao svoje razloge i mislim da je ok ako jedan put izostane.. Tako isto za Dzeku.. Covjek je toliko uradio za repku da bi se njemu morale haman sve oprostiti jer je tako vazan i dobar igrac.. Nemamo bas milion izbora.. Ali Begovicu je ovo drugi put da ovako uradi tako da mislim da se mora staviti pod sankcije.. I mislim da begovic nije toliko kljucan za repku kao sto je Dzeko.. To je moje subjektivno misljenje..

Ja licno podrzavam Papeta i mislim da ne treba Begovica staviti na gol protiv Rumuna nego nek Hasagic krene.. medjutim trebalo bi se pozvati Begovica makar nek sjedi na klupi.. Begovic da je imalo zainteresovan za repku, on bi laganini uzeo prvu mjesto izmedju nase stative.. Gledajuci realno, on jeste nas najbolji golman danas i mislim da ce dugo dogurati.. Tako isto mislim da treba se malo vise angazovati, kao Ibricic i Dzeko.. To je to..

Pozdrav!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 feb 2011, 18:45

Susicu bi bilo najpametnije da ga pozove protiv Rumunije. Ako Begovic opet nadje neki treci razlog, nikad vise.

Ako dodje, na tribine. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 14 feb 2011, 19:19

Begović,Ibričić,Rahimić,Džeko,Štilić,Nadarević su igrači koji nisu putovali u SAD. Zašto? Kriv je Safet Sušić! Čovjek nema trunke autoriteta kod igrača u repki. Da je neko na njegovom mjestu Ćiro, Wenger, Murinho, Feruson, Kapelo.... znaš kad bi izostao? Nikad. Ali... prvo je dolaskom na kormilo davao tako lude izjave, kojih smo većina i svjesni, ali se to javno ne govori. Kaže "Imamo samo 5-6 igrača visoko klase" a ostali ko veli, šljam i to je stalno ponavljao danima. Pa zašto? VEĆ TADA JE POKAZAO TRENERSKU NEZRELOST. Po tome Slovenija nikad ne bi bila na EP ili SP.Ona nema pola igrača koji vrijedi ali su kao tim jaki. Kada te izjave Sušića dođu do drugih igrača, onih nakon 7.8.9,10...itd, oni shvate poruku i odmah moral padne i autoritet trenera.
Zašto je dalje Sušić kriv? Zato jer je odmah dozvolio Štiliću da ne dolazi u Atlantu. Nevjerovatno, ali jasno jer na njega ne racuna ozbiljno.Zašto. Zato što nikad nije gledao momka uživo već je putovao u Wolfsburg i Hoffenheim, Montpellie da se vidi sa glavnim igračima koje zna cijeli svijet. Zašto? Kupovao time njihovu naklonost a ne da gleda mlade i ne provjerene igrače kao što je i Štilić, da ne kažem Bešića,Bičakčića,Ćorića ...
Zašto je dalje Sušić kriv? Zato što je dozvolio Džeki da ne dolazi u Atlantu. Nemože Edin biti povlašten a Asmir kažnjen. Doduše Asmir je pokazao da mu baš bh. nije važna, ali mu treba a treba i on nama. Prije će se udomiti preko BiH, nego Canade. Ali principi su principi. Pape je morao reći svima. Morate doći bez obzira na sve, ili reći: Za ove momke koji traže da ne dođu je jako važno da igraju za klubove i da dođu u optimalnu formu pred Rumuniju i da ovi koji idu u SAD trebaju iskoristiti priliku i svi bi bili mirni, bez afera a nacija bi ih proglaila herojima, jer je to nacionalni interes.
Ali i ovaj put je Sušić poletio ko pile pod halu! Dao vruće izjave, odgovori bili još gori (Ibričić) i tako to ode da je sada atmosfera u repki jako upitna. Ko je kriv. Možda novinari ili navijači.
Nije selektor samo nogometni stručnjak, već i pedagog a Pape hoće sve sam. NE SAM SAFETE.
Zadnja izmjena: zanatlija, dana/u 14 feb 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2011, 19:19

Cartman je napisao/la:

"I would also like to stress that at no point has the club put any pressure on Asmir not to go and play for his country."
Ove dvije stvari se protivrijecuju, iako je lijepo i slatko za citati, ali fino upakovane lazi.
Asmiru je dakle veoma bitno da za nas brani, a oni ga nisu pritiskali da ne ide u USA.

Aha, a onda koji je razlog sto nije dosao? :lol:

Kako god, mislim da je ovo dobro i da je Stoke stavito do znanja, da nemogu raditi uvjek samo po svojim interesima, jer ovaj prica o razgovorima i kompromisima. Malo morgen bi bilo tako, da je Susic sutio. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 19:42

Begović,Ibričić,Rahimić,Džeko,Štilić,Nadarević su igrači koji nisu putovali u SAD. Zašto? Kriv je Safet Sušić! Čovjek nema trunke autoriteta kod igrača u repki. Da je neko na njegovom mjestu Ćiro,Wenger,Murinho,Feruson,Kapelo.... znaš kad bi izostao? Nikad. Ali... prvo je dolaskom na kormilo davao tako lude izjave, kojih smo većina i svjesni, ali se to javno ne govori. Kaže "Imamo samo 5-6 igrača visoko keklase" i to stalno je ponavljao danima. Pa zašto?vEĆ TADA JE POKAZAO TRENERSKU NEZRELOST
Safet je gospodin, fin ali tih miran i povucen , igraci su izgubili kompas, i Safeta vjerujem vise dozivljavaju kao "legendu" a ne kao selektora ...
Haman da je igracima doci na okupljanje reprezentacije kao otprilike doci na manji odmor, obici familiju,restorane,diskoteke i obici neka popularna mjesta , jer nema niko da ih "dere" i "riba" i da neke spusti na zemlju koji su preko noci postali nekakve zvijezde .
Vjerovatno Safet misli da ce ga slusati ako im nesto kaze ...treba vise povuci rez i jasno one koji su zasluzili nagraditi a i one koji nisu zasluzili ukoriti i naznaciti da na prvo mjesto dolazi Red i Disciplina !
Nek` nam je Bog na pomoci !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 feb 2011, 20:41

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ove dvije stvari se protivrijecuju, iako je lijepo i slatko za citati, ali fino upakovane lazi.
Asmiru je dakle veoma bitno da za nas brani, a oni ga nisu pritiskali da ne ide u USA.

Kako god, mislim da je ovo dobro i da je Stoke stavito do znanja, da nemogu raditi uvjek samo po svojim interesima, jer ovaj prica o razgovorima i kompromisima. Malo morgen bi bilo tako, da je Susic sutio. ;)
Negdje par stranica prije sam bas spomenuo da ce vjerovatno doci do ovog raspleta dogadjaja... Normalno je da klubu nece pasti na pamet da svali krivicu na sebe, barem ne javno. U svakom slucaju jedno je sigurno, a to je da bi Begovic mogao izvuci najdeblji kraj. Kako god da uradi, mogao bi se zamjeriti jednoj strani...

Mislim da je s nase strane potrebno da hladne glave pokusamo rijesiti ovaj spor, jer drugacije moze doci samo do eskalacije i nekakvog isforsiranog povlacenja Begovica iz reprezentacije, barem dok je ere Safeta Susica. Jos uvijek smatram da to ipak nije potrebno i da treba sjesti i otvoreno razgovarati o problemu, te pokusati naci rjesenje za isti, jer preko novinskih clanaka, koji ionako uvijek dodatno iskrivljuju stvari, necemo doci sigurno do optimalnog rjesenja...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 feb 2011, 20:47

_dreamer_ je napisao/la:Normalno je da klubu nece pasti na pamet da svali krivicu na sebe, barem ne javno. U svakom slucaju jedno je sigurno, a to je da bi Begovic mogao izvuci najdeblji kraj. Kako god da uradi, mogao bi se zamjeriti jednoj strani...
Neka ima nekoga na ovom forumu da razmislja... Hvala ti brate.

Ne branim Begovica, ali da sam na njegovom mjestu, i ja bih bio izgubljen.

Stoke City, a posebno Pulis, su grozni prema igracima sto se tice internacionalnih obaveza..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 feb 2011, 20:54

_dreamer_ je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Negdje par stranica prije sam bas spomenuo da ce vjerovatno doci do ovog raspleta dogadjaja... Normalno je da klubu nece pasti na pamet da svali krivicu na sebe, barem ne javno. U svakom slucaju jedno je sigurno, a to je da bi Begovic mogao izvuci najdeblji kraj. Kako god da uradi, mogao bi se zamjeriti jednoj strani...

Mislim da je s nase strane potrebno da hladne glave pokusamo rijesiti ovaj spor, jer drugacije moze doci samo do eskalacije i nekakvog isforsiranog povlacenja Begovica iz reprezentacije, barem dok je ere Safeta Susica. Jos uvijek smatram da to ipak nije potrebno i da treba sjesti i otvoreno razgovarati o problemu, te pokusati naci rjesenje za isti, jer preko novinskih clanaka, koji ionako uvijek dodatno iskrivljuju stvari, necemo doci sigurno do optimalnog rjesenja...
Is keen to carry on playing for them...to znaci da mu je zelja/cilj da nastavi branit za BiH iako je sam odlucio da promasio utakmicu protiv meksika, i nema nikakve veze s tim sto poslije kaze.."at no point has the club put any pressure on Asmir". Asmir je promasio utakmicu zato sto je htio, ali neznaci da nije zeljan da i dalje brani, il barem da konkurise za prvog golmana. dvije razlicite stvari @Cartman ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2011, 21:30

@Dreamer

Ipak mislim da je ovo sto je Safet uradio pravilni korak i da moze pomoci Begovicu. To znaci, ako je Begovic mozda jako ispod pritiska sa strane Stoke, stavljeno im je do znanja, da nece tako ici. Kao sto se vidi, spremni su da razgovoraju oko toga. A nemamo garancije kako bi se i za kvalifikacijske utakmice odnosili, da im je dat signal: "Mozete sa nama i sa Asmirom raditi sta hocete."

Asmiru licno zamjeram njegovu veoma losu komunikaciju sa selektorom, to je bilo pred Slovacku, pa sad ponovo. Kao da se boji da kaze, da u klubu ne smije pisnuti. No ustvari kad je trebao da brani u kupu, tu je pisnuo. Sve je to tematika za sebe.

bosanac723 je napisao/la: Is keen to carry on playing for them...to znaci da mu je zelja/cilj da nastavi branit za BiH iako je sam odlucio da promasio utakmicu protiv meksika, i nema nikakve veze s tim sto poslije kaze.."at no point has the club put any pressure on Asmir". Asmir je promasio utakmicu zato sto je htio, ali neznaci da nije zeljan da i dalje brani, il barem da konkurise za prvog golmana. dvije razlicite stvari @Cartman ;)
To nije Cartman rekao nego ja. Meni je jasan vremenski kontekst svega i sama izjava.
Ali po menadzeru Stoke ispada kao da je Asmir veoma zainteresovan da igra u buducnosti za nas, no to i implicira, da je to bilo i prije tako, u proslosti, zar ne? Ili je mozda tek sad "keen", nakon mogucnosti da nikako vise ne brani? :D A na drugom mjestu kaze da nisu vrsili pritisak, sto je sigurna laz.

Dakle ako je on inace tako "keen" ( :D ) da nemoze docekati da brani ponovo za nas, a nisu vrsili na njega pritisak, trebao je biti isto tako zagrijan i odusevljen da dodje u USA. Inace su to prazne rijeci. Eno Salija&Ibija, odigrali i jos su zivi i zdravi. Da je zelio ili da su mu dali, bio bi i on.

Sve u svemu nadam se dobrom kraju ovoga svega, a to bi bilo:
Jacanje autoriteta i discipline.
Zadrzavamo jakog golmana sa velikom perspektivom.
Dupli plus.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 15 feb 2011, 00:11

Cekaj...niko da komentarise da je kao navodno zeleno svjetlo za Asmiriov nastup dato iz naseg FS? Ako je to istina mnogo, ali bas mnogo ce me Susic razocarati...Asmir, a posebno njegov klub su morali osjetiti posledice onoga sto su napravili. Inace, koja majmuncina ovaj menager ili koji je vec k... Cuj da nadjemo najbolje rjesenje i za nas i za FS i za Asmira. Pas ti mater, sta imas ti da trezis, ima da dodje na utakmice u Fifinom terminu (ako ga se ne oslobodi) i to je to rjesenje. I jok, niste vi vrsili pritisak, zene vam one pirgave nataslacim. Primjecujem da jos uvijek ima budaletina ovdje koji izlaze sa pitanjem: a kako moze Dzeko? Yebo te da mi je ko prica ne bi vjerovao da ima ovako glupih Bosanaca. Hajvane, Dzeko je dobio dozvolu je li ti jasno. Isto kao sto ti je komsija dobio vozacku dozvolu pa vozi auto, a ti taki glup pao deset puta i ne vozis. E sada, ufati te policija da vozis i kazni, a njega bezbeli ne kazni jer ima dozvolu za ono sto radi, tj. vozi. Kontas sad?

Kad smo vec tu: Vozio Haso bicikl i zaustavi ga policajac pa kaze "daj 10 maraka sto nemas zvona" ovaj da i crce od smijeha, fata se za stomak...Bilo malp predvece pa ce ti policajac "A vidi ga, nema ni svjetla...jos 10 maraka" Ovaj sa apetitom vadi iz dzepa i opet se valja od smijeha. Konta policajac pa ne moze izdrzati da ga ne upita zasto se smije i tako slatko placa kazne, a Huso ce ti "ma eto Muje odozdo, ide pjeske, nema nikako bicikla, pa se smijem pri pomisli koliko ce li on kazne platiti, kad je meni 20 marki samo za zvono i svjetlo"
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 feb 2011, 17:43

:lol:

Prvo ću sa rezervom uzeti ovu izjavu Spahića(čisto sumnjam da je to izjavio, tako da...), a ako je ovo uistinu rek'o, onda je baš on isp'o debil nad debilima. Nije njegovo da izlazi u javnost sa takvim stvarima; to se radi u četiri oka, a ne ovako. U svakom slučaju, mislim da je Spahić posljednja osoba koja bi imala pravo prozivati svoje suigrače. Posljednja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 15 feb 2011, 18:51

Monolog je napisao/la::lol:

Prvo ću sa rezervom uzeti ovu izjavu Spahića(čisto sumnjam da je to izjavio, tako da...), a ako je ovo uistinu rek'o, onda je baš on isp'o debil nad debilima. Nije njegovo da izlazi u javnost sa takvim stvarima; to se radi u četiri oka, a ne ovako. U svakom slučaju, mislim da je Spahić posljednja osoba koja bi imala pravo prozivati svoje suigrače. Posljednja.
Nevjerujem da je izjavio a i ako jest zato je on "posljedna osoba".On je kapiten i igrac cije zalaganje na terenu nikad nije doslo u pitanje.
RIP SALE VILENJAK

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 feb 2011, 04:28

niko spahino zalaganje i odanost repki nedovodi u pitanje nedaj boze,,,ali ako je ovo izjavio (licno mislim da nije ) sta onda reci za onog seljacinu ibricica...cuj papana,nije dovoljno fizicki spreman a igra svaku tekmu pripremnu tj za svoj klub i uprkos tome dodze na proslavu hajdukovog rodzendana...za to jest spreman a za repku nije...koja je to seljacina...znaci spaha prica protiv begovica a neprica protiv ibricica a svi znamo da njih dvojica plus dzeko najbolji haveri...ja mislim da ako pape uradi nesto protiv ibricica da ce spaha i dzeko tu umijesat prste i seljacina ce proci nekaznjeno...znaci begovic ce biti jedini koji ce dobit kitu usta(zasluzeno)...ovo je sve rezultat papetovog neautoriteta..

bilalx

Post Postao/la bilalx » 16 feb 2011, 09:54

I meni ta Spahina izjava malo smrdi na izmisljotinu. Vise mi to lici kao na pokusaj da se proda koji primjerak SC-a vise zbog senzacionalne prve strane. Ko sto sam i ja ispao bekan pa poletio da kupim SC i procitam clanak. Cisto sumnjam da bi Spaha izjavio tako nesto i jos gore na takav nacin. Jer ako jeste mozemo se pozdraviti sa Begovicem za sva vremena. A Spaha ce ispasti obersmrad.

Postoji li mogucnost da neko iz redakcije SS.ba stupi u kontakt sa Spahom i provjeri ovo. Ja mislim da bi ovo trebalo ispitati do kraja i ako su lagali novinari SC-a onda bi trebao neko da ih demantuje i diskredituje. Ili ako je istina da znamo onda kakav stav ima kapiten prema jednom igracu koji nam je prijeko potreban.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 feb 2011, 11:51

bilalx je napisao/la:I meni ta Spahina izjava malo smrdi na izmisljotinu. Vise mi to lici kao na pokusaj da se proda koji primjerak SC-a vise zbog senzacionalne prve strane. Ko sto sam i ja ispao bekan pa poletio da kupim SC i procitam clanak. Cisto sumnjam da bi Spaha izjavio tako nesto i jos gore na takav nacin. Jer ako jeste mozemo se pozdraviti sa Begovicem za sva vremena. A Spaha ce ispasti obersmrad.

Postoji li mogucnost da neko iz redakcije SS.ba stupi u kontakt sa Spahom i provjeri ovo. Ja mislim da bi ovo trebalo ispitati do kraja i ako su lagali novinari SC-a onda bi trebao neko da ih demantuje i diskredituje. Ili ako je istina da znamo onda kakav stav ima kapiten prema jednom igracu koji nam je prijeko potreban.
ko je ba pprijeko potreban,sta ste se zalijepili za njega kao da je branio 10000 utakmica...covjek branio na par tekmi (protiv gane katastrofa) i odmah se bez njega ne moze....,MOZE SE ......kad on moze bez nas mozemo i mi bez njega.....mogli smo bez Hasana, bez subotića itd..... mozemo i bez oovog umisljenog lazljivca,ima gripu,pa onda nece da dodje,,,, KO SI '??
al neka,vako nam i treba kad ne ucimo nase reprezentativce da je repka potrebna njemu a ne on repki....lizite mu pakas , posro vam se svima na obraz ,u oci laze a vi cmizdrite za njim............ tuga
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.