Gdje je su ti Malešići ?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
S obzirom da nema nista za karte,možda bude slobodan ulaz. Svakako će svi stati oko stadiona.
Službena lica:
make image url online
Službena lica:

-
- Kontakt:
Giga sudi ČelikuBandit88 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:49S obzirom da nema nista za karte,možda bude slobodan ulaz. Svakako će svi stati oko stadiona.
Službena lica:
make image url online

Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Re: Re: NK Čelik Zenica
Gracanica, Malesici poznati po sudijskim lopovlucima, jedan nas poznati sudija im odradio poso za 5000 pa ga izdegenecili protivnici Malesica, ako ih ima iz tog kraja na forumu znaju o čemu pričam
Taj vreba da nas pokrade, jedva ceka da nas osteti. Treba ga prozivat od prve do zadnje minute. On i Salem Prolic u istoj recenici. Nije dobro.dinodino2019 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:03Giga sudi ČelikuBandit88 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 13:49S obzirom da nema nista za karte,možda bude slobodan ulaz. Svakako će svi stati oko stadiona.
Službena lica:
make image url online
![]()
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Treba Celik u srijedu uci veoma oprezno u utakmicu. Mozda 4-5-1 (sa dva defanzivna vezna). Ipak veliki je ulog u igri.
Dodavanje ja tebi - ti meni, pa valjda ce jedna uletit u gol. Pokusavat bez srljanja cuvat nulu maksimalno, pa ako sta bude u fazi napada, ukoliko do 70min ne bude onda ici na sve ili nista. Ako bude nula do 90min onda Alija M. obavezno zamjenit da on ne puca penale..
Matici su jako dobra ekipa, mnogo su dobri.. cak sam cuo da su povezani sa Sasom Maticem.
Dodavanje ja tebi - ti meni, pa valjda ce jedna uletit u gol. Pokusavat bez srljanja cuvat nulu maksimalno, pa ako sta bude u fazi napada, ukoliko do 70min ne bude onda ici na sve ili nista. Ako bude nula do 90min onda Alija M. obavezno zamjenit da on ne puca penale..
Matici su jako dobra ekipa, mnogo su dobri.. cak sam cuo da su povezani sa Sasom Maticem.
Da li ce biti prenos na YT
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Natron dovodi 3 igrača iz Kameruna, i oni su tu u borbi za 1.mjesto
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Mnogo mnogo jača liga nego prošle sezone. Koliko god sam smatrao važnim i ovaj Kup nama je važnija Usora za vikend. Ne kazem da se trebamo sutra predati ali fokus nam je na ligi. Usora ozbiljna ekipa, a i teren ce biti tezak jer kisu najavljuju u subotu
Ovog Cibru treba dovesti kao pojacanje za 1.ligu
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- limvolikce1945
- Kontakt:
baca im seen na Viber redovnoFliX je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:21Treba Celik u srijedu uci veoma oprezno u utakmicu. Mozda 4-5-1 (sa dva defanzivna vezna). Ipak veliki je ulog u igri.

Svi na Kembridž!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Danas igra Celik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.