Safet Sušić - Pape

padobranac1978
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la padobranac1978 » 14 feb 2011, 19:22

mrtvi je napisao/la:Ti ko Susic sa izjavama,skaces sam sebi u stomak.Ti si koliko ja vidim dao jednu konstataciju,a ne @Željovac...pa bih te zamolio da mi odgovoris na pitanje.Evo ponovicu jos jednom,koji mnogi nisu htjeli igrati za reprezentaciju 93.godine?
2.Fahrudin Omerović....dosao '96,ne znam razloge neigranja '93 ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

mrtvi

Post Postao/la mrtvi » 14 feb 2011, 19:32

Prije nego dodjes do broja 3. potrudi se da das objasnjenje zbog cega doticni nisu igrali.Jer kad napises da mnogi nisu htjeli..sve je izvjesnije da ti znas zbog cega ti mnogi nisu htjeli :lol:
Vase je samo da umrete.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 14 feb 2011, 20:00

:lol: majke mi ti si Esii,ko da prepoznajem tvoju ironiju :mrgreen: mrtvi=Esii...

mrtvi

Post Postao/la mrtvi » 14 feb 2011, 20:08

Majke mi ti si neki triper ili neki jaki kompleksi uticu na tebe.Ja ti fino napisa da samo nastupas argumentovano ,a ti poceo sa nekim glupostima :roll: .
Vase je samo da umrete.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 feb 2011, 23:38

padobranac1978 je napisao/la:
mrtvi je napisao/la:Ti ko Susic sa izjavama,skaces sam sebi u stomak.Ti si koliko ja vidim dao jednu konstataciju,a ne @Željovac...pa bih te zamolio da mi odgovoris na pitanje.Evo ponovicu jos jednom,koji mnogi nisu htjeli igrati za reprezentaciju 93.godine?
3. Sergej Barbarez
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 feb 2011, 23:41

padobranac1978 je napisao/la:
3. Sergej Barbarez[/quote]
4. Elvir Bolic

mrtvi

Post Postao/la mrtvi » 14 feb 2011, 23:42

5.Edin Dzeko :lol:
Vase je samo da umrete.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 14 feb 2011, 23:59

Osam fudbalera ne racunajuci one koji su se odamh stavili na ustasko cetnicku stranu iz raznoraznih razloga nije se odazvalo prvim utakmicama reprezentacije BiH. Neki su istom napustili beogradske klubove kao sto je slucaj sa Bolicem i Besicem, neki nisu mogli doci zbog fizickih prepreka (nisu mogli dobiti vize - ha ja - nesto poznato), a neki se nisu ni javljali (imali gripu pa primili vakcinu i nisu mogli podici slusalicu). Neki su cekali i nekoliko godina kao npr. Sergej Barbarez jer su njihovi clanovi blize familije primali cak i prijetnje smrcu, pa je razumljivo da nisu smjeli rizikovati. Isti taj Barbarez se posteno oduzio, kada su konacno prestale sve smetnje...aferim.
Nasuprot tim majmunima, veliki broj se odazvao da stavi ljiljane na prsa, a realno gledajuci najvece ime i najveci publicitet, te odjek u sportskim (i ne samo sportskim) krugovima, bilo je ime SAFET SUSIC, igrac koji jer rasturio jednu Argentinu, Holandiju, Italiju...najbolji igrac svih vremena jednog renomiranog kluba iz jos renemoranijeg grada i drzave. PSG - PARIS - FRANCUSKA. Iako vec sa 38 godina na plecima, odazvao se Pape i odigrao tu, vise simbolicnu, nego li takmicarsku utakmicu. AFERIM!!!

mrtvi

Post Postao/la mrtvi » 15 feb 2011, 00:05

Druga je stvar kad se kaze da mnogi nisu htjeli,i kad se kaze da iz raznih razloga nisu mogli natupiti.Tipican primjer SERGEJA BARBAREZA.

@ Sabane koji je to 8 fudbalera Sergej ,Bola?
Jeli tu racunas ekipu dezertera koja je na pocetku rata otisla na put u islamske zemlje,na celu sa Baljicem i Mirzom Varesanovicem?
Vase je samo da umrete.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 15 feb 2011, 06:28

Samo da napomenem da je te 1993 Edin Fićo Bahtić branio položaje na Igmanu.
Također, jedan od igrača koji je u to doba htio igrati za repku ali mu savez nikad nije sredio papire je Zlatko Vujović (inače bh igrač sa najviše nastupa i ujedno najviše postignutih golova za repku SFRJ)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 15 feb 2011, 14:50

mrtvi je napisao/la:Druga je stvar kad se kaze da mnogi nisu htjeli,i kad se kaze da iz raznih razloga nisu mogli natupiti.Tipican primjer SERGEJA BARBAREZA.

@ Sabane koji je to 8 fudbalera Sergej ,Bola?
Jeli tu racunas ekipu dezertera koja je na pocetku rata otisla na put u islamske zemlje,na celu sa Baljicem i Mirzom Varesanovicem?
Sviđa mi se kako razmisljas,znaci svi su bili Repezentativnog kalibra ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 feb 2011, 18:59

Esii TM87 je napisao/la:A sta ako ne odemo?!Onda cemo tebi i sabanu da seremo u stau samo tako.Ti Bogami gori od sabana :shock: .
Na pitanje postavljeno sabanu : sta mi imamo od toga sto je Safet bio igracina...isti odgovara: pa bude mi toplo oko srca :lol: :mrgreen:
Papeljubci nemoj te vise zivota vam!
Odes se malo grudvati i plazati .I kad se sav rahat od budalasa vratis ,naidjes na ovog @m-essia i ovakve.Pitanje ti prekrasno.Nego evo protivpitanje a kad smo mi to ikad igdje isli,osim u onu stvar.????????
P.S bolje biti papeljubac nego gujcoljubac .Ha ja.
Idi vidi dokle su bageri dosli.
Eh da rezultat zoharima pase,ali igra i pogotovo dva do tri igraca nikako.Recimo bas Subasica kojeg si konstantno kenjao a bogami je pronasao i mjesto Besicu.Kojeg smo trazili kao ozeblo sunce.Jer Rahimicu vrijeme istice.
i jos da napomenem donio sam vam zoharima par grudvi orginal,unutra malo veci kamen.Pa ko koga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 feb 2011, 18:03

Odlazi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 feb 2011, 21:36

Jasta ce, nije lud ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 feb 2011, 21:48

Pape je vrhunski selektor,najboljeg uz Ciru kojeg smo imali! iako su razlicitog temperamenta meni se Susiceva profesionalnost jako dopada! on je bosanski Maradona i trebamo biti ponosni sto nam je on selektor!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 17 feb 2011, 22:40

Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 18 feb 2011, 12:45

SemPer_fi je napisao/la:Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju
Kakva vizija, nema autoritet... Niti treba da na reprezentaciji uči i stiče iskustvo!

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 18 feb 2011, 13:14

On nema viziju ali ima tele-viziju.......On nema autoritet ali ima za izlet.......

Susic NAPOLJE !!!!
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 feb 2011, 15:16

SemPer_fi je napisao/la:Na pocetku je bilo zalosno nista ni s cim a sad je Pape stavio potpis imamo neku svoju igru koja ce za par godina biti prepoznatljiva .... Ima covjek viziju
par godina.... :o :o
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2011, 15:32

T-MAC je napisao/la:
par godina.... :o :o
Ma jok, ekipa,igra i ostalo se pravi za tri minute.
Pogotovo kad imas na raspolaganju spremne igrace po najjacima i najpoznatijim klubovima svjeta...Bujkushehirspor,Genclebirligi,Eskishehirspor,Westerlo,Krasnodar itd,itd.U ovim ''slabijim Lyonu,Galaty,M.C ,HSV,PAOK,CSKA minutaza im je perfektna.Jednostavno nezamjenjivi.
Tako da bi to trebalo da traje cirka tri cetiri minute i ekipa je tu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.