Eurobasket 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2022
Ukratko suma sumarum eura, nema suta nema ni titule..pravoslavni ciglari iz obje zemlje spakovase kofere
Ta neka kosarka u kost, na srce, ha bu odbrana ovo ono..to je neko davno proslo vrijeme.
Igraci poput palanikolaua koji nisu u stanju u karijeri da ubace 10 poena vise nisu za profesionalnog sporta
Ta neka kosarka u kost, na srce, ha bu odbrana ovo ono..to je neko davno proslo vrijeme.
Igraci poput palanikolaua koji nisu u stanju u karijeri da ubace 10 poena vise nisu za profesionalnog sporta
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 13 sep 2022, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Samo budale su mogle Grke smatrati favoritom, Antetokounpo kojem ne odgovara Euro kosarka i hrpa bezveznjakovica predvođena najvecom karinom na prvenstvu Calathesom.
Njemci imaju sirinu.
Njemci imaju sirinu.
Pa ubacili su Grci skoro 100 poena.Victor je napisao/la: ↑13 sep 2022, 22:41Ukratko suma sumarum eura, nema suta nema ni titule..pravoslavni ciglari iz obje zemlje spakovase kofere
nije da nema poena.
dobre guzove ima Belma
ispade grci svu igru zasnovali na samo jednom igracu, nijedne konkretne akcije kad je dobio drugu nesportsku, kao raspustena banda
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Jesu na guranje, ja kazem nema suta ne nema poena..preslikana tekma srbija italija...Skupili ti reket da tvoj glavni igrac ne moze da se razmasw, idu povratne a niko da pogodi sut..Beko je napisao/la: ↑13 sep 2022, 22:45Pa ubacili su Grci skoro 100 poena.Victor je napisao/la: ↑13 sep 2022, 22:41Ukratko suma sumarum eura, nema suta nema ni titule..pravoslavni ciglari iz obje zemlje spakovase kofere
nije da nema poena.
Sa druge strane rafalna paljba i dovidjenja prijatno
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
otkazat ce njemcima sut kad jim vec sljedecu tekmu
ali ovdje su Grke sredili Obst …7-8 poena previse mu pustili
i Theiss u 3 jim je utrpo nekih desetak
fadeaway ti da Theiss
i onaj stepback za lakta reketa
i onaj skok i kos predkraj trece
Svi ti poeni su visak za ovakvu utakmicu
ali ovdje su Grke sredili Obst …7-8 poena previse mu pustili
i Theiss u 3 jim je utrpo nekih desetak
fadeaway ti da Theiss
i onaj stepback za lakta reketa
i onaj skok i kos predkraj trece
Svi ti poeni su visak za ovakvu utakmicu
dobre guzove ima Belma
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedva cekam finale Srbija - Grčka. Bice gusto bas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A s kim Bosnje? Ah da, one se pokupile posle grupe..
Ide njemacka do finala. imaju najsiru ekipu na prvenstvu. ne zavise od ucinka jednog igraca. imaju desetak igraca koji mogu poludit i zato su najtezi za skautirat i postavit odbranu.
- Shategabri
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
I šta kaže Milan Teletina?
Ubjedljivo najjača grupa, u polufinalu ce najvjerovatnije biti tri ekipe. A Litvanija je svaku utakmicu prodala u posljednjih 3-4 minuta.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne bih bio siguran za Francuze sutra, od grupne faze oni na silu pobjedjuju, mislim da bi im sutra mogao biti kraj.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja mislim da ce ugasit italiju ko svijecu, da ce ih ugusit

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Francuzi igraju tipični turnir velikih ekipa, loše igraju provlače se ali garant će do finala. Slovenija ih je jedva dobila sa Dončićevih 50, ako ne bude na svemirskom nivou teško da će ih uzeti pogotovo kad se uzme u obzir izostanak Blažiča
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bio je pod rucnom izgleda jos uvijek, nada bila Grcka, mogao ih nazvati svojim, ali na kraju bit ce da je gledao Basket3x3
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Zoran Dragić je taj koji je povrijeđen i koji je out sa prvenstva, ne Jaka Blažič.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 sep 2022, 00:46Francuzi igraju tipični turnir velikih ekipa, loše igraju provlače se ali garant će do finala. Slovenija ih je jedva dobila sa Dončićevih 50, ako ne bude na svemirskom nivou teško da će ih uzeti pogotovo kad se uzme u obzir izostanak Blažiča
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da, greškadirkules je napisao/la: ↑14 sep 2022, 01:09Zoran Dragić je taj koji je povrijeđen i koji je out sa prvenstva, ne Jaka Blažič.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 sep 2022, 00:46Francuzi igraju tipični turnir velikih ekipa, loše igraju provlače se ali garant će do finala. Slovenija ih je jedva dobila sa Dončićevih 50, ako ne bude na svemirskom nivou teško da će ih uzeti pogotovo kad se uzme u obzir izostanak Blažiča
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.