RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Kaze sofa score da danas igramo protiv Dinama iz Vladivostoka 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Otresli su nas vec, idemo dalje. U 4 protiv Slobode
-
- Kontakt:
Bogdanović
Dejanović Zeljković Ikić Kvakić Ovčina
Hasanović Halilović
Anđušić
Dzanković Haskić
Hajde Rođeniiii
Dejanović Zeljković Ikić Kvakić Ovčina
Hasanović Halilović
Anđušić
Dzanković Haskić
Hajde Rođeniiii
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Poruka pickicama. Igrajte!
Kakav amaterizam kod primljenog gola, koja qrcobolja
-
- Kontakt:
Pa ovaj Kvakić nije ni za kantonalne lige.Zatjerat ovo treba.
Danas nisu ni ostali ništa bolji, Dino djeluje ok, ostalo lošeMostarac1974 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 17:13Pa ovaj Kvakić nije ni za kantonalne lige.Zatjerat ovo treba.
A picketina ovih
Kakvo kretanje u odbrani odron, Halilović ne prati igrača i nafaka da ne uđe drugi
-
- Kontakt:
Sa ulice 11 nakupit bolje bi odigrali.Pa koga dobit u gostima pitanje je?
Ovo sto Haskic pruza je uzas.
Krampa Zajmovic pored njega izgleda ko prosjek.
Krampa Zajmovic pored njega izgleda ko prosjek.
Haskic katastrofalan, mozda i gori
-
- Kontakt:
DINO bio energijom ga zavalio. 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Pozitivno je što smo iz 0 pravih prilika uspjeli doći do gola i što je Pršeš odigrao dobro, ostalo zaboraviti
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Obzirom da smo mogli izgubiti kod one 100% šanse Slobode, dobro je.
Zreli su bili za uzeti 3 boda al jbg previše komplikacija, nekakvih suvišnih dodavanja. Stalno viška potez jbm ga ŠUTNI je na gol, živce su mi počupali. Pršeš ulaskom baš osvježio ekipu. Vehabović isto prvi put da igra, nekakav zbunjen i prepadnut.
Slažem se za Haskića, baš u lošoj formi.
Zreli su bili za uzeti 3 boda al jbg previše komplikacija, nekakvih suvišnih dodavanja. Stalno viška potez jbm ga ŠUTNI je na gol, živce su mi počupali. Pršeš ulaskom baš osvježio ekipu. Vehabović isto prvi put da igra, nekakav zbunjen i prepadnut.
Slažem se za Haskića, baš u lošoj formi.
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Kako su kostolomci i glumci iz Tuzle igrali, dobar je bod.Ja sam se bojao da nisu opet ozljedili i Ovcinu i Zeljkovica. Nez nam ni saam koliko su ono zutih fasovali.Bas su grubi,mozda i najgrublja ekipa u ligi.
Ja cu opet samo reci da je za mene Zajmovic starter a Haskic mora biti zamjena.Zajmovic je poceo da trci , da se trudi, da se vraca a Haskic nista.Bitno je da ne gubimo.Isto kao sto je Sloboda mogla na 2:0, mogli smo i mi na 1:3....po meni, bod ok mada smo za tri klase bolji od njih.
Ja cu opet samo reci da je za mene Zajmovic starter a Haskic mora biti zamjena.Zajmovic je poceo da trci , da se trudi, da se vraca a Haskic nista.Bitno je da ne gubimo.Isto kao sto je Sloboda mogla na 2:0, mogli smo i mi na 1:3....po meni, bod ok mada smo za tri klase bolji od njih.
U sistemu bodovanja u kojem je 3 boda za pobjedu, bolje je početi gubiti i pobjeđivati nego skupljati ove remije.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:14Kako su kostolomci i glumci iz Tuzle igrali, dobar je bod.Ja sam se bojao da nisu opet ozljedili i Ovcinu i Zeljkovica. Nez nam ni saam koliko su ono zutih fasovali.Bas su grubi,mozda i najgrublja ekipa u ligi.
Jbt imaš samo 2 poraza, a dijeliš predzadnje mjesto na tabeli. Katastrofa.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Brko je imao spreman kvalitetan monolog ali je voditeljica jednostavno preglupa
- oldschool72
- Kontakt:
mala digresija:jose je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:21U sistemu bodovanja u kojem je 3 boda za pobjedu, bolje je početi gubiti i pobjeđivati nego skupljati ove remije.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 18:14Kako su kostolomci i glumci iz Tuzle igrali, dobar je bod.Ja sam se bojao da nisu opet ozljedili i Ovcinu i Zeljkovica. Nez nam ni saam koliko su ono zutih fasovali.Bas su grubi,mozda i najgrublja ekipa u ligi.
Jbt imaš samo 2 poraza, a dijeliš predzadnje mjesto na tabeli. Katastrofa.
od prvog do 11 mjesta je samo 5 bodova razlike, sve je ovo u pet deka...
Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.