hrk je napisao/la:dokazi da je dobar golmannick je napisao/la:mozak jednog pitara, zasljepljen glupostima i tinejdjerskim humoromhrk je napisao/la:ma sta briga sehica nemora se znojit a i nije nesto taraba od golmana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
hrk je napisao/la:dokazi da je dobar golmannick je napisao/la:mozak jednog pitara, zasljepljen glupostima i tinejdjerskim humoromhrk je napisao/la:ma sta briga sehica nemora se znojit a i nije nesto taraba od golmana
nick je napisao/la:dokazi da je dobar golmannick je napisao/la:mozak jednog pitara, zasljepljen glupostima i tinejdjerskim humoromhrk je napisao/la:ma sta briga sehica nemora se znojit a i nije nesto taraba od golmana
zato sto je alaim je bolji od sehica i ovaj malac je slican sehicu burica je mogo pozvat jer je bolji golman za klasu od sehica al nije pape htjeo momka da blamira da sjedi na klupi ima zato sehica bolje njega da blamiranick je napisao/la:to je tvoj dokaz? hajde nabroji 3 utakmice mlade repke koje si pregledo i reci da je bio los, a da izbacis bolesne predrasude u vezi zelje onda cemo pricat... sto nije pozvo alaima? ili tog malca sto sad brani u sarajevu ili burica... pricat cemo kad odrastes sad nema potrebe za diskusijom...
o tom ti pricam pravi humorista...hrk je napisao/la:zato sto je alaim je bolji od sehica i ovaj malac je slican sehicu burica je mogo pozvat jer je bolji golman za klasu od sehica al nije pape htjeo momka da blamira da sjedi na klupi ima zato sehica bolje njega da blamiranick je napisao/la:to je tvoj dokaz? hajde nabroji 3 utakmice mlade repke koje si pregledo i reci da je bio los, a da izbacis bolesne predrasude u vezi zelje onda cemo pricat... sto nije pozvo alaima? ili tog malca sto sad brani u sarajevu ili burica... pricat cemo kad odrastes sad nema potrebe za diskusijom...
jbg sad. Realno Begović je bar na osnovu medijske kampanje daleko bolji golman (ponavljam na osnovu medijske zastupljenosti koja je rezultat pristrasnosti i neracionalnosti pojedinih novinara koji ne da nisu vidjeli smjer žurnalistike i ustanovu po imenu Univerzitet,već je pitanje imaju li završenu srednju školu),a isto tako i Hasagić ima iskustva,pa na kraju krajeva i odredjene zasluge za fin procenat odbrana u dosadašnjoj golmanskoj karijeri.A fudbalska pravila kažu da samo jedan golman počinje utakmicu,doći će sasvim sigurno i Ibrahimovo vrijeme,a tada će opet postojati neki koji će nekog drugog mladog golmana spominjat u kontekstu ko je fer itd....vrebac86 je napisao/la:sve je to ok patriotizam i postovanje prema dresu repke,,, a gdje je nestalo postovanje prema tom igracu,,,svi nesto traze a nitko ne daje![]()
I ja se slažem da je Šehić trebao dobiti najmanje 10 minuta igre jer je sve jedno bilo sve odlučeno a i kad je već toliko malo igrača doputovalo bio bi red da je i on ušao, međutim kako god on bi mogao čak dobiti i priliku u kvalifikacijama da brani pogotovo nakon ovog slučaja Begović.melanholicar je napisao/la:jbg sad. Realno Begović je bar na osnovu medijske kampanje daleko bolji golman (ponavljam na osnovu medijske zastupljenosti koja je rezultat pristrasnosti i neracionalnosti pojedinih novinara koji ne da nisu vidjeli smjer žurnalistike i ustanovu po imenu Univerzitet,već je pitanje imaju li završenu srednju školu),a isto tako i Hasagić ima iskustva,pa na kraju krajeva i odredjene zasluge za fin procenat odbrana u dosadašnjoj golmanskoj karijeri.A fudbalska pravila kažu da samo jedan golman počinje utakmicu,doći će sasvim sigurno i Ibrahimovo vrijeme,a tada će opet postojati neki koji će nekog drugog mladog golmana spominjat u kontekstu ko je fer itd....vrebac86 je napisao/la:sve je to ok patriotizam i postovanje prema dresu repke,,, a gdje je nestalo postovanje prema tom igracu,,,svi nesto traze a nitko ne daje![]()
Naravno da pratim i Stoke,naravno onoliko koliko vrijeme dozvoljava,nigdje nisam rekao da je Asmir loš golman ili da je slabiji od Hasagića ili Šehića,ali kažem da se priča oko njega napumpava namjerno ili slučajno,nije to samo slučaj kod nas isto tako je i kod komšija kada je riječ o pojedinim igračima,jbg u upravama odredjenih medija stoje politički likovi koji finansiraju uz pomoć menadžera valjda sam ti ovim malo obrazložio svoju prethodnu konstataciju.A @melanholicar teške su to riječi o Asmirovim kvlitetama ako si gledao Stoke ove sezone ne bi tako pisao.Ne kažem da naši novinari pretjeruju ali ostavi te komentare po strani i pogledaj koju utakmicu Stoke i vidjećeš da ima tu i istine.
Ima smisla skoro sve što si rekao, uz naravno standardno maliciozan stil pisanja. Okuražiše te da se prihvatiš ovih analizakimbo je napisao/la:Limitiran sto se tice bilo kakvog pokreta korak dva u stranu pilikom pracenja napada.
Nisam ti ja kriv sto si fudbaslki sizofrenican !Željovac je napisao/la:Ima smisla skoro sve što si rekao, uz naravno standardno maliciozan stil pisanja. Okuražiše te da se prihvatiš ovih analizakimbo je napisao/la:Limitiran sto se tice bilo kakvog pokreta korak dva u stranu pilikom pracenja napada.Ali ovo gore što si napisao je takva glupost i nešto za što ja mislim niko nikad nije čuo da ulazi u analizu ičijih vještina. Ma nevjerovatno. Ta rečenica treba u potpis
Ne može u stranu da se kreće
![]()
![]()
velez_mostar je napisao/la:Bolje opet Supica zvat' ako nemamo koga drugog osim ovog Ibrahima..nikako mi nije jasno ko u ovom momku golmana vidi!
Mlad je, moze napredovati, ali plafon mu je neka druga Njemacka liga, od toga nista vise!
Poduči me, magu! Koje vježbe treba da radi da prati napade kretanjem u stranu?!kimbo je napisao/la:Nisam ti ja kriv sto si fudbaslki sizofrenican !Željovac je napisao/la:Ima smisla skoro sve što si rekao, uz naravno standardno maliciozan stil pisanja. Okuražiše te da se prihvatiš ovih analizakimbo je napisao/la:Limitiran sto se tice bilo kakvog pokreta korak dva u stranu pilikom pracenja napada.Ali ovo gore što si napisao je takva glupost i nešto za što ja mislim niko nikad nije čuo da ulazi u analizu ičijih vještina. Ma nevjerovatno. Ta rečenica treba u potpis
Ne može u stranu da se kreće
![]()
![]()
Ko god je jak u toj struci nije dio nase reprezentacije, klubova, i td..u stvari, ne zivi nikako na nasem tlu!:Dnick je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bolje opet Supica zvat' ako nemamo koga drugog osim ovog Ibrahima..nikako mi nije jasno ko u ovom momku golmana vidi!
Mlad je, moze napredovati, ali plafon mu je neka druga Njemacka liga, od toga nista vise!
pa vjerovatno neko ko je u toj struci...
A ti si jedan od tih?velez_mostar je napisao/la:Ko god je jak u toj struci nije dio nase reprezentacije, klubova, i td..u stvari, ne zivi nikako na nasem tlu!:Dnick je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bolje opet Supica zvat' ako nemamo koga drugog osim ovog Ibrahima..nikako mi nije jasno ko u ovom momku golmana vidi!
jah mubarak ga pozvo... et ti si upucen i ti ces ocjenit koliko ko moze... ako ga slucajno bajevic ili halihodjic bude treniro dizat ces ga u zvijede al et...velez_mostar je napisao/la:Ko god je jak u toj struci nije dio nase reprezentacije, klubova, i td..u stvari, ne zivi nikako na nasem tlu!:Dnick je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bolje opet Supica zvat' ako nemamo koga drugog osim ovog Ibrahima..nikako mi nije jasno ko u ovom momku golmana vidi!
Supic brani u Javoru,mislim volio bi on da brani ali u ovoj sezoni nema jos ni minute upisane ni u Javoru ni bilo gdje drugo.Supicev plafon smo znaci vec vidjeli,klupa u Temisvaru i Famagusti.velez_mostar je napisao/la:Bolje opet Supica zvat' ako nemamo koga drugog osim ovog Ibrahima..nikako mi nije jasno ko u ovom momku golmana vidi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.