Kesic Do sada nije imao ispada, bar se ne mogu sjetiti u ovom trenutku. Ja bih isao na tri boda sa Igmanom po svaku cjenu, o bojcu razmisljati tek nakon Igmana. Celikovic i Karjasevic bi se morali sacuvati, a ostalo po meni moze se nadomjestiti. Kulibali ima karton samo sa Sarajevom, ili ja grijesim.husrefbeg je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:03Sukilovic, Čeliković, Mehidic, Nargalic, Karic i Huso imaju po dva žuta. Možda još neko. Čini mi se i Kulibali.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:00Ma uzeti tri boda protiv Igmana, Sa genocidasima se potuci, makar ih lijepo udarati ako ne mozemo pobjediti.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
I pravu si samo jedan. De nam javi oko tih povreda ako hoćeš može I u pp.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:08Kesic Do sada nije imao ispada, bar se ne mogu sjetiti u ovom trenutku. Ja bih isao na tri boda sa Igmanom po svaku cjenu, o bojcu razmisljati tek nakon Igmana. Celikovic i Karjasevic bi se morali sacuvati, a ostalo po meni moze se nadomjestiti. Kulibali ima karton samo sa Sarajevom, ili ja grijesim.husrefbeg je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:03Sukilovic, Čeliković, Mehidic, Nargalic, Karic i Huso imaju po dva žuta. Možda još neko. Čini mi se i Kulibali.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:00
Ma uzeti tri boda protiv Igmana, Sa genocidasima se potuci, makar ih lijepo udarati ako ne mozemo pobjediti.
-
- Kontakt:
Protiv Igmana maksimalno ozbiljno, napasti od prve minute bez kalkulacija..Kada bi se mogli sacuvati Celikovic i Huso od kartona to bi bilo jako dobro ali ne treba previše razmišljati o tome..samo jako po nova tri boda..o Borcu nakon Igmana
-
- Kontakt:
Nema nam @tuzlaca, alijas ezel budjoni. Proziva na FB i po gradu kako prodajemo utakmice, a pogotovo kako to radi Azmir Husic. E moj tuzlak, po Stare dane izlapio.
Nikome nije drago kad se izgubi velikim rezultatom, a još manje ako igračima nije stalo da do toga ne dođe. Poslije Gabele i ja sam nisam mogao doći sebi.Ipak ne pada mi na pamet da blatim klub..ljudi u poznim godinama u kojim sam i ja nebi trebali bez argumenata optuživati bilo koga a pogotovu sponzora kakav je naš. TCje klub koji je u razvoju... mora proći sve dječije bolesti da bi ojačao i opstao. zasad to ide poprilično dobro.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 21:30Nema nam @tuzlaca, alijas ezel budjoni. Proziva na FB i po gradu kako prodajemo utakmice, a pogotovo kako to radi Azmir Husic. E moj tuzlak, po Stare dane izlapio.

Zamolio bih @Tuzlaca da se odljuti i vrati na našu stranicu. Dobar je znalac prilika u BH- a fudbalu a i onako nas je malo pa da se ne rasipamo.
-
- Kontakt:
Moguli ja zamoliti da se ljuti makar jos dvije /tri sezone

Hahah nemoj Balja tako, imaj razumijevanja za nas vremešne....za tri god. i mene će demencija pojestielvirbaljic je napisao/la: ↑13 sep 2022, 10:11Moguli ja zamoliti da se ljuti makar jos dvije /tri sezone![]()

-
- Kontakt:
Ma sve ok, malo Sale, ali mi ne ide u glavu da moze takve stvari pricati.. Po njegovoj teoriji Sarajevo je sve izgubljene prodalo.Beledija je napisao/la: ↑13 sep 2022, 10:41Hahah nemoj Balja tako, imaj razumijevanja za nas vremešne....za tri god. i mene će demencija pojestielvirbaljic je napisao/la: ↑13 sep 2022, 10:11Moguli ja zamoliti da se ljuti makar jos dvije /tri sezone![]()
![]()
-
- Kontakt:
Kakav je zdravstveni bilten ekipe, neko zna?
Sutra su prevazna tri boda. Dobro je što i Kulibali i Pantelic konkurisu za tim.
-
- Kontakt:
Izvjesno je da nemožemo ponoviti rezultat iz prve trećine prošle sezone.Pozitivanstav je napisao/la: ↑13 sep 2022, 17:51Sigruno,ovu zaostalu treba dobit jer protiv Zrinje je dosta teze...
Svi koji misle sa Igmanom lahko ćemo griješe. Ja se nadam dobrom rezultatu više zbog Doboja jer na tom stadionu često smo se radovali. Protiv Borca sam siguran da Čeliković i Huso neće igrati . Srećom imamo za Husu zamjenu za Čelika.... Srebrenik naš adut...nadam se
Da se ja pitam a hvala Bogu ne pitam, nebih kalkulisao sa Husom i Čelikom sutra.
Bolje je da igraju i da osvojimo bodove jer nas čekaju tri derbija, Borac, Zrinjski i Sarajevo.
Borac je naj slabiji a igramo kući
Bolje je da igraju i da osvojimo bodove jer nas čekaju tri derbija, Borac, Zrinjski i Sarajevo.
Borac je naj slabiji a igramo kući
-
- Kontakt:
Zasto,zbog kartona?Beledija je napisao/la: ↑13 sep 2022, 18:40Izvjesno je da nemožemo ponoviti rezultat iz prve trećine prošle sezone.Pozitivanstav je napisao/la: ↑13 sep 2022, 17:51Sigruno,ovu zaostalu treba dobit jer protiv Zrinje je dosta teze...
Svi koji misle sa Igmanom lahko ćemo griješe. Ja se nadam dobrom rezultatu više zbog Doboja jer na tom stadionu često smo se radovali. Protiv Borca sam siguran da Čeliković i Huso neće igrati . Srećom imamo za Husu zamjenu za Čelika.... Srebrenik naš adut...nadam se
Ma nema kalkulisanja druze,svaka utakmica je vazna..
-
- Kontakt:
MA nema puno kalkulisanja, sutra maksimalno na pobjedu i tri boda. Uopste ne treba kalkulisati sa igracima. Celikovic od prve, do Subote i Borca mogao bi Hrkac upasti u roster. Harunu Karicu treba davati vecu minutazu, tako da i tu imamo zamjenu za Karjasevica.sa kalkulisanjam mozemo samo Lose proci, ici na svaku kao da je zadnja i presudna.
-
- Kontakt:
Sretno momcima danas, dajte sve od sebe i pobjeda nece izostati, idemo ustabiliti se na prvom mjestu..Balja jesi li otisao na utakmicu?
-
- Kontakt:
Ovako citajuci tekstualni prijenos,cudna utakmica..
Ne znam sta reci,naprave ljudi ekipu za 2 mjeseca i to dobru.
Ne znam sta reci,naprave ljudi ekipu za 2 mjeseca i to dobru.
Nisam gledao utakmicu zbog posla ali eto opet ide sistem korak naprijed- nazad dva.Izgleda da je za Jovićevu jo- jo ekipu Igman danas bio prejak protivnik . 

-
- Kontakt:
Ništa mi nije jasno sa ovim oscilacijama.
Ne mogu da prepoznam neke igrace koje gledas npr za vikend i onda u srijedu. Kao da nekome drugome navuku dres umjesto pravim igračima.
Umjesto da smo se odlijepili na tabeli mi smo ovako 5 bodova od ispadanja. Ja to tako gledam na tabelu.
Ne mogu da prepoznam neke igrace koje gledas npr za vikend i onda u srijedu. Kao da nekome drugome navuku dres umjesto pravim igračima.
Umjesto da smo se odlijepili na tabeli mi smo ovako 5 bodova od ispadanja. Ja to tako gledam na tabelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.