Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti pratiš Milan - Dinamo
Ja pratim Sloga - Zrinjski
Nismo isti druže
Ja pratim Sloga - Zrinjski
Nismo isti druže
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- oldschool72
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
worchester
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bravo Sloga...
Idealni rezultati danas za nas na vrhu tabele...
Idealni rezultati danas za nas na vrhu tabele...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma eto borili su se al svaka čast za sloguworchester je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:50Bas napadaju,ni jednu izglednu sansu citavo drugo poluvrijeme nisu napravili. Imaju loptu u posjedu i to je sve.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Bravo Sloga odlično
Izgleda da će ove godine prvak imati u odnosu na prošlogodišnje prvake najmanje bodova.
Najluđa liga

PS. Čestitke Slogi
Najluđa liga
PS. Čestitke Slogi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Avanti1926
- Kontakt:
Sloga Doboj Republika Srpska
Zrinjski nema rješenja za srpske klubove, redom su gubili od Želje, Borca, Sloge...
Zrinjski nema rješenja za srpske klubove, redom su gubili od Želje, Borca, Sloge...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bravo Sloga
Zrinjski 7 utakmica 3 poraza,i ono protiv Slobode jedva
Vjerovatno su opet najkvalitetnija ekipa ali da ce i blizu ponoviti proslu sezonu nema teor.sanse.Nemoguce je u nasoj ligi 2 ili vise godina za redom toliko popisati ligu niti neko u BiH moze ostvariti takvu dominaciju
Vjerovatno su opet najkvalitetnija ekipa ali da ce i blizu ponoviti proslu sezonu nema teor.sanse.Nemoguce je u nasoj ligi 2 ili vise godina za redom toliko popisati ligu niti neko u BiH moze ostvariti takvu dominaciju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rekao sam da će Evropu tesko izboriti !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:58Bravo Sloga
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- oldschool72
- Kontakt:
Ako misliš na Slogu u pravu si.samirr je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:01Rekao sam da će Evropu tesko izboriti !NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:58Bravo Sloga
Velež do groba
AhahahahaAvanti1926 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:58Sloga Doboj Republika Srpska![]()
Zrinjski nema rješenja za srpske klubove, redom su gubili od Želje, Borca, Sloge...![]()
Kakav prc
Golem prc
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
hahahahahahahhahahahAvanti1926 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:58Sloga Doboj Republika Srpska![]()
Zrinjski nema rješenja za srpske klubove, redom su gubili od Želje, Borca, Sloge...![]()
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- oldschool72
- Kontakt:
bar ovdje imaju tradiciju već od Partizana kad je ovako nemajuAvanti1926 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:58Sloga Doboj Republika Srpska![]()
Velež do groba
- kolezeljovac
- Kontakt:
Željo nije ni Bošnjački, ni Hrvatski ni Srpski! Neslana je ovo šala pogotovo za nas koji živimo blizu stadiona, a znamo ko je zapalio taj stadion.
Da ponovimo, klub raje i radničke klase! I klub koji je omiljen u svim ex-yu prostorima.
Da ponovimo, klub raje i radničke klase! I klub koji je omiljen u svim ex-yu prostorima.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
NK Zeljeznicar !kolezeljovac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:11Željo nije ni Bošnjački, ni Hrvatski ni Srpski! Neslana je ovo šala pogotovo za nas koji živimo blizu stadiona, a znamo ko je zapalio taj stadion.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Klub odavno nije radnički nego prosjački, al eto...kolezeljovac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:11Željo nije ni Bošnjački, ni Hrvatski ni Srpski! Neslana je ovo šala pogotovo za nas koji živimo blizu stadiona, a znamo ko je zapalio taj stadion.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Klub je FK Zeljeznicar,ovakav,onakav,prosjacki,stranacki,sa uspjesima,vise bez njih,ali bez njega ne moze.I hrvatski i srpski i bosnjacki,najvise Sarajevski.Kad bi koristili gastronomsku terminologiju bio bi sol!Jbg,mozes bez Želje,al to nije to!mnon46 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:13Klub odavno nije radnički nego prosjački, al eto...kolezeljovac je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:11Željo nije ni Bošnjački, ni Hrvatski ni Srpski! Neslana je ovo šala pogotovo za nas koji živimo blizu stadiona, a znamo ko je zapalio taj stadion.
-
halobing94
- Kontakt:
Umor nas je sustigao i prodaja Savića.
Ali za mjesec dana bit će to potpuno novi Zrinjski!
Ali za mjesec dana bit će to potpuno novi Zrinjski!
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Mostarska, Paromlinac, RaymondRed i 50 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)