FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haman da je statistički nemoguće da svaku tekmu koju smo loše odigrali smo izgubili, a svaku što smo extra odigrali nismo pobijedili. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Čitava liga kao što neki dan rekoh u 5 deka. Kiksa Sisoje a evo i Zrinjski na pragu... da smo samo malo ozbiljniji do sada smo mogli stvoriti finu zalihu za najvećim konkurentima, ali nismo jbga. No i dalje je sve otvoreno, i koliko god nerealno zvučalo imamo fine šanse da se pobijemo za titulu sa još 3 4 ekipe najmanje. Onaj ko prvi uveže 5 6 pobjeda i uzet će je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Najjaca liga na svijetu

Nije strasno,Tuzla i Siroki da dobiju tu jednu zaostalu(protiv Zrinjskog)mogu nam bjezati max.4 boda.Borcu bjezimo bod,Zeljo tu negdje
Evo i Zrinjski gubi,bilo bi dobro da tako ostane ali bas tesko
Žali Bože za ovi 6 bodova(Sloboda,Zeljo,Siroki).Valjda nam se nekad vrati pa i mi nekom frljokom iz prvog pogleda na gol dobijemo 1-0
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za ove nezadovoljne, evo da mozete zamjeniti nasu igru i bodovno stanje sa nekim od ostalih klubova bil se mjenjali?
Niko ne igra nista posebno dobro, svi dobiju pa izgube, pa remi, pa se provlace. Po meni nema niko ko je trenutno nesto kvalitetniji se i bolji pokazao od nas, svi smo u 5 deka
Niko ne igra nista posebno dobro, svi dobiju pa izgube, pa remi, pa se provlace. Po meni nema niko ko je trenutno nesto kvalitetniji se i bolji pokazao od nas, svi smo u 5 deka
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Baš tako, ne bih se mijenjao sa Zrinjskim i onakvim ispadanjem za grupne faze, makar 10.završili na kraju...JavierBosnia je napisao/la: ↑14 sep 2022, 19:06Za ove nezadovoljne, evo da mozete zamjeniti nasu igru i bodovno stanje sa nekim od ostalih klubova bil se mjenjali?

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma ova liga nije normalna zivota mi
Rezultati danas za Mozarta 
Fakat tuga za utakmice u kojima smo trebali dobiti a odigrali iks.
Jbg...
Daleko je sve od gotovog, samo mi se moramo baš uozbiljiti, početi zabijati i pobjeđivati.
Ako Bog da da 19.09.2022 pred reprezentativnu pauzu napokon upišemo pobjedu.
Fakat tuga za utakmice u kojima smo trebali dobiti a odigrali iks.
Jbg...
Daleko je sve od gotovog, samo mi se moramo baš uozbiljiti, početi zabijati i pobjeđivati.
Ako Bog da da 19.09.2022 pred reprezentativnu pauzu napokon upišemo pobjedu.
Pa da smo tekme tipa želje,slobode uzeli svašta bi sad bilo,ovako je još teško. Liga bas izjednacena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobi Sloga...
Allahu dragi...
Allahu dragi...
Sad bi prosjecni pitar sa istoka tjerao Jakirovica jer kako zaboga sloga da te dobije..
Pisao sam vec prije da je ova liga takva da svako svakoga moze dobiti i siguran sam da bilbija nije svirao onakav penal za zrinjski u mostaru da bi bar x zavrsili sa njima al eto. Samo lagano, ne treba nikog tjerat i pretjerivat sa nekim psovkama i omalovazavanjem igraca jer realno je da mi imamo igru samo nam u zavrsnici skripi al i to ce nadoci. Pa mi po svakoj tekmi do sad skoro pa imamo po jednu-dvije stative ili precke pogodjene, jos na to dodaj onih 6 bodova sto smo mogli imati sada samo malo da su igraci bili koncentrisaniji ili da imaju vise samopouzdanja bilo bi druga prica. Nikad necu biti za to da se tjera neki trener dok god imamo igru i dok god stvaramo sanse za go, pod feletom imamo bar 5-6 zicera po utakmici i to mi se svidja a to sto ne ide pa procepit ce jednom.
Pisao sam vec prije da je ova liga takva da svako svakoga moze dobiti i siguran sam da bilbija nije svirao onakav penal za zrinjski u mostaru da bi bar x zavrsili sa njima al eto. Samo lagano, ne treba nikog tjerat i pretjerivat sa nekim psovkama i omalovazavanjem igraca jer realno je da mi imamo igru samo nam u zavrsnici skripi al i to ce nadoci. Pa mi po svakoj tekmi do sad skoro pa imamo po jednu-dvije stative ili precke pogodjene, jos na to dodaj onih 6 bodova sto smo mogli imati sada samo malo da su igraci bili koncentrisaniji ili da imaju vise samopouzdanja bilo bi druga prica. Nikad necu biti za to da se tjera neki trener dok god imamo igru i dok god stvaramo sanse za go, pod feletom imamo bar 5-6 zicera po utakmici i to mi se svidja a to sto ne ide pa procepit ce jednom.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Upravo. Nek Feđa ostane, treba se stoprije stoper dovest. Onda u januaru opet jak transfer rok odradit uz prodavanje/tjeranje škarta... Uspijet cemo nesto jedino ako ostavimo trenera duže vrijeme da radi.ubipara je napisao/la: ↑14 sep 2022, 20:05Sad bi prosjecni pitar sa istoka tjerao Jakirovica jer kako zaboga sloga da te dobije..
Pisao sam prije par sedmica da ce zrinjski kiksat i opet cu reci do 11 kola zrinjski ce imat jos bar jedan kiks.
Zrinjski i prosle godine tamburo ligu jer smo mi bili u bankrotu zelju fatiha izucena odkad ih je raskopcani ostavio sisa city luto sa husrefom itd itd borac i velez potrosili se na evropi ispugali ko probjen kondom u prvenstvu..
Mi smo jedina ekipa koja je bas pehom izgubila bodove i jedinasmo ekipa koja nije ni 60% pokazala, dok svi sem veleza su skoro zakucali kazaljku u celrveno..
FK SARAJEVO NAKON 19 kola ce bit prvo na tabele i uzecemo dk abd
Zrinjski i prosle godine tamburo ligu jer smo mi bili u bankrotu zelju fatiha izucena odkad ih je raskopcani ostavio sisa city luto sa husrefom itd itd borac i velez potrosili se na evropi ispugali ko probjen kondom u prvenstvu..
Mi smo jedina ekipa koja je bas pehom izgubila bodove i jedinasmo ekipa koja nije ni 60% pokazala, dok svi sem veleza su skoro zakucali kazaljku u celrveno..
FK SARAJEVO NAKON 19 kola ce bit prvo na tabele i uzecemo dk abd
Takodje ova utakmica a i utakmica protiv kona pokazuje da zrinjski drugom poluvremenu pada, i sad se vidi koliko im je pomogao ne postojeci penal protiv nas..
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ponedeljak 16:00h

-
- Kontakt:
A na klupi Zrinjskog sjedi Jakirovic koji se prosetao ligom i sta? Ne gleda se kvalitet trenera po jednoj tekmi.
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
A gdje su sad ti Jakirovi "mehanizmi" da melje ligu i kad Bilbiju ne ide? Ja kad sam pisao da su ligu ubili jer je Bilbija imao svemirsku sezonu i zabio 60% golova ekipe, vi ste pisali "Jakirovic je napravio mehanizam da i bez Bilbije neko uvali gol". Gdje su evo ti mehanizmi? 7 kola, tri poraza, od 4 pobjede dvije doslovno na guz.ove po 1:0. Stalo Bilbiju, stalo "Jakira".
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Bordo10, Dave, kogmagie46, N3R3D, NazorUso, ovisnik, Pena, riki46, Serha, stokastoka23 i 168 gostiju.