FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onda jedini Smajlović nije sebe uspio promovisati,dali mu posao u opstini i potpisao za Gradinu 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- molotovljev
Dobro je..nije lose..kao i obicno bolje igramo sa nesto jacim ekipama..
po meni samo jedan "opasan" napadac i to je to..grupna faza..
MI SMO DIVOVI
po meni samo jedan "opasan" napadac i to je to..grupna faza..
MI SMO DIVOVI
F.K.SARAJEVO
Na pripremama ekipa Sarajeva je postigla 5 pogodaka od toga 4 sa penala...ne mozo se tako u grupnu fazu 

Vase je samo da umrete.
Al nas mirza izofira sa svojim jaranom Regojom
Eto, hvala mirza sto si mi pomogao da naplatim dugovanja iz Slavije

- Megamon
- Kontakt:
Blekic na pocetku sezone platio sudije u Antaliyi da nam sviraju penale
Jedan je Blekic svi ostali su kopije

Jedan je Blekic svi ostali su kopije

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Gledam sinoc neki dokumentarac na hrt-u vezano za "splitski bili".Pricaju legende Hajduka.
Tema-kako i kada su osvojili prvi KUP MARSALA.Kazu bilo je to davne 1967 u istoriji kluba
nazvan kao "SIMPATICNA PREVARA" naime tada su u finalu pobijedili FK SARAJEVO 2:1..
Zasto naziv "SIMPATICNA PREVARA",tada FKS kao apsolutni favorit..bilo je pitanje
gdje ce se igrati utakmica,Sarajevu ili Splitu..predstavnici FKS imali su cast izvlaciti
loptice sa imenima dva grada..s obzirom da se sve odigralo u Splitu predstavnici "bilih"
su se dosjetili "carlame" i na loptice napisali Split,sve samo da igraju kod PLINARE,
jer su znali da nemaju sta traziti u Sarajevu..to je bio prvi trofej "bilih"..
Tako je to nekada bilo sa smislom..a sada..
FKS INSTITUCIJA
[youtube][/youtube]
evo tog videa o cemu pricas,cuj u obadvije kuglice napisali Split

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
jarane golovi su golovi...sad kako su dati to je manje bitno,i u pretkolima moze biti penalamrtvi je napisao/la:Na pripremama ekipa Sarajeva je postigla 5 pogodaka od toga 4 sa penala...ne mozo se tako u grupnu fazu

1946
- molotovljev
mrtvi je napisao/la:Na pripremama ekipa Sarajeva je postigla 5 pogodaka od toga 4 sa penala...ne mozo se tako u grupnu fazu

znas da sam psiholog
najluđe su horde zla
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Dobar,ti ???mrtvi je napisao/la:Na pripremama ekipa Sarajeva je postigla 5 pogodaka od toga 4 sa penala...ne mozo se tako u grupnu fazu
Hajde ba odmaknite se sa nase teme,nemojte pametovati,bolje kontajte nesto pametno,a ne se zamarati nasim brigama
Zdra'o
---Skinhedi oko mene skankuju...
- molotovljev
Raja ignorisite uljeze..trebamo shvatiti da ce uvijek biti onih..protiv nas..
Jedanput sam napisao: navijaci i "navijaci"
U INAT SVIMA
Jedanput sam napisao: navijaci i "navijaci"
U INAT SVIMA
F.K.SARAJEVO
[youtube][/youtube]
[/quote]
Hvala za video. Mogli samo osvojit duplu krunu te godine!!!

Hvala za video. Mogli samo osvojit duplu krunu te godine!!!
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Opet gura ovog KLOCA HAMZAGICA...halooo dosta vise ....On voli pare a ne Fk Sarajevo i HORDE ZLA!!!BegAx je napisao/la:Sarajevo - Amkar Perm 2:1 1. poluvrijeme
Za Sarajevo igraju: Hamzić, Arsenijević, Torlak, Muharemović, Belošević, Handžić, Ihtijarević, Ščepanović, Hamzagić, Kojašević i Avdić.
- Megamon
- Kontakt:
A inace danas fudbaleri igraju za navijace i ljeljkepardon je napisao/la:Opet gura ovog KLOCA HAMZAGICA...halooo dosta vise ....On voli pare a ne Fk Sarajevo i HORDE ZLA!!!BegAx je napisao/la:Sarajevo - Amkar Perm 2:1 1. poluvrijeme
Za Sarajevo igraju: Hamzić, Arsenijević, Torlak, Muharemović, Belošević, Handžić, Ihtijarević, Ščepanović, Hamzagić, Kojašević i Avdić.

Samo je jedna istinska legenda Asim Ferhatovic Hase
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
ZAPAMTITE DA NE POSTOJI IGRAC NA SVIJETU (mozda dvojica ali nisam siguran
) KOJI JE SPREMAN IGRATI DZABE ZA SVOJ VOLJENI KLUB I DA GA VOLI VISE OD PARA. Svi ali bas svi igraju za pare,nema vise ko voli i ko ne voli klub. Ko god je spreman da se bori za FKS i da igra muski dobro dosao je,bitna je korist Sarajeva od tog igraca a ne je li on nekad udario naseg igraca ili mu opsovao nesto na utakmici.
Da se razumjemo i ja sam protiv ovih povratnika(ne onih koji su dali nesto klubu tipa Obuca,Lede isl) nego protiv ovih kao Jahovic i Hamzagic koji ne znaju bil pisal ili bi kakili ali posto boljih nemamo ....

Da se razumjemo i ja sam protiv ovih povratnika(ne onih koji su dali nesto klubu tipa Obuca,Lede isl) nego protiv ovih kao Jahovic i Hamzagic koji ne znaju bil pisal ili bi kakili ali posto boljih nemamo ....
Ma ja, nevljaju nam Jahović i Hamza a valja Ihtijarević koji je igrao na Grbavici, ali on je veliki pitar. Valjaju Obuća i Avdić vječiti povratnici. Pitarluk
Postoji buraz, DA POSTOJI IGRAC KOJI VOLI SVOJE SARAJEVO VISE NEGO BILO KAKVE PARE!!! Kad je otisao iz SARAJEVA otisao za platu i haman reci djaba da bi njegovo Sarajevo zaradilo(plus oprostio bruku plata) a kad se vratio vise ga i nitko nit voli ,niti kao igraca cijeni....JBG Preci su ovi s strane Kajosevici,Hamzagici,gutici,nego nasa djeca,djeca koja su ponikla u BORDO DRESU!!! NADAJMO SE DA CE NEKAD BITI BOLJE....
-
- Kontakt:
Pa evo Juniori se forsiraju maksimalno, ne pamtim kad su vise...ma bice to sve dobro ne sikiraj se ti menipardon je napisao/la:Postoji buraz, DA POSTOJI IGRAC KOJI VOLI SVOJE SARAJEVO VISE NEGO BILO KAKVE PARE!!! Kad je otisao iz SARAJEVA otisao za platu i haman reci djaba da bi njegovo Sarajevo zaradilo(plus oprostio bruku plata) a kad se vratio vise ga i nitko nit voli ,niti kao igraca cijeni....JBG Preci su ovi s strane Kajosevici,Hamzagici,gutici,nego nasa djeca,djeca koja su ponikla u BORDO DRESU!!! NADAJMO SE DA CE NEKAD BITI BOLJE....

DE BA OKANI SE LJEBA TI nase djece..... JEL pape BIO nase dijete?? NIJE , jel HASE bio produk nase skole ... NIJE .... i jos niz niz drugih igraca....igraci se traze koji su KVALITETNI a ne koji su trenirali u sarajevu od malih nogu, od jedne generacije mozes dobiti max 2 igraca dobra iz svoje skole....ubjedi me da nije tako !pardon je napisao/la:Postoji buraz, DA POSTOJI IGRAC KOJI VOLI SVOJE SARAJEVO VISE NEGO BILO KAKVE PARE!!! Kad je otisao iz SARAJEVA otisao za platu i haman reci djaba da bi njegovo Sarajevo zaradilo(plus oprostio bruku plata) a kad se vratio vise ga i nitko nit voli ,niti kao igraca cijeni....JBG Preci su ovi s strane Kajosevici,Hamzagici,gutici,nego nasa djeca,djeca koja su ponikla u BORDO DRESU!!! NADAJMO SE DA CE NEKAD BITI BOLJE....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Buraz po tvom izgleda ti za da igraju ovi iz sandzajeva....? Bolje i nasa dijeca nego pridoslice....johnnyHZ je napisao/la:DE BA OKANI SE LJEBA TI nase djece..... JEL pape BIO nase dijete?? NIJE , jel HASE bio produk nase skole ... NIJE .... i jos niz niz drugih igraca....igraci se traze koji su KVALITETNI a ne koji su trenirali u sarajevu od malih nogu, od jedne generacije mozes dobiti max 2 igraca dobra iz svoje skole....ubjedi me da nije tako !pardon je napisao/la:Postoji buraz, DA POSTOJI IGRAC KOJI VOLI SVOJE SARAJEVO VISE NEGO BILO KAKVE PARE!!! Kad je otisao iz SARAJEVA otisao za platu i haman reci djaba da bi njegovo Sarajevo zaradilo(plus oprostio bruku plata) a kad se vratio vise ga i nitko nit voli ,niti kao igraca cijeni....JBG Preci su ovi s strane Kajosevici,Hamzagici,gutici,nego nasa djeca,djeca koja su ponikla u BORDO DRESU!!! NADAJMO SE DA CE NEKAD BITI BOLJE....
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, TETRAPAK i 23 gosta.