Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Meni se svidjaju oni prosli Francuski dresovi,slim fit sa onim "x" na ledjima,takve i Milan koristi
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
Bojim se da se tu već sad radi o kilogramima mesa,junetine najvjerovatnije,odavno ni oni ne plaćaju za glasanje u vezi izbora sponzora,već glasove kupuju kilogramima mesa i buradima kiselog kupusa,nažalost tragikomično al ne daleko od istine.....kimbo je napisao/la:Dresovi i nisu talo losi ali ima i boljih. Inace suluda tema dok je ovaj savez na celu nema nikakve promjene.
Samo me zanima koliko Legea placa ispod stola ljudima u savezu da koristimo njihovu opremu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Posjeduje li iko informaciju da li i dalje 'djeluje' Legea Shop u Robotu preko puta Socijalnog, kao i to da li prodaju dresove Reprezentacije (garnitura korištena u kvalifikacijskim tekmama) ?
I, da li ima još koja poslovnica/radnja za preporučit u gradu (sem Skenderije) da prodaje orginalne dresove repke?
Unaprijed Hvala!
I, da li ima još koja poslovnica/radnja za preporučit u gradu (sem Skenderije) da prodaje orginalne dresove repke?
Unaprijed Hvala!
Ja bio neki dan u Robotu...nema brate nista,los izbor skroz...samo neke one majce za treniranje u bojama repke.Dresa nema na mapi da valja,mozda nesto za djecu71000 je napisao/la:Posjeduje li iko informaciju da li i dalje 'djeluje' Legea Shop u Robotu preko puta Socijalnog, kao i to da li prodaju dresove Reprezentacije (garnitura korištena u kvalifikacijskim tekmama) ?
Unaprijed Hvala!

Vase je samo da umrete.
Znači Legea Shop u Robotu nula bodova. Ništa dječija veličina, M or L se tražimrtvi je napisao/la: Ja bio neki dan u Robotu...nema brate nista,los izbor skroz...samo neke one majce za treniranje u bojama repke.Dresa nema na mapi da valja,mozda nesto za djecu

Ovaj dres mi se sviđa, kupit ću sebi original.

Dok mi se nekako ne sviđa ovaj.

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Sto se tice Legee... Meni je dovoljno da znam da sponzorisu Sjevernu Koreju, Albaniju i Zimbabve.
Neznam kakva im je strategija marketinga, ali su stvarno levati.
Sto se nas tice, neznam kome je palo na pamet da nas ubaci u onakav krug reprezentacija.
Dres je prva stvar koju navijaci, i fudbalski gledatelji uopste, vide od jedne reprezentacije, tako da je dres "slika" repke i predstavlja sta ona znaci... Sto se nas tice, kada neutralni navijaci vide Legea, ima dobrih sansi da se sjete Sjeverne Koreje...
Ali eto... Kad realno sve to pogledas, kakav nam je savez, uspjeh je i da nenosimo dresove sa pijace...
Neznam kakva im je strategija marketinga, ali su stvarno levati.
Sto se nas tice, neznam kome je palo na pamet da nas ubaci u onakav krug reprezentacija.
Dres je prva stvar koju navijaci, i fudbalski gledatelji uopste, vide od jedne reprezentacije, tako da je dres "slika" repke i predstavlja sta ona znaci... Sto se nas tice, kada neutralni navijaci vide Legea, ima dobrih sansi da se sjete Sjeverne Koreje...
Ali eto... Kad realno sve to pogledas, kakav nam je savez, uspjeh je i da nenosimo dresove sa pijace...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Koliko vrijedi najnoviji original dres naše repke?
Hitan odgovor!
Hitan odgovor!

http://www.kupi-dres.com/ pogledaj tu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Hvala puno na odgovoru.afa97 je napisao/la:http://www.kupi-dres.com/ pogledaj tu

Re: Dres BiH.........
Ja sam za to da novi savez promijeni i dresove, a ovaj mi je lijep...HARIS XXL je napisao/la:
Nekako vjerujem da će Savez voditi oni koji su to trebali odavno da vode.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
BiH ima daleko najružnije dresove na svijetu. Ali bit će bolje.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Dres je Ok i nebi smjeli mjenjati bijelu boju ni za zivu glavu.To je jos jedino ostalo od one reprezentacije iz 95-96 godine.Chelsea_CBH je napisao/la:BiH ima daleko najružnije dresove na svijetu. Ali bit će bolje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Dres Nermina Sabica iz oprostajne utakmice sa bugarskom krasi moju kolekciju
a i ja sam trazio prije nego sam dosao ovamo cak sam davao i 150 km za dres al tesko je do njega doci kada je sve u k.rcu i ne mozes kupiti normalnim putem

-
- Kontakt:
Nije problem u bijeloj boji. Njemačka ima bijele dresove, Engleska ima bijele dresove itd. Problem je što je trećerazredna LEGEA krojač tih dresova. Izgledaju zastarjelo i ako bih smio reći izgledaju pravo papanjski. Ali to je sve zrcalo saveza što nisu bili u stanju da sklope ugovor s Adidasom, Pumom ili Nikeom. Mislim bili su sposobni, ali nisu htjeli jer su potplaćeni. Za Sjevernu Koreju me ne čudi što ima Legeu, najkonzervativnija i najzatvorenija zemlja na svijetu. Ali BiH u srcu Europe...Nevjerojatno.123456 je napisao/la:Dres je Ok i nebi smjeli mjenjati bijelu boju ni za zivu glavu.To je jos jedino ostalo od one reprezentacije iz 95-96 godine.Chelsea_CBH je napisao/la:BiH ima daleko najružnije dresove na svijetu. Ali bit će bolje.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Mislim da je apsurdno govoriti o tome da se mijenjaju boje dresova.
- bosanac723
- Kontakt:
Ja nemam nista protiv sadasnjih dresova. To sto ih Legea pravi apsolutno nista mi neznaci. Meni je bitno da igramo dobro i da pocnemo postizati rezultate, a mi nosili dresove Adidasa, Pume ili Legea-e mi je svejedno.Chelsea_CBH je napisao/la:Nije problem u bijeloj boji. Njemačka ima bijele dresove, Engleska ima bijele dresove itd. Problem je što je trećerazredna LEGEA krojač tih dresova. Izgledaju zastarjelo i ako bih smio reći izgledaju pravo papanjski. Ali to je sve zrcalo saveza što nisu bili u stanju da sklope ugovor s Adidasom, Pumom ili Nikeom. Mislim bili su sposobni, ali nisu htjeli jer su potplaćeni. Za Sjevernu Koreju me ne čudi što ima Legeu, najkonzervativnija i najzatvorenija zemlja na svijetu. Ali BiH u srcu Europe...Nevjerojatno.123456 je napisao/la:Dres je Ok i nebi smjeli mjenjati bijelu boju ni za zivu glavu.To je jos jedino ostalo od one reprezentacije iz 95-96 godine.Chelsea_CBH je napisao/la:BiH ima daleko najružnije dresove na svijetu. Ali bit će bolje.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ja se samo nadam da cemo imati priliku igrati uzvrat protiv rumuna, a ebo ti dres, mozemo i u potkosuljama, samo da nastavimo kvalifikacije
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Legea će nam praviti dresove još jako dugoo... 

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
ako se ne usvoji statut onda nece dugo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.