Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Bravo Rahime debili prebacili kad je gol..
Vrijedi Rahim svake marke za sada da nije njega ne bi gola dali ove sezone..
Vrijedi Rahim svake marke za sada da nije njega ne bi gola dali ove sezone..
Gledate li ovog Broju..pogledajte kretnje ,toliko teške ,spore,užasna kontrola lopte.Jedino što mu može pomoći su sirove fizikalije u skoku ili nekom duelu...meni je on isti Lukaku...bog mu sreću dao ali ja ne volim taj tip igrača
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne ocekuje se od Silve da ovako ispadne.
Azpi smijesna reakcija ocekivano.
Azpi smijesna reakcija ocekivano.
Gledaj laznog kapitena. Igrac mu se seta iza leđa, pa ispred, onda mijenja lopti smjer i na kraju se nesto ljuti i udara rukom od teren. Slomio je abd i nju i vrat 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- wadethegreat
- Kontakt:
Taman utakmica da iz bliza vidi kakve je hadalje poslao na teren.
Gledaj ovog Ziyecha. Izgleda kao da ima leukemiju. Hari Poter djeluje kao Alisa u zemlji cuda, brzo ce on na biro 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- wadethegreat
- Kontakt:
Bolja igra ali i dalje fulanje prilika i na kraju ga je nazalost kostao ovaj stoperski par primili smo gol zbog dvije indivudalne greske.
Ima dosta ovdje posla dok svoju igru nametne Potter ne znam sta cemo u napadu ni Auba ni Broja ne djeluju nesto.
Broja se makar trudi Auba izgleda kao duh na terenu.
Fulili smo par dobrih prilika prije svega Mount imao cistu situaciju onda Hakim sa dva metra u golmana.
Sterling je isto imao jednu sansu.
Idemo dalje dobro ce nam ova pauza doci ali ne treba odmah rezultate ocekivati kao sto sam neki dan pisao oscilacije ce biti tu..
Ima dosta ovdje posla dok svoju igru nametne Potter ne znam sta cemo u napadu ni Auba ni Broja ne djeluju nesto.
Broja se makar trudi Auba izgleda kao duh na terenu.
Fulili smo par dobrih prilika prije svega Mount imao cistu situaciju onda Hakim sa dva metra u golmana.
Sterling je isto imao jednu sansu.
Idemo dalje dobro ce nam ova pauza doci ali ne treba odmah rezultate ocekivati kao sto sam neki dan pisao oscilacije ce biti tu..
Dobro je krenuo Potter, Azpilicueta stoper a Koulibaly i Fofana na klupi 

Šta reći-čestitam nam na prvom i jedinom bodu u LP.Reći dobre strane je teško....ali moram reći lošu,najlošiju a to je Ziješ...katastrofa..za 15 minuta je dokazao da treba biti prebačen u drugu ekipu,neprofesionalizam,nezalaganje i užasno loš fudbal...na terenu se vidi da trči i igra preko qurca..
Kako definisati ovog Ziyecha, ušao je s klupe i uspio promašiti tri prilike. Biće ovo dobro, bolje izgleda igra nego sa Tuchelom. Valja nam se vaditi protiv Milana u sljedeće dvije utakmice u grupi.
Kakav amater dođe na klupu, cim je to engleski strucnjak, u prevodu hargija. Odlična postavka, narocito odbrana sa dva veterana od kojih jedan vise nije ni za Brighton. I fino ta dvojica iskombinuju greske za gol. Svaka cast Poteru, vidi se vizija i rukopis tvoj vec.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Pensioner26
- Kontakt:
Tuchel out
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam sta ste ocekivali nakon dva teninga sa ekipom tacno bi neki od vas trebali promijeniti ekipu.
Navijajte za Real brate.
Presing danas dobar pas igra dobra ljudi su imali 4 suta..
Opasniji DInamo bio duplo.
Naucit ce na greskama Azpi je kriminalno los ali SIlva me bas iznenadio.
Hakima ne treba spominjati nije za u 21 vise.
Navijajte za Real brate.
Presing danas dobar pas igra dobra ljudi su imali 4 suta..
Opasniji DInamo bio duplo.
Naucit ce na greskama Azpi je kriminalno los ali SIlva me bas iznenadio.
Hakima ne treba spominjati nije za u 21 vise.
Nije ovo lose kako smo izgledali pre 7 dana,izgleda povezanija igra ima nekog smisla,e sad ove probleme nasledjuje svaki trener dok ne presece i kaze hvala momci ali niste za celsi,ima drugih boljih igraca.
- Pensioner26
- Kontakt:
Očekivao sam pobjedu guzovaču barem, ali izgleda nije moglo ni to. Hajde nema veze, ne moramo ni proći grupu ove godine.
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo.
Makar smo stvorili sanse danas j.ebeno Dinamu nismo mogli do nadoknade zaprijetiti.
Covjek tek dosao nije ni stvari u office prenio..
Polako skontat ce ko su idioti u ekipi..
- Pensioner26
- Kontakt:
Mogao je skontati i preko TV-a ko su idioti valjda…
- wadethegreat
- Kontakt:
Ljudi su imali jedan sut iz daljine i ovaj gol nakon dvije greske i to Silva je prvi trebao rascistiti a frajer nam je do ove tekme najbolji stoper bio.
Nije da su ispadali svaki napad.
Nije bas da je Koulibaly u nekoj formi jedino da je Fofanu ubacio pa hajde mada i on je preglupo ispao kod gola Dinama.
Ekipa je u totalnom padu ne znam kako vam to nije jasno nakon onog uzas ovo je veceras bolje bilo a lik je tek poceo.
Grupa nije ni blizu gotova.
Nije da su ispadali svaki napad.
Nije bas da je Koulibaly u nekoj formi jedino da je Fofanu ubacio pa hajde mada i on je preglupo ispao kod gola Dinama.
Ekipa je u totalnom padu ne znam kako vam to nije jasno nakon onog uzas ovo je veceras bolje bilo a lik je tek poceo.
Grupa nije ni blizu gotova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.