Ionako smo navikli na brze promjene trenera. Necu ni da se s jednim vežem previše

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Realan rezultat večerašnje utakmice je trebao biti 3:1, ali poznato je da imamo smotane igrače u napadu i dobili smo 1:1 kao konačan rezultat. Zadovoljan sam igrom, igralo se brže nego pod Tuchelom i lakše smo stvarali prilike. Azpilicueta više nije ni za klupe, to će ubrzo i Potter uvidjeti.wadethegreat je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:09Ljudi su imali jedan sut iz daljine i ovaj gol nakon dvije greske i to Silva je prvi trebao rascistiti a frajer nam je do ove tekme najbolji stoper bio.
Nije da su ispadali svaki napad.
Nije bas da je Koulibaly u nekoj formi jedino da je Fofanu ubacio pa hajde mada i on je preglupo ispao kod gola Dinama.
Ekipa je u totalnom padu ne znam kako vam to nije jasno nakon onog uzas ovo je veceras bolje bilo a lik je tek poceo.
Grupa nije ni blizu gotova sve je jako blizu.
Zavisi od ostalih rezultata mada ako se malo uigramo iskreno smijesna je grupa ne bi trebalo biti problema.TheShed je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:29Realan rezultat večerašnje utakmice je trebao biti 3:1, ali poznato je da imamo smotane igrače u napadu i dobili smo 1:1 kao konačan rezultat. Zadovoljan sam igrom, igralo se brže nego pod Tuchelom i lakše smo stvarali prilike. Azpilicueta više nije ni za klupe, to će ubrzo i Potter uvidjeti.wadethegreat je napisao/la: ↑14 sep 2022, 23:09Ljudi su imali jedan sut iz daljine i ovaj gol nakon dvije greske i to Silva je prvi trebao rascistiti a frajer nam je do ove tekme najbolji stoper bio.
Nije da su ispadali svaki napad.
Nije bas da je Koulibaly u nekoj formi jedino da je Fofanu ubacio pa hajde mada i on je preglupo ispao kod gola Dinama.
Ekipa je u totalnom padu ne znam kako vam to nije jasno nakon onog uzas ovo je veceras bolje bilo a lik je tek poceo.
Grupa nije ni blizu gotova sve je jako blizu.
Kako trenutno stvari stoje trebaju nam tri pobjede od četiri preostale utakmice u grupi za prolazak grupe.![]()
de bolan darker uozbilji se. kakvi su ovo postovi, ne prilici ti ova prica nikako.darker10 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 09:31Jako je tesko kada dovedes covjeka koji je navikao da bude tu oko sredine tabele ili cak prema donjem dijelu. Potter prosto nije navikao na imperativ pobjede u svakom mecu ni kao igrac, a ni kao menadzer i tu lezi opasnost njegovog dovodjenja.
Nema ni neki "presence" i stvarno ne znam na sta ce to licit u narednom periodu ali cemo da vidimo. Uglavnom odmah se pripremiti da od trofeja ove sezone nece biti nista.
Nepopularno misljenje, ali moje trenutnoQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑15 sep 2022, 13:22de bolan darker uozbilji se. kakvi su ovo postovi, ne prilici ti ova prica nikako.darker10 je napisao/la: ↑15 sep 2022, 09:31Jako je tesko kada dovedes covjeka koji je navikao da bude tu oko sredine tabele ili cak prema donjem dijelu. Potter prosto nije navikao na imperativ pobjede u svakom mecu ni kao igrac, a ni kao menadzer i tu lezi opasnost njegovog dovodjenja.
Nema ni neki "presence" i stvarno ne znam na sta ce to licit u narednom periodu ali cemo da vidimo. Uglavnom odmah se pripremiti da od trofeja ove sezone nece biti nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.