FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Igrali smo bolju igru od Veleza danas, bolje su stojali na terenu, eto da nije doslo do tog nesretnog autogola imali bi i 3 boda al Boze moj.. ( npr kvalifikacije za LP Crvena zvezda gubi zbog autogola ) , a da se ne dogodi nama... Tako da je sramota pljuvat Devedzica koji je jako mlad a za sad se pokazuje kao izvrstan stoper.. Koliko je samo lopti izbacio ...
Malo je srece falilo danas.. I mislim da ovi mladi igraci trebaju da rade na samopouzdanju kad se nadju ispred gola, jer se prepadnu pa fulaju zicere... Al polako imamo 5 bodova manje neg prvoplasirani, et kakva je liga... Uopste nije loseee
Protiv leotar dat svoj maksimum znaci , ici na pobjedu , zapet pravoo..
Bolje i bod neg da smo izgubili.. Za sada su zasluzili podrsku
Malo je srece falilo danas.. I mislim da ovi mladi igraci trebaju da rade na samopouzdanju kad se nadju ispred gola, jer se prepadnu pa fulaju zicere... Al polako imamo 5 bodova manje neg prvoplasirani, et kakva je liga... Uopste nije loseee
Protiv leotar dat svoj maksimum znaci , ici na pobjedu , zapet pravoo..
Bolje i bod neg da smo izgubili.. Za sada su zasluzili podrsku
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Mislim da se Jaha pogubio malo sa zadnjim izmjenama, pomjeroo je J.Osmica na desno krilo, Saida ubacio lijevo a osto mu Maksa kojeg kao da je zaboravii pa ga prebaci na poluspica.
Utakmica solidna, imali smo neke sanse. Trebali iskoristit i pobijedit al tako je kako je. Zadnjih 20 25 minuta pali i fizicki i takticki i disciplinom i dobro izvukli bod.
Vidicemo u Trebinju bez Mehmefivica al sa mali svjezijim Komazecom, moramo napast
Utakmica solidna, imali smo neke sanse. Trebali iskoristit i pobijedit al tako je kako je. Zadnjih 20 25 minuta pali i fizicki i takticki i disciplinom i dobro izvukli bod.
Vidicemo u Trebinju bez Mehmefivica al sa mali svjezijim Komazecom, moramo napast
Po meni, kljuci trenutak danasnje utakmice je onaj zicer Maksimovica. Umjesto 2-0 ti primas gol i onda totalno rasulo u igri.
Protiv Zrinjskog one dvije precke, protiv Zelje zicer Delica, danas ovo. Te situacije jednostavno nemamo luksuz da svaku utakmicu fulamo.
Protiv Zrinjskog one dvije precke, protiv Zelje zicer Delica, danas ovo. Te situacije jednostavno nemamo luksuz da svaku utakmicu fulamo.
Jedan grad, jedna ljubav!
Za jednu utakmicu zavrsava trecina prvenstva. Mi smo 10. sa istim brojem bodova kao 11.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Tri utakmice, tri primljena gola na isti nacin, skoro ista pozicija i nevjerovatna nepaznja cijelog tima. Hajd da se desi jednom, ali u 3 dana u 2 utakmice apsolutno preslikana 2 gola, pa onda i danas slicna pozicija. Kenin bi mogao biti top stoper samo da nauci igrati sa loptom u nogama, nevjerovatan je sto se tice skoka, duela, ali protiv Zrinjskom i Zelje je izgubio minimalno 10 lopti na obicnim pasovima.
Sljedece kolo se moraju uzeti tri boda, do sada smo imali srece pa su uvijek jedan, dva tima bila u zaostatku i brzo se otpisu, ali ove sezone su svi u par deka. I po meni treba prestati prica teske/lagane utakmice, lige je takva da apsolutno svako svakoga moze dobiti sto se i dokazalo ove sezone, izgleda svako svakoga osim nas
Sljedece kolo se moraju uzeti tri boda, do sada smo imali srece pa su uvijek jedan, dva tima bila u zaostatku i brzo se otpisu, ali ove sezone su svi u par deka. I po meni treba prestati prica teske/lagane utakmice, lige je takva da apsolutno svako svakoga moze dobiti sto se i dokazalo ove sezone, izgleda svako svakoga osim nas
Bice ovo teska borba za opstanak.
Gigovic protiv Leotara. Znaci cim sam vidio da su odredili sudije,znao sam da on sudi
Bit ce svega dole
Bit ce svega dole
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ma hajd ne mozemo se izvlaciti na sudije kad smo protiv Zelje zabili gol iz ofsajda, jos Osmic cist crveni trebao dobiti. Da mi pobjedjujemo pa onda da strahujemo od sudija, ovako nam se isto pise ili nam poklanjali ili nam zaklali. Evo Rustemovic slobodan igrac, bilo bi ga dobro dovesti ako ne produze Vosnjaka za drugu polusezonu, ostao mi je u sjecanju kao bas dobar igrac u onoj jednoj polusezoni, nosio je sredinu.
Zadovoljni bodom, preko glave mi je vise ovog gubitnickog mentaliteta.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Daj Boze da se dole i bod izvuce, gigovic glavni, a i njima gori pod nogama.
I prosle sezone Gigovic nam je sudio dole kad je Karisik dobio crveni u 10-oj minuti..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Tako je, i tad se pisalo ovdje u fazonu: je.bale vas sudije, samo izgovore tražite
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Citam i ne kokentarisem. Ako su ostali zadovoljni, bicu onda i ja.
Uprava zna sta radi i neka odgovara za uradjeno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da li ima kakvih novosti oko terena?
Znam da smo par bodova od vrha, ali i bod od dna...
Poraz u Trebinju i zona ispadanja. Nista novo u Rudarskoj...
Poraz u Trebinju i zona ispadanja. Nista novo u Rudarskoj...
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Poslije Leotara nam opet dolaze teske utakmice: Zrinjski, Siroki, Velez, Tuzla City, Borac, Sarajevo...
Dzaba sto smo osvojili par bodova protiv jacih timova, kad smo usr.ali sve protiv uslovno receno slabijih timova. Jbg podrska igracima i strucnom stabu, jer mi nemamo boljih 
. Samo Sloboda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
A Leotar je lagana utakmica, kao i ove ranije, pa nam tek dolaze kasnije teske. 
Nema za nas lagane utakmice. U biti skoro pa da nema lagane utakmice u ligi jer je cijela liga takva, uzasna i izjednacena. A mi se sami dovodimo u situaciji da se moras vaditi na strani protiv direktnih konkurenata za donji dio tabele.
Nema za nas lagane utakmice. U biti skoro pa da nema lagane utakmice u ligi jer je cijela liga takva, uzasna i izjednacena. A mi se sami dovodimo u situaciji da se moras vaditi na strani protiv direktnih konkurenata za donji dio tabele.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam sta da ti kazem, ne mogu biti zadovoljan, muka mi vise od prosjeka.
Zadovoljni su samo ovi sto imaju neke koristi od ovakve Slobode, da li njihovi igraci igraju, drugovi igraju vise ne znam, ko god je imalo realan ne moze biti zadovoljan.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.