Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
Sto se tice Marice Gajic, ako je trudnoca u pitanju, to je sasvim okej, pa makar to bilo i u vrijeme SP. Ali realno gledajuci, ona je i onako bila vise odsutna nego prisutna na terenu zbog povreda, i trebala se traziti "četvorka" u ovo vrijeme. Nece moci Jones sve pokupit lopte ispod kosa.
Sto se tice Marice Gajic, ako je trudnoca u pitanju, to je sasvim okej, pa makar to bilo i u vrijeme SP. Ali realno gledajuci, ona je i onako bila vise odsutna nego prisutna na terenu zbog povreda, i trebala se traziti "četvorka" u ovo vrijeme. Nece moci Jones sve pokupit lopte ispod kosa.
ma i ovo je prvenstvo nebitno izgleda,ljudi pocinju a najajca liga svijeta nije ni zavrsena.
Mozes zamisliti u fudbalu krece svjetsko a istu vece igra Real Barselona
Mozes zamisliti u fudbalu krece svjetsko a istu vece igra Real Barselona
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Sva paznja je na izostanku Marice, ok falit ce ona 100%, ali niko ne spominje da nema ni Nikoline Babic. Ona nam je bila neizostavna iz prve petorke na zadnjem kvalifikacijskom turniru. Igrala po 30 min i poenterski bila druga nakon JJ. Zasto nje nema dole?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:26S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
Drugo pitanje ako neko zna, kakve su ovih 4-5 novih na spisku. Jel ima tu igracica koje mogu odigrat znacajnu ulogu ili su tu da popune broj i vide Australiju.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nikolina Babic je na spisku, udala se i sad je Knezevicbadboy je napisao/la: ↑14 sep 2022, 11:45Sva paznja je na izostanku Marice, ok falit ce ona 100%, ali niko ne spominje da nema ni Nikoline Babic. Ona nam je bila neizostavna iz prve petorke na zadnjem kvalifikacijskom turniru. Igrala po 30 min i poenterski bila druga nakon JJ. Zasto nje nema dole?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:26S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
Drugo pitanje ako neko zna, kakve su ovih 4-5 novih na spisku. Jel ima tu igracica koje mogu odigrat znacajnu ulogu ili su tu da popune broj i vide Australiju.
Mislim da se udala i da joj je sad drugo prezimebadboy je napisao/la: ↑14 sep 2022, 11:45Sva paznja je na izostanku Marice, ok falit ce ona 100%, ali niko ne spominje da nema ni Nikoline Babic. Ona nam je bila neizostavna iz prve petorke na zadnjem kvalifikacijskom turniru. Igrala po 30 min i poenterski bila druga nakon JJ. Zasto nje nema dole?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:26S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
ne znam kakve su igracki,al ona iz Banovica je top model,sad bih je zeniobadboy je napisao/la: ↑14 sep 2022, 11:45Sva paznja je na izostanku Marice, ok falit ce ona 100%, ali niko ne spominje da nema ni Nikoline Babic. Ona nam je bila neizostavna iz prve petorke na zadnjem kvalifikacijskom turniru. Igrala po 30 min i poenterski bila druga nakon JJ. Zasto nje nema dole?NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:26S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Sad je Nikolina Knežević i tu je kako sam skontao

-
- Kontakt:
"Sva paznja je na izostanku Marice, ok falit ce ona 100%, ali niko ne spominje da nema ni Nikoline Babic."
Medju jacim forama ove godine

A meni teze pada sto se Marica udala nego sto nece igrat
. I kako se ona sad zove, mozda je na spisku ipak ? 
Medju jacim forama ove godine
A meni teze pada sto se Marica udala nego sto nece igrat
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jones za razliku od prošle godine u playoffu ,ove godine se nije toliko potrošila tako da će biti maksimalno spremna .Ove godine nije nijednom odigrala preko 35 minuta u playoffu.Džebo se pokazala i više nego dostojnom zamjenom u zadnjih par utakmica.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑14 sep 2022, 08:26S cetvrtka na petak ce Las vegas uzet trecu i kraj, tako da ima par dana za odmor, ako se to moze nazvati odmorom. Ne sumnjam da ce Jones opet dati svoj maximum, ali je pitanje fizicke spreme, koliko moze izdrzati tempo. Cak sta vise, mislim da bi bilo pametno da neke utakmice preskoci, npr. protiv USA,Kine itd... a da probamo svoju sansu traziti u utakmicama protiv Portorika, Juzne Koreje,pa donekle i Belgije. Kad sam spomenuo Belgiju, gledam im zadnje pripremne utakmice, pobijedili su cak i Kinu, sto je opet ozbiljan rezultat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva su vaša očekivanja, dokle naše dame mogu dogurati?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja slično mislim, nije ni Belgija nedostižna. Da li ide ono standardno križanje prvi sa četvrtim, drugi sa trećim?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:34Uz dolazak Jones realno je očekivati prolaz grupe.Još Portoriku fali Gwathmey a za Koreju neće nastupati Ji -Su Park njihova najbolja košarkašica.Tako da se ova grupa jednostavno mora proći .
-
- Kontakt:
Četvrtfinalni parovi se ovaj put odlučuju putem ždrijeba.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:51I ja slično mislim, nije ni Belgija nedostižna. Da li ide ono standardno križanje prvi sa četvrtim, drugi sa trećim?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:34Uz dolazak Jones realno je očekivati prolaz grupe.Još Portoriku fali Gwathmey a za Koreju neće nastupati Ji -Su Park njihova najbolja košarkašica.Tako da se ova grupa jednostavno mora proći .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:58Četvrtfinalni parovi se ovaj put odlučuju putem ždrijeba.MortemHz je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:51I ja slično mislim, nije ni Belgija nedostižna. Da li ide ono standardno križanje prvi sa četvrtim, drugi sa trećim?ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑14 sep 2022, 15:34
Uz dolazak Jones realno je očekivati prolaz grupe.Još Portoriku fali Gwathmey a za Koreju neće nastupati Ji -Su Park njihova najbolja košarkašica.Tako da se ova grupa jednostavno mora proći .

Čini se da je JJ dobila na kilaži.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.